Dodaj firmu

Zlatni lančići za decu Zlatara Stulic

Carice Jelene 2, Beograd
Zemun, Beograd

Zlatni lančići za decu Alisa

Bavimo se servisom, popravkom i prodajom svih vrsta časovnika: ručnih (analognih i kvarcnih), zidnih, stonih i kaminskih. Vršimo zamenu kaiša i narukvica, poliranje i zamenu stakla na časovnicima.
Pročitaj više

Ruzveltova 37, Beograd
Palilula, Beograd

Zlatni lančići za decu Zlatara DOK

Zlatara DOK se bavi otkupom i prodajom zlatnog i srebrnog nakita. Najveći izbor po najpovoljnijim cenama- zlatara DOK.
Pročitaj više

Bulevar Despota Stefana 47, Vojislava Ilića141j, Terazije 12
Stari grad, Beograd

Zlatni lančići za decu Zlatar Ivana

Zlatar Ivana nalazi se na teritoriji opštine Zemun u ulici Petra Zrinjskog 1. Izrada i prodaja nakita, otkup zlata i popravka nakita od zlata i srebra, po najpovoljnijim cenama u gradu.
Pročitaj više

Petra Zrinjskog 1
Zemun, Beograd

Zlatara Fiera

Mi nudimo najfiniji italijanski srebrni i zlatni nakit. Kod nas možete zameniti, popraviti, prodati i založiti vaš nakit.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 54
Vračar, Beograd

Zlatara Topalovic

Bulevar Kralja Aleksandra 192, Beograd
Zvezdara, Beograd

Zlatar - Kujundžija

Balkanska 2
Stari grad, Beograd

Po cemu su posebni zlatni lančići za decu? Ima nešto u zlatu, što je mnogo više od materijalnog, a da li ste se nekada zapitali, šta je to, u stvari? Često najdražim osobama, najvoljenijim, poklanjamo zlatne predmete, i to svakako činimo iz razloga što želimo na jedan univerzalan način da im pokažemo koliko su „zlatni“ za nas, jer su u komade zlatnog nakita utkane naše emocije, nežnost i ljubav prema dotičnoj osobi. 

U ovoj našoj priči, reč je o deci, prema kojima su i osećanja najiskrenija i najdublja, pa ne čudi potreba rođaka, prijatelja, kumova da deci poklone zlatni lančič, na primer. Povod može biti rođenje, prvi rođendan, krštenje ili bilo koja druga značajna prigoda. 

Zlatni lančić za decu

Uvek postoji razlog da se pokažu divna osećanja i pokloni nešto lepo onima koje volimo. U današnje vreme, kada vlada online komunikacija, imamo sve „na dlanu“: zlatare imaju svoje fino i kreativno osmišljene web prezentacije, na kojima je predstavljena ponuda zlatnih lančića kako domaće izrade, tako i izbor lančića iz uvoza.

Na vama je da „prošetate“ po tim sajtovima, birajući idealan poklon za klinca ili klincezu. Mi vam savetujemo da birate zlatne lančiće koji imaju priveske sa motivima Diznijevih junaka. To su likovi iz crtaća koje volimo i mi, odrasli ljudi, a kako ne bi deca? Na kraju, Dizni crtani junaci su neprolazni, sve generacije ih obožavaju i raduju im se.

U tom smislu, privezak za zlatni lančić koji na sebi ima jedan takav motiv, svakako će oduševiti  vašeg najmlađeg člana. Pored toga, osmeh na lice izmamiće i varijante sa medama, macama, zekama, leptirićima, srcima, zvezdicama, slončićima...

Kada budete birali, uočićete da su lančići predstavljeni slikom i rečju, odnosno jasnim opisima, u smislu, od kakve finoće je zlato, koliko ima grama, da li poseduje još neke dekorativne ukrase...

Zlatni lančići za decu – iskustva

Veoma je važno da deci prenesete svoj istančan ukus od malih nogu. Izborom lepog zlatnog nakita, vi ih učite stilu, pa će kasnije kroz život uvek težiti pravim vrednostima, ne pristajući ni na šta manje od toga.

Zlatare nude svoje kolekcije koje su namenjene upravo najmlađima, pa je dovoljno da u par klikova poručite željeni zlatni lančić. Ukoliko imate neka dodatna pitanja, na raspolaganju vam stoje brojevi telefona ili e-mail adresa. 

Ako želite nakit po porudžbini, specijalno za vas, informišite se o rokovima izrade. Poručivanje je jednostavno, u par lakih koraka, tako da, po izvršenom plaćanju, željeni zlatni lančić stiže na vašu adresu, i to prelepo upakovan, kako i dolikuje tako vrednom poklonu. 

Dečije kolekcije nakita se dizajniraju sa posebnom pažnjom. Ne samo iz razloga što su deca najveći i najiskreniji kritičari, već što se uspomene na poklonjene komade nakita za rođendan, svakako nose kroz ceo život. 

Iz tog razloga, odabiru zlatnih lančića za decu pristupite posebno brižno, jer će poklon svedočiti o vašoj ljubavi prema najmlađim članovima, i ne zaboravite da deca najbolje znaju šta je to lepo i vredno i da kroz sve to procene vaše emocije prema njima.

Zlatni lančići za decu – cena:

Cena zlatnih lančića za decu se kreće od 12000 din. do 19500 dinara, a sve u zavisnosti od modela, dok je najčešće u pitanju 14K zlato. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate zlatare oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane