Dodaj firmu

Otkup sekundarnih sirovina Neša

Dimitrija Savića 41
Novi Beograd, Beograd

Aki Gagi Mile otkup aluminijuma

Otkup sekundarnih sirovina, bele tehnike, auto delva, mesinga, bakra i drugog ootpada.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Otkup aluminijuma Crna mamba


Novi Beograd, Beograd

Otkup aluminijuma Alpa Plus

Alpa Plus je firma koja vrši otkup sekundarnih sirovina, metala, elektronskog otpada, ugostiteljske opreme, polovnih vozila na teritoriji Beograda
Pročitaj više

Ibarski put 2, Velika Moštanica
Čukarica, Beograd

Otkup aluminijuma Metal Servis 011

Metal servis 011 se bavi sakupljanjem sekundarnih sirovina od fizičkih i pravnih lica. Nalazimo se na Auto putu br. 20 u krugu bivše fabrike „Grmeč“ u blizini Prve televizije i Belmax Centra, opština Zemun
Pročitaj više

Auto put 20 (u krugu Grmeča i Belmax-a)
Zemun, Beograd

Otkup aluminijuma Albert Boss

Čišćenje podruma, magacina, ostava, garaža, kancelarija, stanova. odnošenje starih stvari na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Otkup aluminijuma Tri brata i Tata

Tri brata i tata je porodičan posao otkupa sekundarnih sirovina na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više

Vinogradska 115k
Novi Beograd, Beograd

Žika i sinovi otkup sekundarnih sirovina

Otkup sekundarnih sirovina, bakra, olova, mesiga, aluminjuma,gvožđa i otkup automobile za reciklažu na teritoriji Beograda.
Pročitaj više

Ahmeda Ademovića 19, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Otkup aluminijuma je isto sto i otkup gvozdja. Savremeni svet se ne može zamisliti bez otkupa sekundarnih sirovina i njihove reciklaže. Zašto otpad ne bi doneo novac? U današnje vreme, ne postoji skoro ništa što se trajno baca, a da ne može preradom ponovo da se iskoristi i dovede u novo, upotrebno stanje.

Na taj način se značajno doprinosi zaštiti životne sredine i planete Zemlje, generalno, o čemu je naročito podignuta svest u poslednjih nekoliko godina.

Otkup sekundarnih sirovina

Postoje firme koje su specijalizovane za otkup sekundarnih sirovina i njihovu preradu. Oni poseduju potrebne mašine za kvalitetno obavljanje posla. Svesni rastućeg problema u našem okruženju koji predstavlja otpad koji nije do sada tretiran na pravi način, poslovanje ovakvih preduzeća se zasniva na prikupljanju i preradi sekundarnih sirovina.

Otpad, koji je za vas suvišan, tretira se kao značajna i upotrebljiva sirovina. Posedovanje svih potrebnih dozvola za rad dokazuje i potvrđuje kvalitet poslovanja. 

Da bi se posao otkupa sekundarnih sirovina brzo, efikasno i uspešno obavio, firme imaju transportnu službu, pa tako otkupljuju sve metale i ostalo: aluminujum, bakar, mesing, prohrom, cink, olovo, bronzu, gvožđe, plastiku...

Radi se i sa fizičkim i sa pravnim licima, pa ako imate ovakav materijal koga želite da se rešite, i pri tome da dodatno zaradite, najbolje je da pozovete firme ispod našeg teksta, te da se informišete o svim uslovima poslovanja.

Reciklaža

Nekada davno, otpad je bio samo to i ništa više. U današnjem savremenom svetu, otpad se pretvara ponovo u nove proizvode, i za to možemo da zahvalimo postupku koji se naziva recikaža. 

Jednostavno rečeno, reciklaža je izdvajanje materijala iz otpada i njegovo ponovno korišćenje. To je sakupljanje, izdvajanje i prerada, te izrada sasvim novih proizvoda iz iskorištenih stvari ili materijala. U recikliranje spada sve što može ponovo da se iskoristi a da se ne baci.

Može se reciklirati staklo, papir, karton, aluminijum, keramika, plastika, gvožđe...

Otkup aluminijuma – iskustva

Postoje firme koje su specijalizovane za otkup aluminijuma. One otkupljuju otpadni aluminijum svih vrsta. Neke ljude će zanimati koje su to vrste aluminijuma, pa ćemo samo kratko navesti:

U pitanju su profili, čisti bez boje, čisti obojani, čisti termo, čisti mešani, limovi, nebojani, bojani, tvrdi, ofset ploče, felne, limenke, hladnjaci, Al/Cu sa dodatkom bakra, Al/Al od čistog aluminijuma, špon, folija... 

Najčešće se otkupljuje tvrdi i meki kao miks. 

Firme koje se bave otkupom sekundarnih sirovina poseduju potrebne dozvole od Ministarstva za zaštitu životne sredine. 

Otkup aluminijuma – cena:

Cena za otkup aluminijuma kreće se u rasponu od 85 dinara po kilogramu u proseku, za fizička lica; hladnjaci aluminijum, oko 55 rsd, hladnjaci alu-bakar 135 rsd, dok za neočišćen aluminijum možete obezbediti u proseku 42 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme za otkup sekundarnih sirovina ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane