Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Zeljana Jeremic
Kada se kaze postavljanje laminata, meni je prva asocijacija koncept uradi sam. Tako da smatram da u danasnje vreme skoro svaki muskarac koji se malo pomoci moze na jedan kvalitetan nacin da postavi parket a da pri tome nema neki veci problem.
Lea Stankovic
Cesto je postavljanje lamita nesto sto je veoma zahtevno. Problem je pre svega u tome da u danasnje vreme bukvalno svako moze da nauci da postavlja laminat preko interneta. To mi se izmedju ostalog i svidja. Ne vidim tu nista lose.
Todor Markovic
U svakom slucaju ono mora i moze debelo da se plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Simona Vucinic
Veoma je vazno da znate da postavljanje laminata uvek moze da se uradi od vrata a ne duz vrata. To je veoma vazno da suradi na taj nacin bez nekih vecih problema.
Janko Zivanovic
Po pravilu je veoma bitno da svako postavljanje laminata predstavlja nesto jednostavno.
Marta Dencevic
Ovo je nesto sto po meni potpuno sami i realno tako je najbolje mozete da uradite.
Petar Jankovic
Kako god da okrenete, u svakom slucaju je ovo nesto sto treba da se posebno plati. Sve ostalo je po meni cisto gubljenje vremena.
Ljubinka Sreckovic
U danasnje vreme je postavljanje laminata ipak nesto sto moze bas onako puno da kosta. Mada, u poredjenju sa parketom,nista nije tako strasno.
Ivan Stojanovic
Ovde je najvaznije po ovom pitanju da se posavetujete sa bas nekim proverenim i strucnim licem. Drugacije ipak ne moze.
Nikolina Pantelic
Ovo je ipak nesto sto kao mene pitate, mozete bukvalno sami da uradite bez nekih vecih problema.
Marko Petrovic
Pogledajte samo kako izgleda postavljanje laminata preko interneta i gotovo sam siguran da cete moci da to sami uradite bez nekih vecih problema.
Jana Stankovic
Po pitanju postavljanja laminata, samo treba da posetite parketara Nestea D.o.o. To je firma koja se vec dugi niz godina bavi proizvodnjom u ovoj oblasti ali i veoma kvalitetnom ugradnjom.
Biljana Brankovic
Po pitanju postavljanja laminata, ubedljivo je najbolje resenje da se po tom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem u koje definitivno mozete da imate puno poverenje. Takav jedan primer je Pro Enterijer.
Marko Petrovic
Svaki muskarac a i zena kada gledaju neke snimke na youtube, mogu bez problema da nauce da postave laminat.
Dusan Markovic
Kada se kaze postavljanje laminata, meni je prva asocijacija koncept uradi sam. Tako da smatram da u danasnje vreme skoro svaki muskarac koji se malo pomoci moze na jedan kvalitetan nacin da postavi parket a da pri tome nema neki veci problem.