Goca Tržan

by Administrator

goca-trzanGordana Goca Tržan rodila se 8. jula 1974. godine u Beogradu. Kao drugo dete roditelja Rosande i Antona, tri godine kasnije na svet je došao njen mlađi brat Andrej. Do punoletstva živela je na Novom Beogradu u stanu od 40 kvadrata, koji su nazivali golubarnikom.
Iako je u horoskopu dupli rak, što bi po astrološkom tumačenju značilo da je izuzetno emotivna, Goca je veliki borac i nikada se ne predaje. Kao devojčica „zaljubila“ se u Zdravka Čolića pa zbog toga nije podnosila Lokicu Stefanović, jer su joj govorili da će Čolić da oženi Lokicu ako bude bila nevaljala. Od malih nogu volela je da peva. U školi je bila odličan đak. Prvi put javno je nastupila u Sava Centru kada je imala samo pet godina. Kao član hora JNA pevala je pesmu „pozdravite moga tatu“. Ljubitelj je životinja i extremnih sportova. Nakon Desete Beogradske gimnazije upisala je Poljoprivredni fakultet, ali je na drugoj godini shvatila da je muzika ono čime želi da se bavi. Pored muzike i gluma joj je velika ljubav, pa je tako pokušala da se upiše na FDU. Na žalost, ili na sreću poslednji ispit nije prošla zbog čega nije bila primljena.goca-trzan2
Goca zajedno sa Ivanom Pavlović počinje da peva u grupi „Tap 011″. Nakon jedne skrivene kamere Goca je odlučila da napusti grupu i započne solo karijeru. Ubrzo zatim Goca je nizala albume koji su dobijali veoma dobre kritike. Napisala je i knjigu „Stoperka“ koja je u stvari njena autobiografija. Kako sama kaze najveća opsesija joj je kupovina cipela.
Najviše na svetu voli svoju porodicu, koja je za nju svetinja. Goca je od nestašne devojke postala prava žena. Udala se i ubrzo zatim rodila je ćerku Lenu. Sa svojim suprugom Ivanom planira još jedno dete, a posle ko zna!
0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar