Magazin SportOstali sportovi Karatista Miloš Vuković pobedio Igora Garsiju i „zapalio“ Holivud

Karatista Miloš Vuković pobedio Igora Garsiju i „zapalio“ Holivud

by Administrator

milos-vukovicKaratista Miloš Vuković odneo je ubedljivu pobedu u karate kombatu, i to u meču protiv Španca Igora Garsije.

U sedmom meču veštine i snagu prvenstveno je trebalo da odmere Miloš i Kazakstanac Adeilet Shadykanov, ali se usled nepredviđenih okolnosti, umesto Kazakstanca, u ringu sa Milošem našao Španac Igor Kastanjeda Garsija.

Od samog početka meča Miloš je bio ubedljiv, ali je Garsija izvesno vreme odolevao. Ipak, Miloš je sasvim zasluženo odneo pobedu.

-Šta da kažem, verovao sam u sebe, baš kao što su i drugi meni bitni ljudi verovali u moju pobedu, idemo dalje, u nove izazove, rekao je Vuković neposredno po završetku meča.

2 komentara

Slične teme

2 komentara

13.02.2019 08:39
milica

pred zoru sam sanjala kako me je sestra ošišala i djelimično mi obrijala glavu.Imam plavu kosu,a u snu je bila bas crna.Na kraju sam imala nešto kao frizura Marije Serifivic.Toliko je bio vedran san,da sam sestri rekla: ja ovakva ne mogu na posao.moram odmah da kupim periku.Sta ovo znaci?Pitam vas.

14.02.2019 08:58

Ukoliko ste sanjali da se šišate ili da ste ošišani, vaš san ukazuje na to da ćete se u veoma bliskoj budućnosti rešiti nekakvih briga ili da ćete izaći iz perioda koje je stresno i negativno uticao na vas. Moguće je da ćete prekinuti da učestvujete u događajima na koje ste bili primorani mimo svoje volje ili da ćete prekinuti kontakt sa osobom koja je ostavljala negativan utisak na vas.

Ostavite komentar