Dodaj firmu

Prstenje od belog zlata Zlatara Stulic

Carice Jelene 2, Beograd
Zemun, Beograd

LA-MA d.o.o. - zlatara Aurum

Firma LA-MA d. o. o. sa svojim radom započela je sada već davne 1992. godine. Od 2003. godine kao Zlatara "Aurum" nalazimo se u ulici Jurija Gagarina borj 149, lokal 7 u TC Piramida, na Novom Beogradu.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 149 / lok.7
Novi Beograd, Beograd

Prstenje od belog zlata Zlatar Ivana

Zlatar Ivana nalazi se na teritoriji opštine Zemun u ulici Petra Zrinjskog 1. Izrada i prodaja nakita, otkup zlata i popravka nakita od zlata i srebra, po najpovoljnijim cenama u gradu.
Pročitaj više

Petra Zrinjskog 1
Zemun, Beograd

Prstenje od belog zlata Alisa

Bavimo se servisom, popravkom i prodajom svih vrsta časovnika: ručnih (analognih i kvarcnih), zidnih, stonih i kaminskih. Vršimo zamenu kaiša i narukvica, poliranje i zamenu stakla na časovnicima.
Pročitaj više

Ruzveltova 37, Beograd
Palilula, Beograd

Zlatara Topalovic

Bulevar Kralja Aleksandra 192, Beograd
Zvezdara, Beograd

Zlatar - Kujundžija

Balkanska 2
Stari grad, Beograd

Prstenje od belog zlata Zlatara Kulundžić

Zlatara Kulundžić nalazi se na adresi Patrijarha Joanikija 28a, Vidikovac ( Kod Maxi-ija i Lilly-ja ).
Pročitaj više

Patrijarha Joanikija 28a, Vidikovac ( Kod Maxi-ija i Lilly-ja )
Rakovica, Beograd

Zlatara Fiera

Mi nudimo najfiniji italijanski srebrni i zlatni nakit. Kod nas možete zameniti, popraviti, prodati i založiti vaš nakit.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 54
Vračar, Beograd

Prstenje od belog zlata Zlatara DOK

Zlatara DOK se bavi otkupom i prodajom zlatnog i srebrnog nakita. Najveći izbor po najpovoljnijim cenama- zlatara DOK.
Pročitaj više

Bulevar Despota Stefana 47, Vojislava Ilića141j, Terazije 12
Stari grad, Beograd

Prstenje od belog zlata je jako popularno. Najveći broj ljudi pamti nečije crte lica, međutim postoje i takve osobe koje upamte – ruke. Sećaju se njihovog oblika i posle mnogo godina, više nego fizionomije. To je pomalo neobičan fenomen, kojim mogu da se pozabave psiholozi, ali jasno govori o tome da su ruke veoma značajne za ljudsku psihu. 

Možda upravo iz tog razloga želimo da svoje ruke ukrasimo, kako bi nekome ostale u najlepšem sećanju. Svaki deo našeg tela može biti lepši nego što jeste, a nakit upravo tome služi – da istakne ono najlepše na nama i u nama.

Prsten od belog zlata

Jedan od najzastupljenijih komada nakita svakako je prstenje. Negovane ruke, nalakirani nokti i prsten od belog zlata – to je samo jedan deo lepote žene. Prsten je u stvari vaš saveznik u pridobijanju pažnje nekoga do koga vam je stalo, jer kao i sav drugi nakit, on govori jezikom emocija. 

Na primer, može se reći da prsten simboliše ljubav, a minđuše strast. Stručnjaci će reći da je prstenje najupečatljiviji dokaz karaktera. Za njega se vezuje mit da privlači pozitivnu energiju, pa ako ispred sebe imate važan cilj, stavite na palac prsten od belog zlata. 

Kada govorimo o modnim trendovima, ako volite da ukrasite svoje ruke lepim prstenjem, definitivno je došlo vaših pet minuta! Ove sezone akcenat je u pravo na prstenju, dok su moderni različiti oblici i veličine. Interesantni su modeli koji prekrivaju ceo prst, „pečatni“ i sa raznobojnim kamenjem... Naravno, prsten od belog zlata je nezaobilazan.

Nekada je bilo popularno tradicionalno prstenje od žutog zlata, međutim, sada je primat preuzelo belo i roze zlato. Prsten od belog zlata predstavlja vašu sofisticiranost, prefinjenost i eleganciju. Kada ga birate, verovatno podsvesno želite da naglasite te svoje lepe osobine. 

Sa druge strane, ako kupujete prsten od belog zlata nekome na poklon, svakako imate u vidu ličnost dotične osobe, njen karakter, temperament pa ćete shodno tome odlučiti koji oblik prstena vašoj izabranici najbolje pristaje.

Prstenje od belog zlata – iskustva

U ponudi zlatara nalazi se zaista bogat izbor prstenja od belog zlata. Mnogi modeli su ukrašeni dijamantima, brilijantima ili cirkonima, što im daje posebnu draž, ali ima i klasičnih modela.

Prednost web shop-ova, odnosno zlatara koje imaju svoje lepo osmišljene internet prezentacije je u tome, što možete za svega nekoliko minuta pogledati celokupnu ponudu, gde je prstenje od belog zlata predstavljeno slikom i detaljnim opisom, uz prikazane cene. 

Cena uglavnom zavisi od težine prstena, od toga čime je ukrašen, pa ako je potrebno možete kontaktirati zlataru putem telefona i e-mail-a radi precizne cifre. Ako se odlučite za kupovinu, popunićete porudžbenicu, što će vam oduzeti svega par minuta, a dostava će biti izvršena kurirskom službom, na teritoriji Beograda najviše u roku od dva dana, a pri tome je pokrivena i cela Srbija. 

Plaćanje se može obaviti na više načina, putem e-bankinga, uplatom u pošti ili banci ili pouzećem, pri prijemu pošiljke. 

Ako je prsten od belog zlata iznenađenje za nekog vama posebnog, verujemo da ste odabirom poklona načinili pravi potez i da pozitivne emocije sa druge strane sigurno neće izostati.

Prstenje od belog zlata – cena:

Cena prstenja zavisi od težine, zatim finoće zlata, kao i ukrasa koji se koriste, pa se tako kreće od 9900 din. sve do 42100 dinara. Venčane burme od belog zlata dostižu cenu od 215000 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate zlatare oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane