Zlatara Kulundžić

  • 2
4.50 | 6 ocena

ZLATARA KULUNDŽIĆ


Zlatara Kulundžić je osnovana 2002. godine i nalazi se na adresi Patrijarha Joanikija 28a ( kod Maxi-ija i Lilly-ja ) na Vidikovcu. Naša radnja je specijalizovana za izradu vereničkog prstenja i burmi, a pored toga u našoj ponudi nalazi široka paleta proizvoda od zlata i srebra, vrhunskog kvaliteta i dizajna.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u oblasti zlatarstva, za Vas izrađujemo klasičan i moderan nakit vrhunskog stila, koji će Vas oduševiti svojim spojem elegancije, jednostavnosti i dobrog ukusa. Zlatara Kulundžić nudi Vam sledeće usluge:

Burme su tradicionalno simbol ljubavi i privrženosti, koje nose i muškarci i žene. One su simbol večne radosti i lepote življenja. Čest je slučaj da muž i žena odaberu sličan ili isti venčani prsten. Burmama se spajaju dva sveta, dve želje, dva života.

Zlatara Kulundžić specijalizovana je za izradu burmi i vereničkog prstenja. Kod nas možete pronaći najveći izbor burmi i prstenja širokog spektra cena koji će odgovarati svačijem džepu. U skladu sa Vašim željama, možete izabrati između tankog venčanog prstena, pa sve do prstena sa nekoliko karata i dijamantom.

Vereničko prstenje je svakako, uz burme, jedan od najvažnijih komada nakita koji žena u svom životu dobije i nosi. Često mladi i po više puta svraćaju u našu zlataru, u pokušaju da za svoju dragu izaberu savršen venčani prsten.

U našoj ponudi nalazi se ručno rađeno prstenje u belom, žutom i crvenom zlatu, sa varijacijama u dizajnu, boji i dimenzijama. Po Vašoj želji, prstenje može biti oplemenjeno brilijantom ili nekim drugim dragim kamenom, koji će ih učiniti neobičnim i svečanim. Takođe, tu je kombinacija mat i sjajno obrađenog zlata, koja predstavlja izrazito elegantnu interpretaciju venčanog prstena.

Pored najvećeg izbora burmi i vereničkog prstenja, zlatara Kulundžić Vam nudi i druge vrste nakita izrađene od žutog i belog zlata. Ukoliko želite da nekoga oduševite idealnim poklonom, kod nas možete pronaći nakit prefinjenog izgleda: lanci, narukvice, minđuše, prstenje, privesci...

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 09-20h
Subota od 09-15h

Zlatara Kulundžić, Patrijarha Joanikija 28a, Vidikovac ( Kod Maxi-ija i Lilly-ja ), Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

21.10.2016 05:34
Sandra Marinkovic

Veliki izbor rucno radjenog prstenja u belom,zutom i crvenom zlatu.Zlatara Kulundzic specijalizovana je za izradu burmi i verenickog prstenja.Kod njih mozete pronaci najveci izbor burmi i prstenja sirokog spektra cena koji ce odgovarati svacijem dzepu.

06.03.2015 11:41
Igor Stevanovic

Moje prepuruka za zlataru Kulundzic!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Zlatare
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Zlatara Kulundžić
  • Zlatare Beograd,
  • Zlatara Kulundzic,
  • Zlatare Rakovica,
  • Burme Vidikovac,
  • Popravka nakita,
  • Belo i žuto zlato,
  • Vereničko prstenje,
  • Zlatara KULUNDĐIĆ radno vreme