Dodaj firmu

Lolita srebrni nakit

Prefinjen i sofisticiran Lolita srebrni nakit je pravi poklon za nju, kojim ćete je oduševiti. Lolita srebrni nakit na 3 lokacije u Beogradu. Izaberite narukvice, prsten, minđuše, ogrlice ili sat
Pročitaj više

Jurija Gagarina 16, lok 127, TC Delta City
Novi Beograd, Beograd

Srebrni nakit Zlatara Stulic

Carice Jelene 2, Beograd
Zemun, Beograd

Zlatara Fiera

Mi nudimo najfiniji italijanski srebrni i zlatni nakit. Kod nas možete zameniti, popraviti, prodati i založiti vaš nakit.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 54
Vračar, Beograd

Zlatar - Kujundžija

Balkanska 2
Stari grad, Beograd

Srebrni nakit Zlatar Ivana

Zlatar Ivana nalazi se na teritoriji opštine Zemun u ulici Petra Zrinjskog 1. Izrada i prodaja nakita, otkup zlata i popravka nakita od zlata i srebra, po najpovoljnijim cenama u gradu.
Pročitaj više

Petra Zrinjskog 1
Zemun, Beograd

Srebrni nakit Zlatara Kulundžić

Zlatara Kulundžić nalazi se na adresi Patrijarha Joanikija 28a, Vidikovac ( Kod Maxi-ija i Lilly-ja ).
Pročitaj više

Patrijarha Joanikija 28a, Vidikovac ( Kod Maxi-ija i Lilly-ja )
Rakovica, Beograd

LA-MA d.o.o. - zlatara Aurum

Firma LA-MA d. o. o. sa svojim radom započela je sada već davne 1992. godine. Od 2003. godine kao Zlatara "Aurum" nalazimo se u ulici Jurija Gagarina borj 149, lokal 7 u TC Piramida, na Novom Beogradu.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 149 / lok.7
Novi Beograd, Beograd

Srebrni nakit Alisa

Bavimo se servisom, popravkom i prodajom svih vrsta časovnika: ručnih (analognih i kvarcnih), zidnih, stonih i kaminskih. Vršimo zamenu kaiša i narukvica, poliranje i zamenu stakla na časovnicima.
Pročitaj više

Ruzveltova 37, Beograd
Palilula, Beograd

Zlatara Topalovic

Bulevar Kralja Aleksandra 192, Beograd
Zvezdara, Beograd

Srebrni nakit Zlatara DOK

Zlatara DOK se bavi otkupom i prodajom zlatnog i srebrnog nakita. Najveći izbor po najpovoljnijim cenama- zlatara DOK.
Pročitaj više

Bulevar Despota Stefana 47, Vojislava Ilića141j, Terazije 12
Stari grad, Beograd

Zasto je srebrni nakit toliko popularan? Pre svih ostalih vrednosti, nakit poseduje onu najznačajniju – emotivnu vrednost. U tom smislu, i najfinije brušeni dijamant i klasično srebrno lanče, vrede isto. Sve zavisi kome poklanjate komad nakita i sa kakvim posebnim osećanjima.

Postoje mnoge dame, koje su se u srebro zaljubile na prvi pogled, još dok su bile devojčice. Ta ljubav prema ovom plemenitom metalu, obično potraje celoga života. Njih često bije glas da su večite romantičarke, ili večite devojčice, pošto veruju u pravu ljubav i idealnu osobu, i dalje noseći srebrno lanče koje ima srce na sebi, kao privezak.

Prodaja srebrnog nakita

Možda najvažnije kod nakita, jeste umeće izneti ga. Ogrlice, narukvice, lančići, minđuše ili prstenje, svakako naglašavaju lepotu žene, ali ona mora biti na “visini zadatka“, odnosno, isti mora da zna da nosi. Ako je srebrni nakit, to jest njegov dizajn i oblik, u skladu sa ličnošču, karakterom, temperamentom i emocijama, svakako da neće biti nikakvih problema, jer nakit postaje deo vas. 

I suprotno – kada omiljeni srebrni nakit nemate na sebi, onda to niste vi, nešto vam prosto nedostaje. Nakit upotpunjuje našu ličnost, čineći nas sofisticiranim, elegantnim i prefinjenim. 

Nakit od srebra je difinitivno namenjen ženama koje drže do sebe. Predstavlja neizostavan detalj svake savremene žene. Uz sve odevne kombinacije veoma se lepo uklapa, ističići vašu ženstvenost. 

Sa druge strane, poznavajući svoje lepše polovine, muškarci znaju koliko su žene „slabe“ na srebrni nakit, pa isti rado biraju kao poklon za rođendan, godišnjicu braka, Novu godinu, 8. mart ili Dan zaljubljenih... Na kraju, povod ne mora uopšte da postoji, a jedno klasično „Volim te“, mnogo će lepše zvučati ako ga prati kutijica sa srebrnim nakitom, u kome je lepa ogrlica, koju ćete posle tih reči ljubavi, staviti vašoj dragoj oko vrata.

Srebrni nakit – iskustva

U prodaji zlatara nalazi se široka paleta proizvoda od srebra. Iz tog razloga, ne gubite vreme, već obradujte ili sebe ili vama dragu osobu. Možete birati srebrni nakit izuzetne finoće, na primer, ogrlicu ili narukvicu sa crnim biserima, što deluje veoma elegantno, ili ogrlicu sa velikim biserima i ukrasnom kopčom sa cirkonima. 

Biserna ogrlica sa plavo-belim biserima biće vrlo dobar izbor, jer psiholozi kažu da plava boja naglašava duhovnu stranu osobe koja će je nositi. Biseri, kao jako otmeni i popularni, mogu se pronaći i u drugim bojama kao što su roze, krem i sivi, ili u kruškastom obliku, tu su i beli ili šareni biseri...

Ako vaša draga preferira lančiće, izbor je takođe bogat, pa se možete odlučiti za srebrni lanac koji ima kraljevski rad, zatim sa kuglicama, mrežasti lanac, ili sa priveskom, koji simboliše nešto bitno i specifično... Srebrni lanac može biti sa krupnim ili ovalnim alkama, ili srebrni štapičast lanac...

Minđuše se smatraju najženstvenijim komadom nakita, pa svakako nećete pogrešiti ako izaberete par. U ponudi su različiti oblici, ukrašeni tirkizom, opalom, minđuše u staklu sa crnim cirkonima, zatim sa swarovski kristalom, sa sedefom u boji, sa biserom...Uvek su zanimljive minđuše sa srcima za večite devojčice...

Izbor narukvica od srebra je takođe impresivan, pa odaberite modele sa ključićem i katancem, sa cvetićima i laticama, sa cirkonima u krug i još mnogo drugih atraktivnih modela.

U ponudi su i muški srebrni lanci, ali i za dečake i devojčice. Svakako je dobar potez pokloniti dragim osobama srebrnjake, povodom nekog značajnog događaja, pa su u izboru srebrnjaci sa likom Vasilija Ostroškog kao i Nikole Tesle.

Srebrni nakit – cena:

Za prstenje od srebra potrebno je izdvojiti u proseku od 2500 din. sve do 11050 dinara za određene modele, dok cena zavisi od težine kao i od ukrasa koji se koriste. Za srebrne burme potrebno je izdvojiti od 6000 dinara sve do 19500 dinara.

Cena srebrnih lančića se kreće od 2100 dinara pa sve do 17200 dinara za određene modele sa privescima.

Cena srebrnih ogrlica zavisi od težine, i u proseku se kreće od 7000 din. sve do 25000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaicono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate zlatare oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane