Dodaj firmu

Casovnicarsko zlatarska radnja Alisa

Bavimo se servisom, popravkom i prodajom svih vrsta časovnika: ručnih (analognih i kvarcnih), zidnih, stonih i kaminskih. Vršimo zamenu kaiša i narukvica, poliranje i zamenu stakla na časovnicima.
Pročitaj više

Ruzveltova 37, Beograd
Palilula, Beograd

Zlatara Fiera

Mi nudimo najfiniji italijanski srebrni i zlatni nakit. Kod nas možete zameniti, popraviti, prodati i založiti vaš nakit.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 54
Vračar, Beograd

Tanaskovic zlatara

Zlatara Tanasković uspešno se bavi izradom zlatarskog nakita od 1995. godine i neprestano razvija poslovanje i prati sve novine na tržištu, ali bez odstupanja od ustanovljenih standarda kvaliteta, sa ciljem da održi duh starog zlatarskog zanata. Unikatnim komadima nakita i cenama koje su prilagođene mušterijama različitih materijalnih statusa, odvaja se od ostalih na tržištu. Ostvaruje uspešnu saradnju sa italijanskim i nemačkim proizvođačima nakita, tako da upotpunjuje svoju ponudu kolekcijom nakita koju karakteriše kvalitet i inovativnost.
Pročitaj više

Zmaj Jovina 20 ( Zemun ), Bulevar Kralja Aleksandra 24 ( Vračar )
Zemun, Beograd

Zlatar - Kujundžija

Radnja sa porodičnom tradicijom - osnovana 1969. godine.Vršimo popravke svih vrsta zlatnog i srebrnog nakita, izradu zlatnog nakita od donesenog materijala, porudžbine zlatnog i srebrnog nakita po želji kupaca (katalog, crtež, slika i ostalo), bezbolno bušenje ušiju, graviranje (kompjutersko, ručno i mašinsko). U koliko Vas još više zanima šta kuća Zlatara - Kujundžija Simonida A. Čivljak nudi svratite do Balkanske 2, čekamo sa posebnim zadovoljstvom.
Pročitaj više

Balkanska 2
Stari grad, Beograd

Zlatara Topalovic

Stručna obrada materijala, nove tehnologije i precizna izrada odlikuju ovaj porodični posao započet pre više od 40 godina i kao rezultat daju tehnički i estetski kvalitetan komad nakit, koji parira svetskim trendovima.Pred Vama se otvara čitava paleta raskošnih modela izuzetno dizajniranog nakita, od tradicionalnog i konzervativnog do modernog, trendi i nesvakidašnjeg, prilagođeno svim prilikama i dostupno svima.
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 192, Beograd
Zvezdara, Beograd

Zlatara Stulic

Zlatara "Štulić" se nalazi u samom centru Batajnice u ulici Carice Jelene broj 2, na teritoriji Beograda. Široku paletu naših proizvoda čini nakit vrhunskog kvaliteta i dizajna, koji će Vas oduševiti svojim sjajem i izgledom.
Pročitaj više

Carice Jelene 2, Beograd
Zemun, Beograd

LA-MA d.o.o. - zlatara Aurum

Firma LA-MA d.o.o. sa svojim radom započela je sada već davne 1992. godine. Od 2003. godine kao Zlatara "Aurum" nalazimo se u ulici Jurija Gagarina borj 149, lokal 7 u TC Piramida, na Novom Beogradu.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 149 / lok.7
Novi Beograd, Beograd

Zlatara Kulundžić

Zlatara Kulundžić nalazi se na adresi Patrijarha Joanikija 28a, Vidikovac ( Kod Maxi-ija i Lilly-ja ).
Pročitaj više

Patrijarha Joanikija 28a, Vidikovac ( Kod Maxi-ija i Lilly-ja )
Rakovica, Beograd

Zlatar Ivana

Petra Zrinjskog 1
Zemun, Beograd

Burme i ostali nakit Luketring zlatara

Zlatara Luketring je već dugi niz godina dobro poznata adresa svih mladenaca koji žele najlepše burme za svoje venčanje. Kod nas možete sami dizajnirati Vaše burme od zlata ili srebra, a nudimo i mogućnost ispisivanja teksta po želji.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 153
Novi Beograd, Beograd

Babić zlatara

Sremska 6, Požeška 108
Stari grad, Beograd

Zlatara Dukić

Pere Velimirovića 8
Rakovica, Beograd

Zlatara Marko

Zlatara Marko iz Zemuna za Vas izrađuje najlepše komade nakita od zlata i srebra koji predstavljaju idealan poklon za neku Vama dragu osobu ili za Vašu dušu. U našoj ponudi očekuju Vas burme, vereničko prstenje, minđuše, narukvice, izrađene po Vašoj meri i želji.
Pročitaj više

Petra Zrinjskog 1, lok.8
Zemun, Beograd

Vidojević zlatara

Izaberite najlepši nakit za Vaše večno DA, posetite zlataru Vidojević. Prateći najnovije trendove u oblasti zlatarstva, ali i pažljivo osluškujući želje i ideje naših klijenata, kreiramo originalan nakit koji će Vašu veridbu učiniti drugačijom, a Vaše venčanje posebnim.
Pročitaj više

Kneza Miloša 17
Savski venac, Beograd

Zlatara David

Zlatara „David“ se nalazi u ulici Kneza Mihaila broj 29, na teritoriji opštine Stari grad, u Beogradu.
Pročitaj više

Knez Mihajlova 29, Beograd
Stari grad, Beograd

Zlatara Petrović

Bilo da želite moderno ili klasično dizajniran nakit koji će na najbolji način iskazati Vaš ukus, zlatara Petrović je prava adresa za Vas. Sa radom samo počeli 1995. godine, a pored izrade nakita od najfinijeg zlata i srebra, vršimo sve vrste popravki nakita.
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 117
Zvezdara, Beograd

Zlatara Dumanović

Najbolji način da izrazite ljubav prema voljenoj osobi, jeste da joj poklonite komad nakita, kreiran po njenoj želji. Zlatara Dumanović poseduje dugu tradiciju izrade unikatnog nakita, burmi i vereničkog prstenja, ukrašenih najlepšim dragim kamenjem.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 228
Voždovac, Beograd

Zlatar Zlatko

Zlatar Zlatko je firma koja se bavi izradom nakita od srebra, belog i žutog zlata i dragog kamenja. Vršimo popravke, čišćenje i poliranje nakita, kao i otkup po veoma povoljnim cenama. Za više informacija možete nas kontaktirati putem gore navedenih telefona ili nas posetite na adresi Kralja Milana 34 u Beogradu.
Pročitaj više

Kralja Milana 34
Vračar, Beograd

Zlatara Tesla

Zlatara Tesla je kompanija koja se pretežno bavi otkupom i prodajom zlatnog i srebrnog nakita. Iz našeg širokog prodajnog asortimana izdvojili bismo kolekciju burmi i vereničkog prstenja, izuzetno kvalitetne izrade. Posetite nas na adresi Jurija Gagarina 231 u Beogradu ili nas možete kontaktirati putem gore navedenih telefona.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 231
Novi Beograd, Beograd

Zlatara Žarković

Zlatara Žarković je kompanija koja se bavi prodajom nakita izrađenog od srebra i zlata. Vršimo otkup po povoljnim cenami i radimo popravke svih vrsta nakita. Besplatno radimo procene vrednosti. Posetite nas na adresi Reljina 1 u Beogradu ili nas možete kontaktirati putem gore nvedenih telefona.
Pročitaj više

Reljina 1
Stari grad, Beograd

Zlatara Rubin

Zlatara Rubin je kompanija koja se pretežno bavi ručnom i mašinskom izradom nakita od srebra i zlata. U ponudi imamo veliki broj unikatno dizajniranog nakita. Radimo otkup Vašeg nakita po veoma povoljnim cenama. Za više informacija možete nas kontaktirati na date telefone ili nas posetite na adresi Goce Delčeva 27 u Beogradu.
Pročitaj više

Goce Delčeva 27
Novi Beograd, Beograd

Zlatara NBA

Zlatara NBA se bavi prodajom nakita proizvedenog od zlata i srebra. U prodajnom asortimanu imamo prstenje, ogrlice, minđuše, priveske, narukvice i drugi nakit. Radimo otkup predmeta od srebra i zlata po jako povoljnim uslovima. Možete nas kontaktirati putem datih telefona ili nas posetite na adresi Kneza Višeslava 63 u Beogradu.
Pročitaj više

Kneza Višeslava 63
Rakovica, Beograd

Zlatara Migo

Bavimo se prodajom nakita izrađenog od srebra, belog zlata, žutog zlata i kombinacije belog i žutog zlata. Povoljno vršimo popravke, čišćenje i poliranje Vašeg nakita i menjamo staro za novo. Odlikuje nas vrhunska izrada. Posetite nas na adresi Bulevar despota Stefana 55 u Beogradu ili nas možete kontaktirati putem datih telefona.
Pročitaj više

Bulevar despota Stefana 55
Palilula, Beograd

Zlatara Marjanović

Zlatara Marjanović je kompanija koja se bavi prodajom i popravkom nakita izrađenog od zlata i srebra. Vršimo otkup po povoljnim cenama. Kod nas možete obaviti čišćenje, poliranje i popravku svih vrsta nakita. Posetite nas na adresi Miloša Obrenovića 91 u Obrenovcu ili nas možete kontaktirati putem gore navedenih telefona.
Pročitaj više

Miloša Obrenovića 91
Obrenovac, Beograd

Zlatara Mijatović

Zlatara Mijatović se bavi prodajom nakita. U ponudi imamo nakit izrađen od srebra i zlata. Pružamo Vam mogućnost izrade prema Vašem dizajnu. U širokom prodajnom asortimanu imamo jedinstvene komade nakita. Za više informacija kontaktirajte nas putem gore navedenih telefona ili nas posetite na adresi Vidikovački venac 67d u Beogradu.
Pročitaj više

Vidikovački venac 67d
Rakovica, Beograd

Zlatara Gojković

Zlatara Gojković se bavi prodajom nakita izrađenog od belog i žutog zlata. U našem prodajnom asortimanu možete pronaći veliki izbor unikatnih modela prstenja, narukvica, minđuša, ogrlica i drugog nakita. Možete nas kontaktirati putem gore navedenih telefona ili nas posetite na adresi Makedonska 34 u Beogradu.
Pročitaj više

Makedonska 34
Stari grad, Beograd

Zlatar Star

Zlatar Star je kompanija koja se bavi izradom, popravkom i prodajom nakita. U ponudi imamo nakit izrađen od belog zlata, žutog zlata i srebra. Radimo sve vrste stručne popravke, čišćenja i poliranja nakita. Za više informacija možete nas kontaktirati putem gore navedenih telefona ili nas posetite na adresi Kolarčeva 5 u Beogradu.
Pročitaj više

Kolarčeva 5
Stari grad, Beograd

Zlatara Delfin

Zlatara Delfin se pretežno bavi ručnom i mašinskom izradom nakita od belog zlata, žutog zlata i srebra. Vršimo otkup starog nakita po veoma povoljnim cenama. Kod nas možete zameniti staro za novo. Posetite nas na adresi Valjevskog odreda 27 u Beogradu ili nas možete kontaktirati putem gore navedenih telefona.
Pročitaj više

Valjevskog odreda 27
Borča, Beograd

Zlatar Novaković

Mi smo kompanija koja se pretežno bavi prodajom i otkupom predmeta od srebra i zlata. U ponudi imamo širok prodajni asortiman minđuša, ogrlica, narukvica i prstenja. Radimo i sve vrste popravki kao i češćenje i poliranje Vašeg nakita. Posetite nas na adresi Nušićeva 3 u Beogradu ili nas možete kontaktirati putem gore navedenih telefona.
Pročitaj više

Nušićeva 3
Stari grad, Beograd

Zlatar Milojević

Zlatar Milojević je kompanija koja se bavi izradom i prodajom nakita. U ponudi imamo nakit od belog i žutog zlata i od srebra. Nudimo Vam mogućnost izrade prema Vašem dizajnu. Vršimo usluge popravke i čišćenja nakita. Posetite nas na adresi Ustanička 63 u Beogradu ili nas kontaktirajte putem gore navedenih telefona.
Pročitaj više

Ustanička 63
Voždovac, Beograd

Novosti iz rubrike Zlatare

Vidi sve (46)

Izaberite pravi poklon za Osmi mart!

Lako je da osmislite iznenađenje koje se pamti, uz neverovatne popuste koje možete ostvariti u zlatari Ivana u Beogradu!

Izaberite pravi poklon za Osmi mart!

Poklonite zlatan nakit voljenoj osobi!

Ako ste u potrazi za idealnim poklonom voljenoj osobi, na pravom ste mestu! Uz naše kupone možete po najpovoljnijim cenama kupovati u zlatari Ivana u Beogradu!

Poklonite zlatan nakit voljenoj osobi!

Najbolji popusti u zlatari Ivana!

Uz kupone portala navidiku.rs možete po svojoj zamisli naručiti unikatan komad nakita u najboljoj zlatari Ivana u Beogradu!

Najbolji popusti u zlatari Ivana!

Volite nakit? Ne propustite popuste u zlatarama!

U zlatari Ivana u Beogradu, u ulici Petra Zrinjskog 1, možete kupiti klasičan i moderan nakit pune izrade, vrhunskog stila po provereno najboljim cenama!

Volite nakit? Ne propustite popuste u zlatarama!
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
21.02.2024 14:30

Veoma sam prijatno iznenadjen radom mladog momka i entuzijazmom i voljom da udovolji musteriji.

Neregistrovan korisnik
07.04.2023 17:10

Preporuka za sve koji zele da imaju nesto originalno.
Odusevljeni smo Ivanom i njenom radnjom.
Samo nacrtajte sta zelite i Ivana ce Vam to napraviti od srebra ili zlata!
Najbolja zlatara u Beogradu i Zemunu

Neregistrovan korisnik
07.04.2023 16:57

Sve pohvala za Ivanu i njenu radnju.
Preporuka ukoliko zelite nesto originalno samo nacrtajte i pokazite Ivani a ona ce to napraviti za Vas.
U srebru ili zlatu svejedno!
Odusevljeni smo kad god nesto trazimo za poseban poklon nadjemo u Zlatari Ivana u Zemunu kod pijace.

Neregistrovan korisnik
30.08.2022 08:27

Mom prijatelju je majstor popravo sat koji su drugi majstori odbili da rade,Majstor vrh i dobar čovek.

Neregistrovan korisnik
19.10.2021 08:25

Burma 585 cena

Neregistrovan korisnik
13.06.2021 08:42

Nigde nisam videla takvu ljubav prema poslu,ljubaznost,poslovnost,paznju,toplu rec..Ivana je pre svega dobar covek i odlican majstor. Od nemoguceg pretvara u moguce. Preporucujem od srca.

Neregistrovan korisnik
27.05.2021 08:51

Profesionalni i ljubazni,za svaku preporuku. Oni su majstori i zaista rade sve vrste izrada i popravki.

Neregistrovan korisnik
13.11.2020 12:29

Odlicna zlatara u Zemunu.

Neregistrovan korisnik
28.07.2020 18:05

Zadovoljna sam ljubaznoscu prodavca i vremenu koji mi je posvetio,ogrlica je odlicna.Cene su pristupacne i sve preporuke za ovu zlataru.

Neregistrovan korisnik
10.07.2020 11:59

Vrlo ljubazan i profesionalan odnos

Neregistrovan korisnik
11.06.2020 10:43

Odlicna zlatara na Miljakovcu

Neregistrovan korisnik
10.01.2020 05:49

Prelep nakit

29.03.2019 07:56

пре 9 минута Pre dva dana smo bili u zlatari i pokazali smo interesovanje za odredjenu narukvicu, kad smo dosli sledeci put da je kupimo zaprepastili smo se kad smo videli da su podigli cenu narukvice za 30%, pritom nas dvoje ubeđuju da je cena ista proteklih 6 meseci, jako bezobrazno i neprofesionalno. Ocigledno je prodavac video da smo jako zainteresovani za odredjeni predmet pa je digao cenu po nasem odlasku kad smo prvi put bili u radnji, čak ni to ne bi bilo toliko strasno da nas nije ubeđivao da je ista cena 6 meseci kao da dvoje ljudi nemaju nikakvo pamcenje. Stvarno sramota!!!

Igor Stevanovic
06.12.2018 11:35

ukoliko trazite neki vrtic u blizini centra grada moja preporuka je Vrtić Delfin...

Uros Filipovic
24.07.2018 03:52

Kada sam birao verenicki prsten za devojku,odabrao sam zlataru Babic zato sto sam tamo pronasao verenicko prstenje koje me je ostavilo bez daha,toliko da sam se jedva uspeo odluciti za jedan od njih. Ali uz pomoc radnika u zlatari,napravili smo pravi izbor i prezadovoljan sam,a devojka posebno. Sve pohvale za radnike u ovoj zlatari,na iskustvu i profesionalnosti koju poseduju,naravno i ljubaznost ne bih da zanemarim.

Jovana Stefanovic
24.07.2018 03:47

Bila sam u zlatari Petrovic i odusevila sam se ponudom koju imaju kada je u pitanju nakit od zlata ,a isto tako i od srebra. Bilo da vas interesuje moderno ili klasicno dizajniran nakit,ovde cete sigurno pronaci nesto sto ce vas ostaviti bez daha. Dodjite i sami se uverite.

Kristina Milojevic
24.07.2018 03:44

Zlatara Fiera iza sebe ima dugogodisnju tradiciju koju i dalje uspesno neguje zahvalujuci kvalitetnom nakitu,srebrnom i zlatnom,koji proizvodi i prodaje. U ovoj zlatari mozete popraviti nakit,prodati stari nakit. Jako su pristupacni i lako je sklopiti dogovor na obostrano zadovoljstvo.

Andriajana Simic
24.07.2018 03:40

Elegantan nakit od zlata,izradjen sa stilom,dodjite u zlataru Aurum koja se nalazi u TC Piramida i odaberite nesto iz njihove kolekcije,sigurna sam da cete njihov komad nakita bilo da su u pitanju ogrlica,narukvica,psten,mindjuse,nositi sa zadovoljstvom.

Milica Markovic
11.07.2018 10:47

Bilo da želite klasičan ili moderan nakit, svakodnevni ili nakit za specijalne prilike, zlatara Babić Beograd je prava adresa za Vas. Višedecenijsko iskustvo i umeće njihovih zlatara ogleda se u svakom komadu nakita koji se sa mnogo pažnje i ljubavi izrađuje u zlatari Babić. Sve pohvale i preporuke.

Snezana Aleksic
11.07.2018 10:41

Zlatara Dukić je specijalizovana za izradu burmi od 14-karatnog zlata i srebra 9251000, po porudžbini. U ponudi ove zlatare nalaze se burme vrhunskog kvaliteta od žutog, belog i roze zlata. Pored toga imaju i mogućnost ugradnje dragog kamenja i brilijanata, po želji kupca.

Jovana Stefanovic
11.07.2018 10:38

Ukoliko želite da Vašu ljubav krunišete posebnim vereničkim prstenom ili burmom, zlatara Marko je prava adresa za Vas. Dovoljno je samo da im predočite želje, a zlatar Marko će Vam ponuditi idealno rešenje u pogledu materijala od koga je najbolje izraditi nakit, kao i oblika, teksture i ukrasa. Prilikom izrade nakita koriste najkvalitetnije materijale: belo i žuto zlato, srebro, drago kamenje, bisere... Sve pohvale i preporuke.

Zorica Simic
11.07.2018 10:37

Zlatara Dumanovic po veoma povoljnim cenama vrsi otkup belog i zutog zlata. Prilikom otkupa zlata vrlo su korektni i trude se da ponude najbolju mogucu cenu.

Andriajana Simic
11.07.2018 10:24

Zlatara KM ima najbolju ponudu burmi od belog zlata sa cirkonima. Sto se cena tice takodje su povoljni.

Zeljana Jeremic
11.07.2018 10:13

Ja i suprug kupili smo nedavno burme u zlatari Vidojevic i prezadovoljni smo. Burme su radjene kombinacija belo i zuto zlato, jako su lepo uradjene i sto je najbitnije nismo dugo cekali na njh. Sve pohvale i preporuke.

Rade Jeftic
26.06.2018 03:54

Najlepsi poklon kojim uvek mozete da iznenadite i bez daha ostavite vama dragu osobu jeste nakit,tu sigurno necete pogresiti. E,a ja vam preporucujem zlataru Marko,otidjite i tamo mozete da porucite i da za vas licno naprave ono sto vi zelite. Jako su profesionalni i za svaku pohvalu.

Ljubisa Trifunovic
26.06.2018 03:51

U ponudi zlatare Babic nalazi se jedinstven i kvalitetan nakit koje proizvode njihovi iskusni i profesionalni zlatari. Svaka cast na radu i ponudi koju samim tim nudite musterijama.

Dusan Visnjic
26.06.2018 03:49

Velik izbor dukata u Zlatari Dukic. Da li se odlucili za srebrni ili zlatni dukat necete se pokajati jer izgledaju fenomenalno. Vise puta sam uzimao dukate kod njih u zlatari i stvarno sam odusevljen izgledom i kvalitetom naravno.

Natasa Maksic
26.06.2018 03:45

Stvarno velik izbor nakita nudi zlatara KM. Bilo da su u pitanju lancici,narukvice,mindjuse. Bilo da vam je potrebno nesto tradicionalno ili pak nesto modernije,u ovoj zlatari sigurno mozete naci. sve pohvakle za zlatare koji rade na nakitu u ovoj zlatari.

Nada Nastasijevic
26.06.2018 03:43

U Beogradu postoji velik broj zlatara,kao i sto svi odlicno znaju,ali od svih posebno bih izdvojila zlataru Fiera zato sto su jako inovativni,uvek u ponudi imaju nesto novo,moderno,zanimljivo. Odusevim se svaki put kada ih posetim i ne mogu da izadjem iz radnje dok nesto ne kupim,prosto sam nakit mami.

Nikola Petronijevic
14.06.2018 04:22

Najlepse burme mozete pronaci u zlatari Dumanovic koja se nalazi na Vozdovc. Velik izbor burmi,a i ako pozelite i vi sami nesto drugacije,sto nemaju u onudi,nikakav problem da tako nesto i naprave. Krajnje profesionalni,jako iskusni u svom poslu.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane