Dodaj firmu

Aki Gagi Mile otkup akumulatora

Otkup sekundarnih sirovina, bele tehnike, auto delva, mesinga, bakra i drugog ootpada.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Otkup akumulatora Alpa Plus

Alpa Plus je firma koja vrši otkup sekundarnih sirovina, metala, elektronskog otpada, ugostiteljske opreme, polovnih vozila na teritoriji Beograda
Pročitaj više

Ibarski put 2, Velika Moštanica
Čukarica, Beograd

KRISTIJAN - Otkup bele tehnike i akumulatora

Otkup bele tehnike i sekundarnih sirovina navašoj adresi u Beogradu. Odlične cene, odvoženje bele tehnike i sekundarnih sirovina sa lica mesta.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Otkup akumulatora Albert Boss

Čišćenje podruma, magacina, ostava, garaža, kancelarija, stanova. odnošenje starih stvari na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Otkup akumulatora Tri brata i Tata

Tri brata i tata je porodičan posao otkupa sekundarnih sirovina na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više

Vinogradska 115k
Novi Beograd, Beograd

Otkup akumulatora je jedan posao koji može da vam donese dosta koristi, a u daljem tekstu ćemo detaljno objasniti i koji su to benefiti. Nastavite da nas pratite radi korisnih i zanimljivih informacija.

Otkupljivanje akumulatoraMožda mislite da vaš stari i istrošeni akumulator, sada više nema ama baš nikakvu vrednost. Imamo dobru vest za vas - varate se i jedan od najboljih načina da se rešite starog akumulatora a da pri tome i zaradite jeste da isti date u otkup.

Pre svega, akumulator je izrađen od takvog materijala da predstavlja veliku štetnost za životnu sredinu i prirodu. Potrebno je mnogo godina da se raspadne. Naime, akumulatori se prave od olova, a ono je jako veliki zagađivač ako dospe u zemljište ili podzemne vode, pa se na taj način uključi i u lanac ishrane.

Stare akumulatore možemo da posmatramo i kao veoma štetan otpad. Oni imaju posebna zračenja, i to kada su neadekvatno odbačeni. Vrlo lako zagađuju zemljište i vodotokove. Osim toga, za vas predstavlja značajan posao da tražite pravo mesto gde da odložite stari, istrošeni akumulator, tako da on ne bi predstavljao štetu za prirodu i ekologiju.

Sve ovo jednostavno možete da rešite, i pri tome da zaradite, tako što donesete stari akumulator na otkup kod firmi koje se tom delatnošću bave.

Postoje specijalni kontejneri gde se odlažu stari i pokvareni akumulatori, pa se na taj način čuva celokupna životna sredina. Isti je slučaj sa svim otpadom koji možemo da nazovemo opasnim.

Ono što je veoma dobra vest, to je da stare akumulatore možemo reciklirati i onda od njih dobiti sasvim nove akumulatore. Zahvaljujući reciklaži, čuva se priroda, a dobijaju se novi proizvodi koji imaju idealnu upotrebnu vrednost.

Otkup starih akumulatoraMožda se pitate, gde ste vi u celoj ovoj priči? Pre svega, uopšte ne morate da brinete šta da radite sa starim akumulatorom, niti da imate grižu savesti da ste ga možda neadekvatno odložili, pa da time ipak ugrožavate ekološki sistem, hranu i vodu, zemljište i podvodne tokove. Da se ne biste brinuli, jednostavno pozovite firme koje se nalaze oglašene na našem portalu.

Imaćete dobar osećaj, jer znate da čuvate prirodu, a u isto vreme, podižete svest o društvenoj odgovornosti.

Otkup akumulatora cenaKada vaše kolege i prijatelji budu videli vaš postupak, oni će takođe učiniti isto, jer u celoj priči postoje samo benefiti za sve njih.

Ako pričamo i govorimo o čistoj finansijskoj koristi, budite uvereni da stari akumulatori imaju svoju vrednost i da ona nije mala ni zanemarljiva. Dakle, iz svega ovoga, vi ćete još i profitirati. Najbolje je da pozovete firme koje se nalaze na ovoj stranici i da se detaljno informišete o tipu akumulatora koji imate, kao i o tome u kakvom je on stanju, koliko je korišćen, a koliko je očuvan, koje je godine proizvodnje, da li je pokvaren ili je još u radnom stanju i slično.

*Za sve navedene informacije, predlažemo da se bliže i detaljnije raspitate kod firmi koje su oglašene na istoj stranici našeg portala na kojoj čitate ovaj naš tekst.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane