Vratite se na mobilnu verziju sajta
Slike na platnu Slike na platnu - Ovde možete pogledati ponudu galerija koje se bave prodajom slika na platnu. Saznajte sve o prodaji slika na platnu, kao i cene i akcije za Slike na platnu. www.navidiku.rs Slike na platnuSLIKE NA PLATNU Beograd cena, ulje na platnu, prodaja slika na platnu SLIKE NA PLATNU Novi Sad cena, ulje na platnu, prodaja slika na platnu SLIKE NA PLATNU Novi Beograd cena, ulje na platnu, prodaja slika na platnu SLIKE NA PLATNU Vračar cena, ulje na platnu, prodaja slika na platnu

Slike na platnu

Stan ili kuća, koji na svojim zidovima nemaju nijednu sliku, deluju prazno, bezlično, monotono i na vaše goste nikada neće ostaviti utisak koji želite. Sa druge strane, istančan i sofisticiran ukus kada su u pitanju slikarska dela, u značajnoj meri govori o porodici koja u tom domu živi.

slike na platnu

 

Ulje na platnu

Možda ste iskreni i strastveni ljubitelj umetnosti, a moguće je da jednostavno želite da ukrasite svoj prostor na najbolji mogući način. U oba slučaja, pravo rešenje je odabir ulja na platnu.

Ipak, uopšte nije lako izabrati pravi motiv, i uklopiti isti u već postojeći ambijent u domu, tako da čine savršeno harmoničnu celinu sa ostatkom nameštaja, bojom zidova i slično. Možda bi najbolji recept za odabir ulja na platnu bio da uklopite stilove, ali i da pravilno izaberete ram za sliku.

Dekorisanje zidova zahteva dosta znanja i umeća, ali ako sve uradite sa ukusom, posetioci vašeg doma i poslovnog prostora uvek će imati pohvalne komentare i reči iskrenog divljenja.

Prodaja slika na platnu

Slike na platnu možete pronaći u svim dobro opremljenim galerijama, ali i preko interneta, na lepo osmišljenim web prezentacijama, kao na: prodaja umetnickih slika

ulje na platnu cena

 

Bitno je da se odlučite da li želite specifične motive ili dela poznatog ili vama omiljenog umetnika. Neko će prednost dati mrtvoj prirodi, koja ume da deluje izuzetno umirujuće na posmatrača, dok drugi ljudi vole prelepe pejzaže, čiji će prekrasan kolorit uneti živost i toplinu u vaš dnevni boravak.

Vaše prostorije mogu ukrašavati i razni portreti, motivi cveća, motivi konja u galopu ili određene apstrakcije koje na osobu koja posmatra sliku deluju pomalo zagonetno i mistično.

Vrednost slika na platnu

Kao što znamo, ulje na platnu spada u najvrednije slike. Potrebno je vrhunsko umetničko umeće da se izradi kvalitetan rad, a cena raste ukoliko su u pitanju dela poznatih slikara.

Možete birati originale, ali postoji i sjajna mogućnost da se odlučite za reprodukcije slika, pa tako zid vašeg dnevnog boravka, spavaće sobe, hodnika ili trpezarije, mogu krasiti razna dela svetski poznatih slikara, odnosno njihove replike.

Reprodukcije se rade tako da skoro ni po jednom potezu kičice ne možete da primetite da nije u pitanju sam original nekog vrsnog majstora.

Slike na platnu – cena:

Kao što vidimo iz celog teksta, cena ulja na platnu će zavisiti ponajviše od toga koji umetnik je sliku izradio, zatim koja je veličina slike, kao i da li se radi o originalu ili je u pitanju reprodukcija nekog poznatog dela.

U tom smislu, cene se kreću u širokom rasponu od 100 evra pa sve do nekoliko hiljada evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače ispod našeg teksta.

 

 


Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neku od galerija gde možete kupiti SLIKE NA PLATNU

Slike na platnu :

Zavirite u bogatu ponudu ULJA NA PLATNU i proverite SLIKE NA PLATNU koje nude ponudjene galerije

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Slike na platnu
Napišite komentar:
MIlan Miljkovic

Ponedeljak, 09.10.2017. 05:25

slike na platnu ili ulje na platnu su najbolji poklon koji ce uvek ukrasiti zidove vase kuce ili zidove vasih prijatelja. To su slike koje nikad ne gube vrednost.

MIlan Miljkovic

Ponedeljak, 09.10.2017. 05:25

slike na platnu ili ulje na platnu su najbolji poklon koji ce uvek ukrasiti zidove vase kuce ili zidove vasih prijatelja. To su slike koje nikad ne gube vrednost.

MIlan Miljkovic

Ponedeljak, 09.10.2017. 05:24

slike na platnu ili ulje na platnu su najbolji poklon koji ce uvek ukrasiti zidove vase kuce ili zidove vasih prijatelja. To su slike koje nikad ne gube vrednost.

Biljana Brankovic

Utorak, 29.08.2017. 10:11

Moraju slike na platnu da se dobro i kvaliutetno plate. Druge stvari koje mi se cine, nikako ne mogu da vudu samo gubljenje vremena. To je ipak koliko mi se samo cini, daleko vise od toga.