Zlatara Kulundžić

4.5 | 6 ocena
Ulica: Patrijarha Joanikija 28a, Vidikovac ( Kod Maxi-ija i Lilly-ja )
Grad: Beograd
Opština: Rakovica
Zlatara Kulundžić
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.zlatara-kulundzic.co.rs

O nama

ZLATARA KULUNDŽIĆ


Zlatara Kulundžić je osnovana 2002. godine i nalazi se na adresi Patrijarha Joanikija 28a ( kod Maxi-ija i Lilly-ja ) na Vidikovcu. Naša radnja je specijalizovana za izradu vereničkog prstenja i burmi, a pored toga u našoj ponudi nalazi široka paleta proizvoda od zlata i srebra, vrhunskog kvaliteta i dizajna.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u oblasti zlatarstva, za Vas izrađujemo klasičan i moderan nakit vrhunskog stila, koji će Vas oduševiti svojim spojem elegancije, jednostavnosti i dobrog ukusa. Zlatara Kulundžić nudi Vam sledeće usluge:

Burme su tradicionalno simbol ljubavi i privrženosti, koje nose i muškarci i žene. One su simbol večne radosti i lepote življenja. Čest je slučaj da muž i žena odaberu sličan ili isti venčani prsten. Burmama se spajaju dva sveta, dve želje, dva života.

Zlatara Kulundžić specijalizovana je za izradu burmi i vereničkog prstenja. Kod nas možete pronaći najveći izbor burmi i prstenja širokog spektra cena koji će odgovarati svačijem džepu. U skladu sa Vašim željama, možete izabrati između tankog venčanog prstena, pa sve do prstena sa nekoliko karata i dijamantom.

Vereničko prstenje je svakako, uz burme, jedan od najvažnijih komada nakita koji žena u svom životu dobije i nosi. Često mladi i po više puta svraćaju u našu zlataru, u pokušaju da za svoju dragu izaberu savršen venčani prsten.

U našoj ponudi nalazi se ručno rađeno prstenje u belom, žutom i crvenom zlatu, sa varijacijama u dizajnu, boji i dimenzijama. Po Vašoj želji, prstenje može biti oplemenjeno brilijantom ili nekim drugim dragim kamenom, koji će ih učiniti neobičnim i svečanim. Takođe, tu je kombinacija mat i sjajno obrađenog zlata, koja predstavlja izrazito elegantnu interpretaciju venčanog prstena.

Pored najvećeg izbora burmi i vereničkog prstenja, zlatara Kulundžić Vam nudi i druge vrste nakita izrađene od žutog i belog zlata. Ukoliko želite da nekoga oduševite idealnim poklonom, kod nas možete pronaći nakit prefinjenog izgleda: lanci, narukvice, minđuše, prstenje, privesci...

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 09-20h
Subota od 09-15h

Zlatara Kulundžić, Patrijarha Joanikija 28a, Vidikovac ( Kod Maxi-ija i Lilly-ja ), Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Sandra Marinkovic
  21.10.2016 05:34

  Veliki izbor rucno radjenog prstenja u belom,zutom i crvenom zlatu.Zlatara Kulundzic specijalizovana je za izradu burmi i verenickog prstenja.Kod njih mozete pronaci najveci izbor burmi i prstenja sirokog spektra cena koji ce odgovarati svacijem dzepu.

  Igor Stevanovic
  06.03.2015 11:41

  Moje prepuruka za zlataru Kulundzic!

  Firme u blizini

  Zlatar - Kujundžija, Balkanska 2, Stari grad, Beograd
  Zlatara Topalovic, Bulevar Kralja Aleksandra 192, Beograd, Zvezdara, Beograd
  Casovnicarsko zlatarska radnja Alisa, Ruzveltova 37, Beograd, Palilula, Beograd
  Zlatara David, Knez Mihajlova 29, Beograd, Stari grad, Beograd
  Zlatara Fiera, Bulevar kralja Aleksandra 54, Vračar, Beograd
  LA-MA d.o.o. - zlatara Aurum, Jurija Gagarina 149 / lok.7, Novi Beograd, Beograd
  Burme i ostali nakit Luketring zlatara, Jurija Gagarina 153, Novi Beograd, Beograd
  Babić zlatara, Sremska 6, Požeška 108, Stari grad, Beograd
  Zlatara Dukić, Pere Velimirovića 8, Rakovica, Beograd
  Vidojević zlatara, Kneza Miloša 17, Savski venac, Beograd