Dodaj firmu

Kako da adaptacija stana prođe sa što manje stresa?

Kako da adaptacija stana prođe sa što manje stresa?

Kada krenete u adaptaciju novog prostora često izgubite sliku novog i lepšeg doma, koji ćete imati nakon svih radova i adaptacije. Ponekad ta slika deluje nedostižno zbog svih procesa i faza koje jedna adaptacija stana podrazumeva, a koja obuhvata radove od poda do plafona, često nepredvidivog roka za kraj radova.

Ipak, postoje određeni načini da pomognete sebi i da izbegnete najčešće greške, da ceo proces pojednostavite i skratite. Jedan od najboljih saveta bi bio da angažujete firmu, koja nudi kompletne radove za adaptaciju po sistemu „ključ u ruke“.

Ova odluka sačuvaće vam puno vremena, na samostalno pronalaženje odgovarajućih majstora, za svaku fazu adaptacije, a to znači pronalaženje posebnih majstora za molerske radove, za keramičarske radove, za gipsarske radove, pronalaženje električara, vodoinstalatera i drugih majstora, što vam može oduzeti nedelje i nedelje traženja. Mnogo je bolje fokusirati se na odabir jedne firme, koja je kvalitetna i ima dobre recenzije i koja će vam obezbediti kompletan tim, kada su adaptacije stana Beograd u pitanju.

Zatim pre nego što angažujete odgovarajuću firmu, napravite jasan plan, kakav prostor vam je potreban. Važno je da on bude funkcionalan i da prostor koji imate maksimalno iskoristite, ali i da bude lep i prijatan za život.

Napravite vizuelni prikaz vašeg novog prostora, to će pomoći vama a i majstorima u daljim radovima i planiranju. Imaćete tačne dimenzije i tako ćete izbeći greške.

Jasno iskomunicirajte zahteve koje imate u odnosu na tim koji angažujete. Neka očekivanja budu jasno naglašena, kao i rokovi za izradu. Unapred se dogovorite za budžet koji ste spremni da izdvojite za ove radove, ali se često dešava da morate još nešto da dokupite, tako da uvek računajte i na malo dodatnih troškova.

Kada su rokovi u pitanju, obezbedite dovoljno vremena radnicima, ali i poštujte rok koji ste dali. Sve ove stavke znatno će vam smanjiti nivo stresa ali i nesporazume u toku adaptacije.

Firme povezane sa tekstom

Adapt community Adaptacija stanova

Okupili smo stručnjake iz oblasti adaptacije i renoviranja objekata. Imamo jedinstveni paket usluga koji će vam smanjiti stres, uštedeti novac i skratiti vreme izvodjenja radova
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Adaptacije stanova Mirković Lux

Vladimira Rolovića 156
Čukarica, Beograd

Plafoni 21. veka

Plafoni 21. veka su odlično rešenje za renoviranje stana. Mogu se montirati u Beogradu ali i celoj zemlji. Elastični plafoni čija montaža traje samo jedan dan potpuno će promeniti izgled vašeg prostora
Pročitaj više

Slavka Miljkovića 124
Rakovica, Beograd

DEKOR Renoviranje stana

STR Dekor bavi se kompletnim renoviranjem stanova ali i prodajom boja, lakova, materijala za fasade, farbe za krečenje i drugog prodajnog asortimana.
Pročitaj više

Matice Srpske 71b
Zvezdara, Beograd
Adaptacije stanova Evga
Petkovačka 2d
Borča, Beograd

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u izvođenju radova, firma Evga nudi Vam široku paletu različitih vrsta radova koji obuhvataju podjednako enterijer i eksterijer…

Renoviranje stana Enterijer
Marka Oreškovića 4
Zvezdara, Beograd

Vaše je samo da nas pozovete i da nam predočite Vaše želje i ideje – sve ostalo prepustite nama!

Adaptacija stanova Braća Ivanović
Bački Ilovik 20
Zemun, Beograd

Dočekajte i Vi bezbrižno useljenje u Vaš novi dom, izaberite firmu Braća Ivanović sa preko 10 godina iskustva u adaptaciji stambenih i poslovnih prostora. Naš rad karakterišu praktična tehnička rešenja, pedantnost, tačnost, kao i kompletna nabavka materijala.

Jug Enterijer
Ustanička 189, lokal 8a
Zvezdara, Beograd

Preduzeće Jug Enterijer več duže od decenije bavi se renoviranjem stambenih i poslovnih objekata na teritoriji Beograda i cele Srbije

Adaptacije Studio Ambient
Generala Aračića 25
Palilula, Beograd

Prepustite brigu o budućem izgledu Vašeg stana pravim profesionalcima, izaberite firmu Studio Ambient. Oblast našeg rada obuhvata adaptacije stambenih i poslovnih prostora po sistemu "ključ u ruke", kao i svu neophodnu pomoć prilikom izbora materijala

Adaptacija stanova TBM Trade
Torlačka 9
Voždovac, Beograd

Kada poželite da uredite životni ili radni prostor po Vašem ukusu, adaptacija stanova firme TBM Trade stoji Vam na raspolaganju. Domen našeg rada obuhvata projektovanje enterijera i kompletnu adaptaciju objekta po sistemu “ključ u ruke”.

Keramika Elitte

Novi Beograd, Beograd

KERAMIKA ELLITE posluje veoma uspešno više od jedne decenije, osnovana 2003. god. sa poslovnim imenom “KERAMIKA DiV”, zatim je delatnost proširena i na kompletnu adaptaciju kupatila 2009. god. i otvorena još jedna firma sa poslovnim imenom “SGR GAROVIC”, da bi se 2014. god. ujedinile obe firme u jednu sa nazivom “KERAMIKA ELLITE”…

VJ Adaptacije

Čukarica, Beograd

„VJ Adaptacije“ se već dugi niz godina bavi završnim građevinskim radovima, kao što su molerski radovi, gipsani radovi, adaptacije na teritoriji celog Beograda

Gips Plus renoviranje i adaptacija stana
Bulevar Arsenija Čarnojevića 113
Novi Beograd, Beograd

Gips Plus već 6 godina uspešno posluje i radi celokupne adaptacije prostora; kafića, stanova, vrtiča, poslovnih objekata, kao i pojedinačne usluge iz oblasti molerskih i gipsanih radova

Enterijer Jovanović Renoviranje i adaptacija stana
Stublinska 10a, Sremčica
Čukarica, Beograd

Enterijer Jovanović pruža sve usluge adaptacije, molersko-gipsarskih radova i dekoracije od ideje do realizacije.

Azuro Elastični Plafoni
Kneza Višeslava 63
Čukarica, Beograd

Elastični plafoni Azuro su novi koncept plafona koji imaju mnogo prednosti u odnosu na klasične plafone. Veliki izbor boja i motiva, laki za čišćenje i održavanje.

M2 Radović Stil adaptacije
Sremčica
Zvezdara, Beograd

M2 Radović Stil je firma koja se nalazi u Beogradu i bavi se kompletnim uslugama renoviranja i adaptacije objekata.

Arion tim - Adaptacija i renoviranje
Braće Jerković 185a, Kraljevačka 19
Voždovac, Beograd

Firma Arion tim nalazi se u Beogradu. Bavi se kompletnom gradnjom ili adaptacijom i renoviranjem svih objekata, bilo da je to mali stan ili veliki poslovni kompleks.

Getafix Adaptacije

Čukarica, Beograd

Firma Getafix je porodičan posao sa impozantnim iskustvom i referencama. U ponudi je kompletna adaptacija stanova, poslovnih prostora i objekata kako u Beogradu, tako i u celoj Srbiji.

Profi Majstorčići Adaptacija stana
Batajnica
Zemun, Beograd

Profi Majstorčići rade profesionalnu adaptaciju stanova, poslovnih prostora i drugih objekata na teritoriji Zemuna i cele Srbije.

AS 1 ING dizajn i izvođenje enterijera i eksterijera

Beograd

AS 1 ING nalazi se na Novom Beogradu. Bavi se projektovanjem, uređenjem eneterijera, terasa, bašti, stepeništa.

Djovani mont
Repiška 19
Čukarica, Beograd

Izvođenje svih vrsta građevinskih radova, kao i radova na rekonstrukciji i nadogradnji objekta, ali i svih zanatskih radova na svim tipovima objekata.

Idi na vrh strane