Magazin Šou biznisO životima poznatih Hurem odmara u Cecinom apartmanu

Hurem odmara u Cecinom apartmanu

by Administrator

Slavna turska glumica Merjem Uzerli boravila je tokom proteklog vikenda u Budimpešti, i to, ni manje – ni više, nego u Cecinom apartmanu! Očaravajuća Hurem, odsela je u vip apartmanu hotela Aquaworld Budapest Resort koji nosi ime srpske zvezde Svetlane Cece Ražnatović. Kako je sa Merjem u glavni grad Mađarske doputovala i njena ćerka Lara, tako je slavna glumica odabrala hotel koji će oduševiti i njenu ćerkicu. Merjem je već boravila u ovom hotelu pre nekoliko godina, i već tada je najavila ponovni dolazak. Jedan od najvećih evropskih zatvorenih akva parkova, i bazeni sa termalnom vodom tada su bili zatvoreni samo za Merjem i njenu ekipu, a vodena zabava potrajala je do kasno u noć.

Ovaj hotel omiljen je među turistima iz Srbije i regiona, a zbog svog sadržaja, veliki broj gostiju koji inače borave u SPA hotelima u Sloveniji, sada svoje slobodne trenutke provodi u hotelu nadomak centra Budimpešte.

I mnoge srpske zvezde odmor provode upravo u ovom hotelu, pa su tako česti gosti Seka Aleksić, Goca Tržan, ali i Leontina, Aleksandra Radović i brojni drugi pevači, glumci, sportisti.

budimpesta spa
mejrem uzerli
seka aleksic
0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar