Dodaj firmu

Wash Point samouslužna autoperionica

Wash Point samouslužna auto perionica nalazi se u Borči. Poseduje 6 box-ova za pranje, vrhunsku hemiju i nekoliko načina pranja automobila uz ljubazno osoblje koje je uvek spremno dda pritekne u pomoć.
Pročitaj više

Zrenjaninski put 166
Borča, Beograd

Samouslužne autoperionice su jako popularne. Možda ste do sada sami prali i sređivali svog četvorotočkaša ili motorcikl, ispred svoje zgrade, ili garaže, možda ste koristili usluge obližnje autoperionice, ali da li ste poželeli nekada da sami operete svog ljubimca ali aparatima i sredstvima koja koriste profesionalci?

Ukoliko je odgovor da, nastavite sa čitanjem, naći ćete mnogo toga korisnog i zanimljivog!

Prednosti korišćenja samouslužnih perionica

Najpre, značajan broj samouslužnih autoperionica su otvorene od 00-24 časa, 365 dana u godini. To znači, ako poželite možete poći u avanturu noćnog pranja vašeg ljubimca, što do sada, priznaćete, niste imali prilike!

Svoj auto moći ćete oprati mlaznicama sa visokim pritiskom, toplom vodom, a pri tome, pranje je bezkontaktno. Bezkontaktno pranje je veoma važno zbog zaštite vozila od mikroogrebotina. Potreba za brisanjem automobila ne postoji, jer se koristi omekšana voda. Svoj auto možete oprati i zimi, kada je temperatura ispod nule. Što je najvažnije, ovaj posao se završava pedantno i brzo.

Pored bokseva za pranje, perionice poseduju i mesta za usisavanje, čime možete srediti enterijer vašeg automobila. Pojedine perionice poseduju aparat za dubinsko pranje sedišta, kao i crnilo za gume, te aparat za prodaju autokozmetike.

U samom boksu, birate program koji želite. Za kvalitetno pranje spoljašnosti vozila, potrebno je par minuta. Naravno, sve ovo zavisi od stepena zaprljanosti vozila, kao i od njegove veličine. 

Samouslužne autoperionice često imaju podno grejanje tako da u hladnim periodima ne postoji mogućnost proklizavanja.

Postoje perionice koje nude jednostavno pranje ultra mikroprahom. Mikroprah, i topla voda, deluju tako kao da vašeg ljubimca mazi mnoštvo sunđera u isto vreme. Potom se vaš mezimac ispira, pa se nanosi vosak, do visokog sjaja.   

Iskustva

Što se tiče plaćanja usluge u samouslužnoj autoperionici, najčešće se koriste žetoni ili magnetni ključ. Ukoliko posedujete magnetni ključ, možete doći u bilo koje doba dana ili noći i oprati svoje vozilo, bez kupovine žetona.

Takođe, jedna zanimljivost je da klasične autoperionice potroše za jedno pranje od 150-300 litara vode, sistem rotacionih četki troši od 200-230 litara, dok samouslužne autoperionice sa puškom pod visokim pritiskom, troše od 100-200 litara na 200 sekundi koliko je prosečno vreme pranja. 

Dopustite vašem ljubimcu da uživa a vi uštedite novac i vreme!

Cene pranja vozila u samouslužnim autoperionicama

Okvirna cena jednog žetona je 100 dinara. Takođe mogu se koristiti i kovanice od 5, 10 i 20 dinara. Magnetni ključ je bezgotovinski način plaćanja, isti dopunjavate kod radnika perionice ili na aparatu za kupovinu žetona. 

*Cene su orijentacione, za tačne i precizne podatke za samouslužno pranje automobila predlažemo da kontaktirate autoperionice ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane