Autoperionica Pause Car Wash

4.5 | 2 ocena
Ulica: Ljubinke Bobić 9b
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Autoperionica Pause Car Wash
Mobilni: 064/

O nama

AUTO PERIONICA PAUSE


Auto perionica Pause nudi Vam brzu, efikasnu i povoljnu uslugu pranja i čišćenja motornih vozila. Činjenica da se naša autoperionica nalazi u vlasništvu velikih ljubitelja automobila i vozača trka, garantuje da će Vaš ljubimac dobiti vrhunski tretman kakav zaslužuje.

Briga o čistoći enterijera automobila je podjednako važna, posebno ako provodite dosta vremena u vozilu. Auto perionica Pause nalazi se na Bežanijskoj kosi i nudi Vam dubinsko pranje vozila, uz upotrebu najkvalitetnije hemije, pri čemu su rezultati pranja jasno vidljivi.

Dubinsko čišćenje vozila ima za cilj da kompletno otkloni svu prljavštinu i prašinu koja se vremenom nakupila u unutrašnjosti Vašeg automobila. Na taj način će efikasno biti ukljonjena prašina, masnoća, mrlje, fleke i druge nečistoće koje se nalaze na sedištima i meblu Vašeg vozila.

Naša profesionalna usluga radi se detaljno, pedantno, vade se sedišta i rasklapaju delovi. U radu koristimo kvalitetna sredstva za pranje koja neće oštetiti mebl, a vratiće Vašem ljubimcu nekadašnji sjaj i izgled. Upotrebom vrhunskih šampona i sredstava za pranje, učinićemo da enterijer Vašeg automobila ponovo zablista.

Dok sačekate da Vaš automobil dobije zasluženi tretman, možete se opustiti u prijatnom ambijentu našeg kafića koji se nalazi u sklopu perionice. Nudimo Vam nudi izvrsnu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića, po pristupačnim cenama.

Tokom vrelih letnjih dana, svi gosti kafića Pause mogu da se opuste u prelepoj bašti okruženoj zelenilom, koja predstavlja savršeno mesto za beg od gradske buke i gužve. Ukoliko dođete u pratnji Vaših mališana, ni njima neće biti dosadno, jer imamo prelepu igraonicu sa brojnim sadržajima za igru i zabavu svih mališana.

Radno vreme:
Svaki dan od 08h-22h

Autoperionica Pause, Ljubinke Bobić 9b, Bežanija, Beograd

Cenovnik

1. Dibinsko pranje vozila
4500 din
2. Kombi
850 din
3. Dzip
650 din
4. Komplet pranje vozila
550 din
5. Pranje unutra
300 din
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Aleksandra Ilic
  11.06.2018 11:58

  Auto perionica Pause car wash jedna je od boljih na bezanijskoj kosi. Velika predbost je to sto se u sklopu perionice nalazi i kafic tako da cekanje dok se auto pere ne predstavlja nikakav problem. Usluga je na najvisem nivou a i cene su veoma korektne. Sve pohvale i preporuke.

  Firme u blizini

  Autoperionica Chupo 2018, Savski nasip 9a, Novi Beograd, Beograd
  Auto perionica Patrik, Zarija Vujoševića 2, Staro sajmište, Novi Beograd, Beograd
  Auto perionica servis 2M, Ugrinovačka 129, Zemun, Zemun, Beograd
  Autoperionica Čuki, Surčinski put 15a, Novi Beograd, Beograd
  Auto perionica NBGD Car Wash, Pariske Komune 10, Novi Beograd, Beograd
  Auto perionica DNT Company, Prve pruge 37, Zemun, Beograd
  Auto perionica Pčelica, Vinogradska 37, ( preko puta broja 42 ), Novi Beograd, Beograd
  Ćuran auto perionica, Omladinskih brigada 18b, Novi Beograd, Beograd
  Auto perionica Ledine, Ilije Bosilja 5, Ledine, Novi Beograd, Beograd
  +OX Detailing, /, Zemun, Beograd