Dodaj firmu

Zlatne narukvice Zlatara Stulic

Carice Jelene 2, Beograd
Zemun, Beograd

Zlatne narukvice Zlatar Ivana

Zlatar Ivana nalazi se na teritoriji opštine Zemun u ulici Petra Zrinjskog 1. Izrada i prodaja nakita, otkup zlata i popravka nakita od zlata i srebra, po najpovoljnijim cenama u gradu.
Pročitaj više

Petra Zrinjskog 1
Zemun, Beograd

Zlatne narukvice Alisa

Bavimo se servisom, popravkom i prodajom svih vrsta časovnika: ručnih (analognih i kvarcnih), zidnih, stonih i kaminskih. Vršimo zamenu kaiša i narukvica, poliranje i zamenu stakla na časovnicima.
Pročitaj više

Ruzveltova 37, Beograd
Palilula, Beograd

Zlatara Topalovic

Bulevar Kralja Aleksandra 192, Beograd
Zvezdara, Beograd

Zlatne narukvice Zlatara DOK

Zlatara DOK se bavi otkupom i prodajom zlatnog i srebrnog nakita. Najveći izbor po najpovoljnijim cenama- zlatara DOK.
Pročitaj više

Bulevar Despota Stefana 47, Vojislava Ilića141j, Terazije 12
Stari grad, Beograd

LA-MA d.o.o. - zlatara Aurum

Firma LA-MA d. o. o. sa svojim radom započela je sada već davne 1992. godine. Od 2003. godine kao Zlatara "Aurum" nalazimo se u ulici Jurija Gagarina borj 149, lokal 7 u TC Piramida, na Novom Beogradu.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 149 / lok.7
Novi Beograd, Beograd

Zlatara Fiera

Mi nudimo najfiniji italijanski srebrni i zlatni nakit. Kod nas možete zameniti, popraviti, prodati i založiti vaš nakit.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 54
Vračar, Beograd

Zlatar - Kujundžija

Balkanska 2
Stari grad, Beograd

Zlatne narukvice su nekako uvek u prvom planu. Ruke često dolaze u prvi plan: kada se potpisujemo, kada nešto plaćamo, rukujemo se... Svakako da će na nas drugačiji utisak ostaviti ruka ukrašena lepom narukvicom, od ruke na kojoj nema ničega.

Nakit ima svoj univerzalni govor, on će poručiti čak i potpunim neznancima o tome koliko vi imate ukusa, stila, reći će kakav je vaš karakter, temperament... Možda se pitate kako je to moguće? Vrlo jednostavno. I vi kada ste birali komad nakita za sebe, odabrali ste ga u skladu sa svojom ličnošću. Takođe, ako ste isti dobili na poklon, birao je neko ko vas dobro poznaje.

Narukvice od kaučuka

U kreiranju imidža, kao što vidimo, narukvica je veoma važna. One se nose stalno i lepo se kombinuju uz ostali nakit. Mogu biti u pločicama, u kombinaciji sa kvalitetnim kaučukom ili klasične. Stručnjaci kažu da je dizajn presudan kada narukvicom želite da postignete određeni efekat. 

Pravilnim izborom narukvice, lepo ćete upotpuniti odevnu kombinaciju u svakoj prilici. Putem web prezentacija zlatara, na najjednostavniji način možete pogledati izbor narukvica od kaučuk zlata, informisati se o cenama, a sve što je potrebno to je da kliknete na sliku kaučuk narukvice koja vas zanima.

Takođe, postoje i narukvice od kaučuk srebra, izbor je bogat, a cene su veoma pristupačne. Ukoliko se odlučite na kupovinu putem interneta, sve možete završiti u par jednostavnih koraka.

Narukvice od belog zlata

Postoje mnoge dame koje daju prednost narukvicama, u odnosu na sav ostali nakit. Belo zlato predstavlja odraz elegancije, prefinjenosti i sofisticiranosti. Zbog svoje boje, belo zlato naročito pristaje osobama svetle puti, očiju i kose. 

Narukvice su moderno dizajnirane, a mogu biti ukrašene na razne načine, recimo, cirkonima ili naizmeničnim mat i glat segmentima, na primer. Kada birate oblike, naći ćete bogat izbor od jednostavnih modela, preko atraktivnih, masivnih, nežnih, čvrstih narukvica četvrtastog i osmougaonog oblika... 

Interesantni su modeli sa krivudavim segmentima, zatim narukvice nepravilnih oblika, diskretno dizajnirane, ili moderne narukvice od belog i roze zlata sa pločicom i cvetićima...

Zlatne narukvice – iskustva

Nakit je oduvek bio slika i prilika ukusa i karaktera. Verovatno ne postoji žena koja ne voli da se ulepša, pogotovo ako je zainteresovana za nekog muškarca. U igri zavođenja, nakit igra veoma važnu ulogu, a to je upravo iz razloga što on ističe lepotu žene. Takođe, pripadnice lepšeg pola, na takav način okićene, svakako su sigurnije u sebe, pa je odabir nakita, u našem slučaju narukvica, postalo pravo umeće.

Sa druge strane, muškarci znaju koliko žene vole lepe komade nakita, pa su kroz celu istoriju, ne samo u današnje vreme, odvajali velike sume novca da bi voljenoj ženi priuštili skupocene narukvice. 

Kožne narukvice za muškarce

Narukvice nisu isključivo ženski nakit, zateći ćemo ih i na rukama muškaraca. Naravno, modeli u kojima se narukvice pojavljuju u ovom slučaju su veoma različiti, od masivnih i teških, preko onih izrađenih od kože. Kožne narukvice  su danas veoma popularne i postoje simpatična mišljenja koja kažu da muškarci na taj način ostvaruju dečačke snove da budu rok zvezde, ali i snove devojaka da ih baš takav tip zavede. 

Interesantne su narukvice od kože koje su ručno rađene, pa možete birati ovaj deo muškog nakita po svom ukusu i meri. 

Na kraju, istaći ćemo da su mnogim svetskim dizajnerima narukvice večita inspiracija. 

Zlatne narukvice – cena:

Cene zlatnih narukvica se kreću od 6000 din. do 91000 dinara za posebne ekskluzivne modele. 

Cena narukvica od kaučuka kreće se od 5100 din. sve do 41000 dinara, a sve u zavisnosti od toga koliko grama je u pitanju.  

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate zlatare ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane