Magazin SportOstali sportovi Vip Beach Maters 2014 u rekordnih 12 gradova Srbije

Vip Beach Maters 2014 u rekordnih 12 gradova Srbije

by Administrator

odbojka-na-peskuOvog leta pratićemo CEV Evropski šampionat za muškarce, Nacionalno i Balkansko seniorsko prvenstvo na peščanim terenima širom zemlje.

Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije danas su predstavili novu sezonu takmičenjaVip Beach Masters 2014 – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku, koje će se ovog leta održati u rekordnih 12 gradova širom Srbije. Atraktivan koncept, kvalitetna igra i raznovrsna takmičenja, najavljuju uzbudljivo odbojkaško leto za sve ljubitelje bičvoleja, ali i mališane koji žele da se oprobaju u ovom sportu i uče od našeg proslavljenog odbojkaša,Vanje Grbića, kroz Vip Beach Masters školu odbojke.

Takmičenje za šampionsku titulu i ukupni nagradni fond od 32.000 evra počinjeturnirom u Novom Pazaru od 30.maja do 01.juna, a zatim se svakog vikenda nastavlja u drugom gradu – Užicu, Kruševcu, Novom Sadu, Kraljevu, Bačkoj Palanci, Velikom Gradištu, Baču, Somboru, Kanjiži i Temerinu. Veliko finale tradicionalno je rezervisano za kraj leta, od 27. do 30. avgusta, kada će, nakon četvorodnevnog nadmetanjana beogradskoj Adi Ciganliji,biti proglašeni novi prvaci i prvakinje Srbije u odbojci na pesku.

Novi Sad će po četvrti put, od 01. do 05. jula, biti domaćin prestižnog CEV Evropskog prvenstva- Masters serije u odbojci na pesku.Najbolji muški odbojkaški timovi iz više od 25 zemaljaboriće se, na novosadskoj plaži Štrand, za poene na svetskoj rang listi i novčanenagrade iz ukupnog fonda od25.000 evra.Novost jeda će ove sezone Beograd ugostiti i najveće talente iz regiona na Balkanskom seniorskom prvenstvu, koje će se održati od 22. do 24. avgusta na Adi Ciganliji.

Prvi put turniri u odbojci na pesku imaju svoj zvanični mobilni telefon sezone, LG G2 mini u okviru čije aplikacije će korisnici imati priliku da nauče osnovne poteze ovog dinamičnog i zanimljivog sporta.Telefonćepremijernobitidostupan u Srbijiod 25.aprila samo u okviru Vip postpejdponudepoceniveć od 1 dinar.

„Veliko je zadovoljstvo najaviti odbojkaško leto 2014. i pozvati građane Srbije da nam se pridruže u rekordnih 12 gradova. Zajedno sa našim partnerom, kompanijom Vip mobile, već sedam godina, aktivno radimo na poboljšanju kvaliteta i popularizaciji odbojke na pesku i uspevamo da motivišemo mlade igrače da se iznova dokažu na terenu“, izjavio je Aleksandar Boričić, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije. On je podsetio da su naši šampioni na pesku Marko Galešev i Siniša Antonić nedavno dobili poziv da učestvuju na Otvorenom prvenstvu u Fudžou i Grend slem Đinsan turniru u Šangaju, krajem aprila i početkom maja ove godine.

„Vip Beach Masters je najveće i najkavlitetnije takmičenje u odbojci na pesku u našoj zemlji koje na zabavan način spaja takmičarski duh i lepotu ovog sjajnog timskog sporta. Čuli ste da ćemo biti domaćini najboljim evropskim, balkanskim i domaćim igračima koji znaju da zadive gledaoce svojim bravurama na mreži. Uz to, Vip mobile je, kao organizator turnira, pripremio i druge vidove zabave i poklone za publiku koji će učiniti da tereni za odbojku na pesku budu omiljena sastajališta ovog leta“, rekao je Dejan Turk, direktor/CEO Vipa.

Vip Beach Masters školu odbojke na pesku moći će da pohađaju najmlađi posetioci svih 12 nacionalnih turnira, ali i vip mobileEvropskog prvenstva u Novom Sadu, bez obzira na to da li imaju prethodno odbojkaško iskustvo.U planu je i
održavanje dečijeg odbojkaškog kampa na Adi Ciganliji za talentovanu decu uzrastaod 12 do 17 godina, koja će uz Vanju Grbića i profesionalne trenere učiti o tehnikama odbojke na pesku.

Ovogodišnja takmičenja se održavaju uz podršku gradova domaćina.Opremu za učesnike obezbedila je kompanija DaCapo, dok ćeWiener Stadtische osigurati turnire.

Kalendar takmičenja Vip Beach Masters 2014
30. maj -1.jun Novi Pazar
6-8.jun Užice
13-15.jun Kruševac
20-22. jun Novi Sad
27-29. jun Kraljevo
1 -5. jul 2014 CEV Evropsko prvenstvo – Masters, Novi Sad
11-13. jul Bačka Palanka
18-20. jul Veliko Gradište
25-27. jul Bač
1-3. avgust Sombor
8-10. avgust Kanjiža
15-17. avgust Temerin
22-24. avgust Balkansko seniorsko prvenstvo – Beograd
27 -30. avgust Finale nacionalnog prvenstva – Beograd
0 komentar

Slične teme