Ponedeljak, 18.11.2019

Magazin » Nauka » Psihologija » Obline u kombinaciji sa inteligencijom – gđa Savršena

Obline u kombinaciji sa inteligencijom – gđa Savršena

Objavi ovaj članak na

29.12.2010 1:48 AM

Kim KardašijanObline su i dalje poželjne na ženskim telima, ma koliko se trudile da ih se rešimo. Široki bokovi i bujne grudi ono su što muškarci žele da vide na svojoj savršenoj dragoj. Obline ih osvajaju pri prvom susretu, ali to nije jedini kvalitet koji gospođa Savršena treba da poseduje.

Da se zadržimo još malo na fizičkom izgledu. Osim što će obline vladati njenim zanisnim telom, većina muškaraca svoju idealnu damu zamišlja sa tamnom kosom. Iako vrlo slične konstitucije, crta lica, Kim Kardašijan je prema njihovim rečima mnogo više seksi od Pamele Anderson. I eto, dok se mi trudimo da imamo kosu kao omiljene nam Barbi lutke iz detinjstva, oni su se ipak odlučili za crnke i brinete.

Gospođa Perfektna možda i ne mora biti naročito lepa, jer ako je negovana, baciće u senku i najveću lepoticu. Dragi nam em mili muškarci smatraju da savršena žena nikada ne sme iz kuće izaćiŽenske obline nesređene kose, nenalakiranih noktiju, ali ni sa previše teške upečatljive šminke, osim ako nije u pitanju večernji provod.

Većina momaka navela je kao veliku prednost i bavljenje sportom, makar rekreativno. U trenucima rekreacije nikako ne sme izgledati kao da je krenula na modnu pistu, kako većina žena ima tendenciju da se šminka i obuče pri odlasku u teretanu, na aerobik, pa čak i plivanje.

A zato, kada padne veče, elegantnom odećom mora da naglasi svoje adute. Opet, veliki broj devojaka trudi se da se više skine nego obuče kako bi naglasile dekolte, iako muškarcima to izgleda vrlo neukusno.

Možda je pogrešno što ovo navodimo na kraju, s obzirom da je jači pol pri ispitivanju to naveo kao primarne osobine Savršene, no hteli smo da to bude iznenađenje, pošto je lepši pol uglavnom uveren da muškarci na njihovu inteligenciju ni ne obraćaju pažnju. Naime, Idealna MORA biti pametna, obrazovana, mora razmišljati brže od njega, ali i biti duhovita. “Nasmejane, vesele i komunikativne devojke mnogo su privlačnije od onih arogantnih koje usta otvaraju samo kada jedu” – kaže jedan ispitani.

Napiši komentar
Arhiva tekstova

November 2019
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930