Dodaj firmu

Ogrlice od srebra Stulic

Zlatara "Štulić" se nalazi u samom centru Batajnice u ulici Carice Jelene broj 2, na teritoriji Beograda. Široku paletu naših proizvoda čini nakit vrhunskog kvaliteta i dizajna, koji će Vas oduševiti svojim sjajem i izgledom.
Pročitaj više

Carice Jelene 2, Beograd
Zemun, Beograd

Ogrlice od srebra Zlatar Ivana

Zlatar Ivana nalazi se na teritoriji opštine Zemun u ulici Petra Zrinjskog 1. Izrada i prodaja nakita, otkup zlata i popravka nakita od zlata i srebra, po najpovoljnijim cenama u gradu.
Pročitaj više

Petra Zrinjskog 1
Zemun, Beograd

Ogrlice od srebra Alisa

Bavimo se servisom, popravkom i prodajom svih vrsta časovnika: ručnih (analognih i kvarcnih), zidnih, stonih i kaminskih. Vršimo zamenu kaiša i narukvica, poliranje i zamenu stakla na časovnicima.
Pročitaj više

Ruzveltova 37, Beograd
Palilula, Beograd

Ogrlice od srebra Topalovic

Stručna obrada materijala, nove tehnologije i precizna izrada odlikuju ovaj porodični posao započet pre više od 40 godina i kao rezultat daju tehnički i estetski kvalitetan komad nakit, koji parira svetskim trendovima.Pred Vama se otvara čitava paleta raskošnih modela izuzetno dizajniranog nakita, od tradicionalnog i konzervativnog do modernog, trendi i nesvakidašnjeg, prilagođeno svim prilikama i dostupno svima.
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 192, Beograd
Zvezdara, Beograd

Zlatara Fiera

Mi nudimo najfiniji italijanski srebrni i zlatni nakit. Kod nas možete zameniti, popraviti, prodati i založiti vaš nakit.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 54
Vračar, Beograd

Ogrlice od srebra - Kujundžija

Radnja sa porodičnom tradicijom - osnovana 1969. godine.Vršimo popravke svih vrsta zlatnog i srebrnog nakita, izradu zlatnog nakita od donesenog materijala, porudžbine zlatnog i srebrnog nakita po želji kupaca (katalog, crtež, slika i ostalo), bezbolno bušenje ušiju, graviranje (kompjutersko, ručno i mašinsko). U koliko Vas još više zanima šta kuća Zlatara - Kujundžija Simonida A. Čivljak nudi svratite do Balkanske 2, čekamo sa posebnim zadovoljstvom.
Pročitaj više

Balkanska 2
Stari grad, Beograd

Za ogrlice od srebra često se kaže da je to nakit za žene koje drže do sebe. I zaista, svojim izgledom srebro je slično belom zlatu, pa ističe notu elegancije, prefinjenosti i sofisticiranosti. Kroz istoriju, srebrni nakit je uvek izazivao veliku pažnju kako žena tako i muškaraca. Šta je to što ga čini tako posebnim?

Srebrne ogrlice

Možemo slobodno reći da su srebrne ogrlice neizostavni modni detalj savremene žene. Pored toga, one su idealan poklon za sve prilike, kao što je rođendan, Dan žena, Dan zaljubljenih, Nova godina... Svaka pripadnica lepšeg pola, uvek će se obradovati lepo izrađenoj ogrlici od srebra.

U zlatarskim radnjama, izbor ogrlica veoma je bogat, pa možete izabrati opciju da počastite i same sebe, zašto da ne? Ponekad su takvi darovi najbolji, jer svako od nas najbolje zna šta želi, i šta odavno merka u izlogu, svaki put kada se vraća sa posla.

Ogrlice od srebra su izuzetno dekorativne, elegantne i jedinstvene. Odlično će se uklapati uz mnoge vaše odevne kombinacije, a posebnu popularnost im daje veoma pristupačna cena koja se uvek pažljivo formira. Upravo zbog svega toga, srebrne ogrlice pobuđuju veliku pažnju žena.

Kada se zaputite u kupovinu ogrlice, dočekaće vas najpre kvalitet, a potom i ljubaznost osoblja, pa će vam povremeni pokloni u obliku srebrnih ogrlica postati lepa navika.

Ogrlice od srebra – iskustva

Kada bismo definisali pojam ogrlice, rekli bismo da je to nakit koji se nosi oko vrata, odnosno oko grla. One se izrađuju od plemenitih metala, kao što je srebro, zlato, platina, ali i od drugih prirodnih i veštačkih materijala. 

Od svih modnih detalja, ogrlica privlači najviše pažnje. Ona svojim biranim rečima govori drugima o vašem ukusu, stilu, karakteru, temperamentu... Na neki način, ogrlica je refleksija vašeg „Ja“, jer ste je vi odabrali u skladu sa svojom ličnošću i željama, ili vam ju je poklonio neko ko vas dobro poznaje i zna šta vi volite i čemu težite.

Iz svih tih razloga, potrudite se da vas ogrlica predstavi drugima na pravi način. Vrat je najsenzualnije područje na telu, pa iz tog razloga žene posebno vode računa kako će isti ukrasiti. Može se reći i da je ogrlica najzapaženiji član u porodici nakita. Privlači poglede, a neretko i divljenje drugih, jer pruža efekat koji naglašava lepotu žene.

Ogrlice od srebra će vas učiniti šarmantnijom i elegantnijom. Možete je poneti u posebnim prilikama, dok određeni modeli mogu ukrašavati vaš stajling svakoga dana, na poslu, popodnevnoj kafici, večernjem izlasku... Smatra se da su žene koje svuda nose ogrlicu veoma ženstvene, jer im je stalo da istaknu svoju lepotu i senzualnost. 

Dosta pripadnica lepšeg pola su svoje srce poklonile srebrnom nakitu. Pored zlata, mnoge dame će prednost ipak dati srebru, a neki analitičari kažu da ga vole večite romantičarke koje maštaju o ljubavi na mesečini, budući da je srebro simbol meseca, zvezda i noći. 

Danas je veoma lako pogledati bogatu ponudu srebrnog nakita, dovoljno je prelistati web prezentacije zlatarskih radnji, i uveriti se u raznolikost dizajna srebrnih ogrlica, pristupačnost cena, i jednostavnost poručivanja u par koraka.

Same cene su dostupne svakom kupcu, pa verujemo da ćete teško odoleti da ne naručite posebnu ogrlicu za sebe ili vama dragu osobu. Online prodaja ogrlica vam pruža nesmetano uživanje u traganju za idealnim komadom nakita. 

Ogrlice od srebra – cena:

Cena srebrnih ogrlica zavisi od težine, i u proseku se kreće od 7000 din. sve do 25000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate zlatarske radnje oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane