O nama - ZLATARA VIDOJEVIĆ


Zlatara Vidojević je porodična zlatara specijalizovana za izradu burmi i vereničkog prstenja sa željom da naš nakit bude kruna Vaše ljubavi za ceo život. Pored izrade unikatnih komada nakita od zlata koji će ulepšati najsrećnije trenutke u Vašim životima, nudimo i sve vrste popravki nakita, kao i otkup zlata.

Iako su naši zlatari mladi po godinama, u njihovim veštim rukama nalazi se dovoljno iskustva koje se trude da pretoče u nakit jedinstvenog stila. Prateći najnovije trendove u oblasti zlatarstva, ali i pažljivo osluškujući želje i ideje naših klijenata, kreiramo originalan nakit koji će Vašu veridbu učiniti drugačijom, a Vaše venčanje posebnim.

Kao tradicionalni simbol ljubavi i privrženosti, burme su podjednako bitne kako ženama, tako i muškarcima. Zlatara Vidojević nudi Vam mogućnost da sami kreirate burme koje će na pravi način oslikavati Vašu ljubav.

Dovoljno je samo da izaberete boju zlata (belo, žuto, crveno ili kombinacija više boja), a zlatari Vidojević će se potruditi da sve Vaše ideje pretoče u stvarnost. Ukoliko želite da Vašim burmama date lični pečat, nudimo mogućnost ugradnje cirkona, dijamanata ili nekog drugog dragog ili poludragog kamena po Vašoj želji.

Pored najlepših burmi, u ponudi zlatare Vidojević očekuje Vas i veliki izbor vereničkog prstenja vrhunskog kvaliteta izrade. Klasičnog ili modernog dizajna, od belog, žutog ili crvenog zlata, sa ili bez dragog kamena, vereničko prstenje iz naše ponude zadovoljiće sve ukuse.

Izaberite najlepši nakit za Vaše večno DA, posetite zlataru Vidojević!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 12-20h
subota od 10-15h
nedelja ne radimo

Pratite nas putem društvenih mreža:
Facebook: www.facebook.com/zlataravidojevic
Twitter: www.twitter.com/BurmeiVerenicko
Pinterest: www.pinterest.com/burmeiverenicko
Instagram: www.instagram.com/zlatara_vidojevic

Zlatara Vidojević, Kneza Miloša 17, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

11.07.2018 10:24
Andriajana Simic

Zlatara KM ima najbolju ponudu burmi od belog zlata sa cirkonima. Sto se cena tice takodje su povoljni.

11.07.2018 10:13
Zeljana Jeremic

Ja i suprug kupili smo nedavno burme u zlatari Vidojevic i prezadovoljni smo. Burme su radjene kombinacija belo i zuto zlato, jako su lepo uradjene i sto je najbitnije nismo dugo cekali na njh. Sve pohvale i preporuke.

23.05.2018 01:05
Nikola Petronijevic

Najlepse burme koje smo pronasli moja supruga i ja nakon dugih obilazaka zlatara bile su u zlatari Vidojevic.Vrhunsko zlato,cene ok Jedini problem je odluciti se kada su burme u pitanju - nisam znao koja je od koje lepsa!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Zlatare
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Vidojević zlatara
  • Vidojević zlatara,
  • Vidojević zlatara Savski venac,
  • zlatara Vidojević Beograd,
  • zlatara u Kenza Miloša,
  • Vidojević zlatara radno vreme