Magazin LepotaKosa i nokti Japansko ispravljanje kose za savršeno glatku i sjajnu kosu

Japansko ispravljanje kose za savršeno glatku i sjajnu kosu

by Administrator

japansko-ispravljanjeIako ste do sada sve pokušali kako biste ispravili svoju kosu, i dalje vam ne polazi za rukom da ukrotite svoje nemirne lokne. I baš sada kada ste izgubili svaku nadu, naši frizerski saloni se spremaju da svoju ponudu obogate novom uslugom – japanskim ispravljanjem kose. Ovo revolucionarno otkriće za lepu i negovanu kosu pomoglo je ženama širom sveta da je održe zdravom i da uvek izgledaju kao da su tek izašle iz salona.

Kako izgleda tretman japanskog ispravljanja kose?

Prilikom japanskog ispravljanja kose koriste se reduktor i fiksator. Prvi proizvod opušta i priprema kosu, dok drugi na kraju fiksira njen novi izgled. Središnji deo tretmana podrazumeva sušenje kose i njeno tretiranje peglom sa keramičkim pločama. Kao i kod brazilskog ispravljanja, i tretman japanskog ispravljanja kose traje četiri do pet sati. Ali sigurni smo da nećete žaliti ni minute kada budete videli rezultate, kada prođete prstima kroz svoju savršeno glatku i sjajnu kosu.

Ko može raditi tretman?

Japansko ispravljanje kose je jednako delotvorno i na ravnoj kosi kojoj je samo potrebna dodatna svežina i kada su u pitanju jake lokne i suva kosa sa kojom je teško izboriti se samostalno. Ako je kosa kovrdžavija, biće potrebno duže je sušiti. Kosa će sačuvati svoju prirodnu elastičnost i biće sjajna i negovana i biće vam potrebno mnogo manje vremena da je očešljate ili napravite sami frizuru.

Tretman japanskog ispravljanja kose je jednako dobar i za ofarbanu i za kosu prirodne boje. Jedino kada nijejapansko feniranje preporučljivo raditi ga je kada je kosa previše osetljiva i kada opada. I tada se, svakako, može raditi, ali
rezultat najverovatnije neće biti optimalan.

Koliko traje i koja je cena?

Kao i kod keratinskog ispravljanja kose, efekat traje oko šest meseci, nekada i duže u zavisnosti od toga koliko vam brzo raste kosa i da li vodite računa, negujete je adekvatnim preparatima i redovno skraćujete oštećene krajeve. Ako je frizer dovoljno stručan, ovaj tretman možete ponavljati godinama bez bojazni da će vam oštetiti kosu.

Cena ovog tretmana je od 350 evra, pa naviše, ali s obzirom da su efekti trajniji nego kod ostalih tretmana i preparata, žene širom sveta ne žale da izdvoje tu sumu kako bi uvek imale perfektno ravnu kosu.

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar