Magazin LepotaKosa i nokti LAK ZA BRZO SUŠENJE NOKTIJU: Ako ne možete da sačekate da vam se lak na noktima osuši pročitajte ovaj tekst

LAK ZA BRZO SUŠENJE NOKTIJU: Ako ne možete da sačekate da vam se lak na noktima osuši pročitajte ovaj tekst

by Administrator

Jedan od najkorisnijih izuma koji je olakšao jednu od najvećih muka svih žena je lak za brzo sušenje noktiju. Ovo revolucionarno otkriće, postoji već nekoliko godina kod nas i uspešno se prodaje u našim najpoznatijom parfimerijama i prodavnicama make-up brendova.

Genijalni izum skratiće vam vreme sušenja laka koje vas toliko iritira, jer nekad smo jednostavno u prevelikoj gužvi da bi sačekale da se lak na noktima osuši. Sada za samo 30 sekundi a najviše 1 minut vaši sveže nalakirani nokti biće u popunosti suvi.

Dovoljno je da lak za sušenje koji je uglavnom providan nanesete kada završite sa lakiranjem i bićete iznenađeni koliko će se brzo osušiti. Pored efekta brzog sušenja, ovaj lak daje i dodatni sjaj noktima pa će oni delovati lepše i urednije, a i boja će se duže zadržati.

Odličan proizvod za sve nestrpljive dame i one koje su stalno u žurbi. Više nema ogrebotina, mrlja i fleka po odeći, jer kada pokvarite lak na noktima ceo trud pada u vodu. Fleke na odeći koje možete napraviti jer ste bili nestrpljivi i želeli ste da se obučete pre nego što se lak zaista osušio se nekada jako teško skidaju,a u pojedinim slučajevima uflekani komad je jednostavno neupotrebljiv.

Definitivno svaka žena koja lakira nokte bi trebalo da ga nabavi, jer će joj uštedeti mnogo vremena za samo lakiranje, ali i na sušenje. Na godišnjem nivou to je zaista mnogo vremena.

0 komentar

Slične teme