Dodaj firmu

Otkup sekundarnih sirovina Neša

Otkup i plaćanje na licu mesta za sekundarne sirovine, gvožđe, bakar, mesing, staru belu tehniku, kablove na teritoriji celog Beograda
Pročitaj više

Dimitrija Savića 41
Novi Beograd, Beograd

Aki Gagi Mile otkup bele tehnike

Otkup sekundarnih sirovina, bele tehnike, auto delva, mesinga, bakra i drugog ootpada.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Otkup bele tehnike Frigo Nova

Otkup polovne bele tehnike od vlasnika, dolazak na Vašu adresu, cena po dogovoru. Električni šporeti, klima uređaji. Isplata odmah. Proverite zašto smo najbolji!
Pročitaj više


Beograd

Frigo Nova otkup ispravne bele tehnike

Otkup polovne bele tehnike od vlasnika, dolazak na Vašu adresu, cena po dogovoru. Frižideri, zamrzivači, no frost sistemi, veš mašine. Isplata odmah. Proverite zašto smo najbolji!
Pročitaj više


Beograd

Otkup bele tehnike Crna mamba

Crna Mamba vrši otkup sekundarnih sirovina, kao što su bakar, lim, gvožđe, olovo, tehnika, starih aparata i elektronskog otpada.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Otkup bele tehnike Alpa Plus

Alpa Plus je firma koja vrši otkup sekundarnih sirovina, metala, elektronskog otpada, ugostiteljske opreme, polovnih vozila na teritoriji Beograda
Pročitaj više

Ibarski put 2, Velika Moštanica
Čukarica, Beograd

Otkup bele tehnike Goran

Povoljne cene otkupa i prodaje uvoznih polovnih veš mašina iz Nemačke. Besplatna dostava i montaža na teritoriji cele Srbije.
Pročitaj više


Beograd

Otkup bele tehnike Albert Boss

Čišćenje podruma, magacina, ostava, garaža, kancelarija, stanova. odnošenje starih stvari na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Žika i sinovi otkup sekundarnih sirovina

Otkup sekundarnih sirovina, bakra, olova, mesiga, aluminjuma,gvožđa i otkup automobile za reciklažu na teritoriji Beograda.
Pročitaj više

Ahmeda Ademovića 19, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Bez bele tehnike život u jednom domaćinstvu ne bi bio zamisliv, a pre ili kasnije svakom zatreba i otkup bele tehnike. Kada ustanemo ujutru, najpre se istuširamo, tako da nam je potreban bojler; potom stavimo kafu koju kuvamo na šporetu, dok nas hladi ili greje klima, u zavisnosti od godišnjeg doba. Iz frižidera ćemo izvaditi hladnu mineralnu vodu i osvežiti se, i tako redom...

Otkup polovne bele tehnike

Možda ste odlučili da svoj dom opremite novom belom tehnikom, ali ste takođe došli do zaključka da ni stara baš nije za bacanje. Da li postoji način da ovo rešite, i možda da još i dodatno zaradite? Zarađeni novac na ovaj način, možete da upotrebite za kupovinu još bojih novih modela uređaja.

U tom smislu, najbolje je obratiti se firmama koje vrše otkup polovne bele tehnike.

Otkup bojlera

Postoje uređaji koji i dalje mogu da budu u funkciji, tj. neko se njima može služiti još duži niz godina, dok su određeni uređaji uglavnom predviđeni za reciklažu. Cena otkupa ove bele tehnike je svakako niža, ali će vam značiti da se korišćeni stari uređaji iznesu iz vašeg dvorišta, šupe, podruma i da za to pribavite neku svotu novca.

Otkup bojlera

Bojler nije ništa drugo nego – kazan. Međutim, baš taj kazan može da procuri, i da mi poželimo da stari bojler zamenimo novim. Iz tog razloga, stari uređaj dajemo u otkup. Osoblje iz odabrane firme će, nakon primljenog poziva, stići na vašu adresu i tek tada će moći da vam kaže koju cenu je moguće dobiti za stari bojler.

Otkup frižidera

Možda se vrata na vašem frižideru više ne zatvaraju dobro, ili on ne hladi kao što bi trebalo, a pri tome, troši čak i više struje nego neki novi uređaj. Dakle, došlo je vreme za kupovinu novog frižidera, ali pre toga, naša topla preporuka jeste da stari aparat date u otkup.

Procena vrednosti frižidera se vrši na licu mesta, kada ćete biti i isplaćeni, a uređaj odvezen na remont ili na reciklažu.

Otkup šporeta

Ukoliko kafu na svom šporetu kuvate skoro jednako dugo kao što bi trebalo pasulj, onda je pravo vreme da razmislite o zameni te ringle ili još bolje, o kupovini novog šporeta. Poznato je da stari uređaji znaju da potroše mnogo više električne energije, i ako sve to traje u dužem vremenskom periodu, tada ste vi u čistom minusu. Zar nije bolje da taj novac usmerite na kupovinu novog komada bele tehnike, a da ovaj stari date u otkup i da pri tome i zaradite?

Otkup zamrzivača

Ako vas je zamrzivač dugi niz godina verno služio i čuvao namirnice, možda je sada pravi trenutak da ga zamenite novim, a stari da date u otkup. Isplata se vrši na licu mesta i potrebno je da birate firme koje će dati realnu procenu i otkupnu cenu.

Cena je uslovljena time koliko godina je uređaj star, da li ima neke tehničke ili fizičke nedostatke, koliko dugo je korišćen i slično.

*Za sve dodatne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane