Dodaj firmu

Vereničko prstenje Zlatara Stulic

Carice Jelene 2, Beograd
Zemun, Beograd

Vereničko prstenje Zlatar Ivana

Zlatar Ivana nalazi se na teritoriji opštine Zemun u ulici Petra Zrinjskog 1. Izrada i prodaja nakita, otkup zlata i popravka nakita od zlata i srebra, po najpovoljnijim cenama u gradu.
Pročitaj više

Petra Zrinjskog 1
Zemun, Beograd

Vereničko prstenje Alisa

Bavimo se servisom, popravkom i prodajom svih vrsta časovnika: ručnih (analognih i kvarcnih), zidnih, stonih i kaminskih. Vršimo zamenu kaiša i narukvica, poliranje i zamenu stakla na časovnicima.
Pročitaj više

Ruzveltova 37, Beograd
Palilula, Beograd

Vereničko prstenje Zlatara Kulundžić

Zlatara Kulundžić nalazi se na adresi Patrijarha Joanikija 28a, Vidikovac ( Kod Maxi-ija i Lilly-ja ).
Pročitaj više

Patrijarha Joanikija 28a, Vidikovac ( Kod Maxi-ija i Lilly-ja )
Rakovica, Beograd

Vereničko prstenje LA-MA d.o.o. - zlatara Aurum

Firma LA-MA d. o. o. sa svojim radom započela je sada već davne 1992. godine. Od 2003. godine kao Zlatara "Aurum" nalazimo se u ulici Jurija Gagarina borj 149, lokal 7 u TC Piramida, na Novom Beogradu.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 149 / lok.7
Novi Beograd, Beograd

Zlatara Fiera

Mi nudimo najfiniji italijanski srebrni i zlatni nakit. Kod nas možete zameniti, popraviti, prodati i založiti vaš nakit.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 54
Vračar, Beograd

Zlatar - Kujundžija

Balkanska 2
Stari grad, Beograd

Vereničko prstenje, sta reci. Mladići i devojke obično razmene stidljive poglede, potom skrivene osmehe, a zatim sledi nežno držanje za ruke i prvi poljubac... Zaljubljenost vremenom prerasta u ljubav, a ljubav u trenutak kada ćete pasti na kolena ispred svoje drage i zaprositi je, pitati da li želi da ostatak svog života podeli sa vama? Ima li srećnijeg čoveka na svetu, od onog kome je na takvo jedno pitanje, voljena žena rekla – „da“?

Verenički prsten

Slobodno možemo reći da verenički prsten predstavlja simbol jednog savršenog i čarobnog trenutka. Vaša draga će ga nositi i voleti do kraja života. Upravo iz tog razloga, odabiru ovog posebnog dela nakita morate pristupiti veoma pažljivo.

Uzmite u obzir karakter vaše buduće neveste, jer različiti modeli vereničkog prstenja predstavljaju drugačije osobe. Takođe, kako će prsten biti ukrašen, svakako ima svoje značenje.

Brilijant je najčešći izbor za dragi kamen, kako zbog dugotrajnosti i očuvanja vrednosti tako i zbog same simbolike. 

Vereničko prstenje sa dijamantima

Važno je da pravilno odaberete, pa znajte da na kvalitet dijamanta utiču čistoća, boja i brušenje. Dijamanti su oduvek bili među najvrednijim stvarima koje postoje na svetu. Oni se retko nalaze u prirodi, a poseduju jedinstvene mehaničke i optičke karakteristike, i zbog toga su veoma poseban dar. 

Interesatno je da ne postoje dva istovetna dijamanta, a to kroz vereničko prstenje može da prenese poruku: „Ne postoji nijedna devojka na svetu, kao što si ti!“

Veština majstora koji obrađuje dijamant, oslobađa njegovu blistavost čineći ga nestvarno savršenim. Precizna obrada čini da se svetlost reflektuje sa fasete na fasetu, i prelama do vrha, čime se postiže izvanredan sjaj.

Vereničko prstenje od belog zlata

Belo zlato predstavlja sofisticiranost i eleganciju. Možete odabrati model vereničkog prstena koji je izrađen od osamnaestokaratnog belog zlata, gde centralni deo pripada atraktivnom safiru, koji je specifičan po baget brušenju. Model takvog vereničkog prstena može biti optočen belim brilijantima, dok predivna boja plavog safira daje jedinstvenost – kao što je vaša buduća nevesta.

Takođe, možete se odlučiti za prsten sa crvenim rubinom. Verenički prsten može biti neobičnog oblika, dok je rubin okružen blistavim brilijantima. Ovo je atraktivan i elegantan model prstena.

Prstenje od belog zlata je topla preporuka za sve dame koje znaju da iznesu skupocen poklon na svojim prstima. 

Vereničko prstenje sa brilijantima

Potrebno je znati, da verenički prsten svakako nije samo jedan komad nakita. Naprotiv, on je mnogo više od toga, jer ga kupujete samo jednom u životu. Zato mora biti sasvim poseban, kao što je i vaša draga. Simbolizuje iskrenu ljubav prema osobi kojoj prsten poklanjate. 

Brilijanti se pojavljuju kao najčešći izbor zaljubljenih ljudi, i prsten ukrašen njima se rado daje i prima. Od kvaliteta samog dragog kamena, direktno zavisi i cena za verenički prsten. 

Zlatate su pripremile svoje web prezentacije, da bi vam izbor bio jednostavan i lak, a opisi koji su dati tom prilikom svakako će pomoći da odluka koju donesete bude prava, a vaša buduća nevesta, najsrećnija devojka na svetu.

Vereničko prstenje – cena:

Cene vereničkog prstenja se kreću od 38000 din. pa sve do 195000 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate zlatare oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane