Zlatara Dumanović

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - ZLATARA DUMANOVIĆ


Zlatara Dumanović poseduje višedecenijsku tradiciju izrade unikatnog nakita, vereničkog prstenja i burmi sa brilijantima, u skladu sa željama i zahtevima klijenata. Pored izrade i popravke nakita, bavimo se i otkupom zlata, po najpovoljnijim cenama u gradu.

Tokom godina uspešnog poslovanja koje datira od 1989. godine, akcenat u našem radu stavljamo na ručnu izradu nakita, posebno vereničkog prstenja i burmi. Izrađen veštom rukom zlatara i ukrašen najlepšim brilijantima i dijamantima, naš nakit će sigurno ostaviti bez daha onoga kome je namenjen. Posebno ističemo da je u našoj zlatari izrađena i unikatna kruna koju je ponela Mis Srbije.

Najbolji način da izrazite ljubav prema voljenoj osobi, jeste da joj poklonite unikatan komad nakita, kreiran po njenoj želji. Specijalnost zlatare Dumanović jeste izrada burmi i vereničkog prstenja, uz najviši vid preciznosti pri radu. U našoj ponudi očekuje Vas najveći izbor burmi i prstenja od belog i žutog zlata vrhunskog kvaliteta izrade, modernog ili tradicionalnog dizajna.

Ukoliko želite da Vašoj burmi ili vereničkom prstenu date lični pečat, prstenje može biti oplemenjeno brilijantima, dijamantima ili nekim drugim dragim kamenjem po Vašem izboru. Pored izrade, bavimo se i popravkom zlatnog nakita, sa željom da Vam omogućimo da ponovo uživate u nošenju Vašeg omiljenog komada nakita.

Još jedna usluga koju nudi zlatara Dumanović jeste otkup starog i lomljenog zlata, dukata, zlatnika, brilijanata, dijamanata, zubnog zlata i satova. Cene koje Vam nudimo su usklađene sa kretanjima na svetskoj berzi, a isplata novca se vrši odmah.

Sa željom da izađemo u susret svim budućim mladencima, zlatara Dumanović odobrava specijalan popust na izradu burmi i vereničkog prstenja!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-18h
subota od 09-15h

Zlatara Dumanović, Vojvode Stepe 228, Voždovac, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

11.07.2018 10:37
Zorica Simic
Zlatara Dumanovic po veoma povoljnim cenama vrsi otkup belog i zutog zlata. Prilikom otkupa zlata vrlo su korektni i trude se da ponude najbolju mogucu cenu.
14.06.2018 04:22
Nikola Petronijevic
Najlepse burme mozete pronaci u zlatari Dumanovic koja se nalazi na Vozdovc. Velik izbor burmi,a i ako pozelite i vi sami nesto drugacije,sto nemaju u onudi,nikakav problem da tako nesto i naprave. Krajnje profesionalni,jako iskusni u svom poslu.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
TRGOVINA Zlatare
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Zlatara Dumanović
  • Zlatara Dumanović,
  • Zlatara Dumanović Voždovac,
  • zlatara na voždovcu,
  • Zlatara Dumanović Beograd,
  • Zlatara Dumanović radno vreme