Dodaj firmu

Zlatara Đeniže

Zlatara Đeniže iz Subotice Vam nudi veliki izbor zlatnog i srebrnog nakita fenomenalnog kvaliteta i dizajna. Pored toga, bavimo se popravkom satova i svih vrsta nakita. Posetite nas u Subotici na adresi Rudić ulica 1 i obradujte sebe ili sebi dragu osobu.
Pročitaj više

Rudić ulica 1
Subotica

Zlatara GoldArt

Zlatara GoldArt iz Subotice se bavi prodajom nakita od počev od raznih privezaka, prstenja, minđuša, narukvica, lančića ali i izrađujemo unikatni nakit po želji, trudeći se da zadovoljimo i najzahtevnije kupce.
Pročitaj više

Trg Jakaba i Komora 2
Subotica

Rubin Zlatara

Rubin Zlatara iz Subotice proizvodi sve vrste zlatnog i srebrnog nakita u serijskoj i unikatnoj izradi ručno, presovanjem, kovanjem i livenjem. Od zlata i srebra od koga izdvajamo unikatne predmete kao što su zidni sat od filigrana, brod od filigrana, muštikle i upaljače kao i mnogo drugih predmeta: lance, burme, prstenje, minđuše, priveske od zlata i srebra.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 3
Subotica

Zlatara Morić

Zlatara Morić iz Subotice učiniće sve da zadovolji potrebe i najprobirljivijih ljubitelja nakita i onih koji žele i vole da poklanjaju trajno i lepo. Vršimo pored prodaje popravke i čišćenje nakita od plemenitih metala, procenu dragog kamenja, izradu nakita, otkup, kao i zamenu starog nakita za novi
Pročitaj više

Štrosmajerova 7
Subotica
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
06.05.2020 08:21

usluga na nivou,prijatni i pre svega veoma ljubazni .Veliki izbor srebrnog nakita sve pohvale jos jednom

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane