Dodaj firmu

Voskiranje auta Pause Car Wash autoperionica

Autoperionica Pause nalazi se u vlasništvu vozača trka i ljubitelja automobila, što garantuje da će Vaš ljubimac dobiti vrhunski tretman kakav zaslužuje. Nudimo Vam detaljno, dubinsko pranje vozila, uz upotrebu najkvalitetnije kozmetike.
Pročitaj više

Ljubinke Bobić 9b
Novi Beograd, Beograd

Voskiranje auta AC Krug auto pranje

Perfektnim radom obezbedili smo našoj auto perionici dobru reputaciju i stekli poverenje velikog broja naših sugrađana.
Pročitaj više

Voždovački kružni put 17a
Voždovac, Beograd

Auto pranje Grujić - Voskiranje auta

Dubinsko pranje vozila. Spoljašnje pranje i detaljno unutrašnje pranje vozila, sedišta, plastičnih delova, kožnih sedišta u Beogradu
Pročitaj više

Višnjička 25b
Palilula, Beograd

Voskiranje auta - Next level

Dubinsko pranje automobile, spoljašnje pranje, keramička zaštita. Besprekorni detaling vozila u Zemunu.
Pročitaj više

Mozerova 46
Zemun, Beograd

Lambo Detailing Beograd voskiranje auta

Poliranje farova, premium detailing vozila, kompletno voskiranje i keramička zaštita vozila u Beogradu
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Arhont Detailing voskiranje auta

Auto detailing paketi, poliranje i keramika, full body detailing paketi i paketi održavanja za vaša vozila i brodove u Beogradu
Pročitaj više

Dragoslava Srejovića 1
Palilula, Beograd

Voskiranje auta +OX Detailing

OX Detaling studio nalazi se u Zemunu. Detaljan detaling putničkih vozila i motora uz adekvatan tretman svih materijala u unutrašnjosti automobila.
Pročitaj više


Zemun, Beograd

Auto perionica ML

Brzo i kvalitetno peremo sve marke putničkih automobila, kao i laka teretna vozila. Da bi Vaše vozilo bilo savršeno čisto posetite AUTO PERIONICU ML!
Pročitaj više

Slavujev venac 22
Zvezdara, Beograd

Voskiranje auta Sinvuk autoperionica

Ukoliko želite da Vaš automobil uvek odiše čistoćom i mirisom, autoperionica Sinvuk je prava adresa za Vas. Domen našeg rada obuhvata dubinsko pranje putničkih automobila, kombija i lakih dostavnih vozila, poliranje automobila i farova, po pristupačnim cenama
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 84
Vračar, Beograd

Voskiranje auta Turbo carwash auto perionica

Auto perionica Turbo Car Wash nalazi se ispod Brankovog mosta i nudi kompletnu uslugu pranja svih vrsta putničkih, dostavnih i kombi vozila. Možete nas posetiti svaki dan i srediti Vašeg četvorotočkaša po najpovoljnijim cenama u gradu.
Pročitaj više

Braće Krsmanovica 12
Savski venac, Beograd

Voskiranje auta Auto centar Neša

Vratite Vašem četvorotočkašu nekadašnji izgled i sjaj, posetite auto perionicu Auto centar Neša. Nudimo Vam najefikasnije i najpovoljnije pranje automobila u Beogradu, uz upotrebu vrhunskih italijanskih beskontaktnih šampona i voskova marke Ma-fra.
Pročitaj više

Kneza Višeslava 59
Rakovica, Beograd

Voskiranje auta - Premium Detailing

Auto perionica na Kanarevom brdu za dubinsko pranje vozila i poliranje farova
Pročitaj više

Kanarevo brdo
Rakovica, Beograd

Voskiranje auta Akva P Auto perionica

Auto perionica Akva P nalazi se na Paliluli. Bavi se dubinskim pranjem vozila, spoljašnjim pranjem, poliranjem i voskiranjem putničkih vozila.
Pročitaj više

Kraljice Marije 41
Palilula, Beograd

Voskiranje auta Deep Wash

Deep Wash profesionalno dubinsko pranje u Beogradu. Detaljno dubinsko pranje automobila i svih komponenti automobila.
Pročitaj više

Banjica
Voždovac, Beograd

Voskiranje auta Dojčinović Autocentar

Autocentar Dojčinović nalazi se na Čukarici. Kvalitetno dubinsko i spoljašnje pranje automobila, vulkanizerske usluge, poliranje farova.
Pročitaj više

Milorada Jovanovića bb
Čukarica, Beograd

Voskiranje auta Čuki autoperionica

Autoperionica Čuki od 1998. godine nalazi se na Bežanijskoj kosi i nudi kompletno sređivanje za sva putnička i laka teretna vozila. Dok čekaju da njihov ljubimac dobije zasluženi tretman, vlasnici se mogu opustiti u prijatnom ambijentu kafića.
Pročitaj više

Rajkova 12
Novi Beograd, Beograd

Voskiranje auta Auto pranje 36

Autoperionica u centru grada, pruža usluge vrhunskog kvaliteta, mesto gde se rade vrhunska hemijska čišćenja unutrašnjosti vozila po niskoj ceni.
Pročitaj više

Prote Mateje 40b
Vračar, Beograd

Voskiranje auta Patrik auto perionica

Auto perionica Patrik pruža visokokvalitetnu uslugu pranja automobila i unutrašnjeg čišćenja. Za Vas smo otvoreni od 00-24h.
Pročitaj više

Zarija Vujoševića 2, Staro sajmište
Novi Beograd, Beograd

Sta podrazumeva voskiranje auta? Vaš ljubimac na četiri točka stalno je napolju i u pokretu, izložen svim vremenskim prilikama: sunce, kiša, sneg, vetar... Kao što, na primer, svoju kožu štitimo od mraza, tako je i voskiranje vašeg četvorotočkaša najvažnije pred dolazak zime i niskih temperatura.

Da ne biste došli u situaciju da morate farbati auto, za šta je potrebno izdvojiti značajnu sumu novca, ekonomičnije rešenje je voskiranje.

Razlika između poliranja i voskiranja auta

I poliranje i voskiranje imaju zaštitnu i estetsku ulogu. Poliranje ima i korektivnu ulogu (kao što je uklanjanje ogrebotina na autu, na primer), dok voskiranje stvara providnu zaštitnu barijeru koja štiti automobil od spoljnih uticaja. Takođe, za proces voskiranja se može smatrati da ima veću estetsku ulogu od samog poliranja. 

Tehnika voskiranja auta u autoperionici

Iako kvalitetni, lakovi na modernim tipovima automobila, vremenom će svakako oksidirati, postati mutni i izgubiti na intenzitetu boje, odnosno - izbledeti.

U autoperionici, voskiranje se vrši puškom pod pritiskom, a auto se potom osuši.

Ovaj postupak se prepuručuje na mesec dana, a obavezno pred zimu.

Zbog čega voskiranje vašeg ljubimca treba prepustiti profesionalcima?

Verovatno ste mnogo puta videli kod drugih ljudi, ili osetili „na svojoj koži“, da kada želite da uštedite, zapravo ste na gubitku. To je kontradiktorno, ali se dešava iz razloga što pokušavamo sami da radimo stvari za koje nismo stručni.

Kod akcije samostalnog voskiranja vašeg ljubimca, može se desiti niz propusta. Neki od njih su voskiranje na izloženosti suncu, pri čemu se dešava da lak i boja neravnomerno upijaju vosak. Ljudi često misle da je više – bolje, pa nanose veliku količinu voska na aplikator. Ovde umesto sjajnog, dobijaju isprljano vozilo, jer se višak voska razmaže po automobilu. Takođe, ukoliko krpa kojom radite nije mekana, mogli biste dobiti efekat „paukove mreže“.

Na kraju, prepušten profesionalnom servisu, vaš auto bi trebalo da izgleda ovako, sjajan i zaštićen!

Cene voskiranja automobila

Voskiranje sa pranjem, platićete oko 150 do 550 dinara, ali sve zavisi od servisa, odnosno, autoperionice za koju se odlučite.

*Cene su orijentacione, za tačne podatke, predlažemo da kontaktirate autoperionice  ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane