Zamislimo situaciju, vi želite da budete sami svoj majstor, to jest električar. O struji ste čitali na internetu, u časopisima, poneki savet vam je udelio dobronamerni komšija koji se u sve razume. I tako, vi mislite da znate dovoljno da biste obavili posao, kao što je na primer, zamena šuko utičnica. 

 

 

I šta će se onda dogoditi? U najboljem slučaju, dobićete afro frizuru, odnosno mini val, jer će vas struja malkice prodrmati. O nekim drugim, lošijim ishodima, ne bismo ovom prilikom da pišemo, ali nam je cilj da vas podsetimo stare izreke „da se sa strujom ne treba igrati“, pa iz tog razloga, ovakve poslove treba prepustiti stručnim licima.

Električar

Dakle, majstor koji vam je potreban zove se električar. Sve što je u vezi sa strujom, on zna da reši i dovede u red. 

Vama može zatrebati zamena običnog sijaličnog grla, zamena stare i ugradnja nove osiguračke table sa montažom na zid i sa automatskim osiguračima, pojedinačna zamena i popravka u okviru spratne osiguračke table, ugradnja nove ili zamena ili premošćenje fidove sklopke, sve do zamene glavnih osigurača na Glavnoj razvodnoj tabli ili ako je potrebno limitatora... 

Ovo je samo deo usluga koje vam pružaju električari, a spisak je daleko duži. 

Cene električarskih usluga

Verovatno vas zanimaju cene, barem orijentaciono, jer se zna da dobar majstor ne može biti jeftin, ali takođe ne mora da bude ni preskup. 

Cena se formira na više načina, a sve zavisi najpre od obima zahtevanog posla. Nije isto da li će se majstori zadržati kod vas pola sata, ili u toku celog dana. 

Takođe, može vam zatrebati održavanje već postojeće električne instalacije, ili projektovanje i ugradnja nove električne instalacije. Razumljivo je da u ta dva slučaja, razlika u ceni mora biti očigledna.

 

Dežurni električari

Ponekad se dešava da imate problem sa instalacijama i strujom, koji može da čeka, ali isto tako se događa da je kvar urgentan i da je neophodna hitna intervencija. Ako majstori izađu na teren odmah i priskoče vam u pomoć, to takođe utiče na formiranje cene koju ćete platiti kada se posao završi.

Pošto kvarovi zaista ne biraju da li će se dogoditi u sred noći, nedeljom, ili praznicima, bitno je da znamo da postoje i dežurni električari koji nam mogu rešiti problem. Oni su na raspolaganju 24 časa dnevno za sve kvarove na mreži.

Usluge električara

Pored pomenutih usluga, možete računati i na uvođenje instalacija za televizijske i satelitske sisteme, instalacije za alarmne sisteme i video nadzor, na ugradnju instalacija za osvetljenje dvorišta i ostalih objekata, kao i na sve sitne popravke i probleme sa strujom.

Spomenimo i da postoje dve vrste intalacija, a to su jaka i slaba struja. U instalacije slabe struje spada postavljanje vodova za videonadzor, alarmne uređaje, mrežne ormane i slično. U jake struje ubrajaju se instalacije i razvođenje kablova unutar kompletnog objekta, postavljanje utičnica i prekidača, razvodnih ormana i razvodnih kutija.

Električarske usluge – cena:

Zamena stare i ugradnja nove osiguračke table sa montažom na zid i sa automatskim osiguračima, cena je od 5000 do 7000 dinara; pojedinačna zamena i popravka u okviru spratne osiguračke table, od 3000 do 4000 dinara; ugradnja nove ili zamena ili premošćenje fidove sklopke, od 3000 do 4000 dinara; zamena šuko utičnica, od 600 do 2000 dinara...

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate električare ispod našeg teksta.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Električarske usluge
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

03.09.2018
Andriajana Simic

Majstori za svoje elektricarske usluge imaju razlicite cene. Sve zavisi od toga sta vam je potrebno. U svakom slucaju je dobro pronaci nekog pouzdanog. Licno, imam pozitivno iskustvo sa MV Electro team.

05.09.2017
Mihajlo Nastasovic

Elektricarske usluge su veoma skupe u Beogradu. Odnosno, takva je uvek bila situacija, svaki elektricar je bio ne samo na dobrom glasu vec se oko njega cesto podizala i veoma velika prasina po pitanju cena, koje nikada nisu bile male.

04.05.2017
Lea Stankovic

Ukoliko tacno budete znali sta su to elektricarske usluge, sigurno se pre ili kasnije necete pokajati. Sve drugo je samo gubljenje vremena po meni.

20.04.2017
Todor Markovic

Zaista biste trebali da pronadjete nekog ako moze ove usluge da uradi kako treba.

06.04.2017
Simona Vucinic

One su po meni zaista nesto posebno. Ukoliko se vec za njih odlucite, obavezno treba da se opredelite za kvalitet.

04.04.2017
Janko Zivanovic

Ovo su po meni i vise nego skupe usluge. Mada, po meni tu nista ne moze da me cudi. Sve u svoje vreme. Bolje je generalno i da platite malo vise ali da na kraju budete zadovoljni nego da ne budete.

21.03.2017
Marta Dencevic

Kako god da okrenete, one po meni nisu bas nesto posebno jeftine.

02.03.2017
Petar Jankovic

Sto se mene licno tice, osnovna je stvar u tome da sve elektricarske usluge moraju da se dosta plate.

13.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Mogu samo da kazem da zaista ovo nisu vise toliko skupe uslug kao sto su nekada bile.

17.01.2017
Ivan Stojanovic

Ovo su koliko mi se samo cini bas onako posebne usluge. Ukoliko se vec za njih odlucite sigurno je samo to da se nikada necete pokajati.

27.12.2016
Nikolina Pantelic

Po pitanju ovih usluga, samo treba da se opredelite za kvalitet. Ako to budete uradili mozete da budete sigurni da se necete pokajati.

09.12.2016
Marko Petrovic

Ako mene licno pitate, po pitanju elektricarskih usluga je najbolje da posetite nekog proverenog elektricara do kojeg je zbog njegovog obima posla veoma tesko doci. To znaci da se taj rastura od posla i da zna sta radi.

23.11.2016
Jana Stankovic

Po pitanju kvalitentih elektricarskih usluga, samo trebad a posetite agenciju Ditep Elektro i vise nisat oko toga ne treba da mislite.

03.11.2016
Biljana Brankovic

Po pitanju elektricarski usluga, ubdeljivo je najbolje resenje da ne oklevate, vec da posetite elektricara Petra.

10.08.2016
Dusan Markovic

Po pitanju kvalittenih elektricarskih usluga, u svakom slucaju je najbolje resenje za vas da se posavetujete sa nekim strucnim mestom. Ukoliko na taj nacin se pozabavite tim problemom sigurno se necete pokajati.

11.07.2016
Stojance Ristovski

Majstori za svoje elektricarske usluge imaju razlicite cene. Sve zavisi od toga sta vam je potrebno. U svakom slucaju je dobro pronaci nekog pouzdanog. Licno, imam pozitivno iskustvo sa MV Electro team.