Auto perionica - Auto centar Nesa

5.0 | 1 ocena
Ulica: Kneza Viseslava 59
Grad: Beograd
Opština: Rakovica
Auto perionica - Auto centar Nesa
Telefon: 011/
Mobilni: 065/
www.autocentarnesa.rs

O nama

AUTO PERIONICA - AUTO CENTAR NESA

Auto perionica Neša nudi Vam najpovoljnije i najefikasnije pranje automobila u Beogradu koje će Vašem četvorotočkašu vratiti nekadašnji izgled i sjaj. Bilo da želite dubinsko pranje vozila, voskiranje vozila ili poliranje farova, naša moderno opremljena perionica je prava adresa za Vas.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu celokupan rad servisa se bazira na uslugama vrhunskog kvaliteta. Prilikom našeg rada koristimo Ma-fra hemiju koja predstavlja revoluciju na polju autokozmetike. Zahvaljujući svojim vrhunskim performansama i kvalitetu, Ma-fra kozmetika je postavila visoke standarde u oblasti pranja i održavanja motornih vozila, ujedno štiteći životnu sredinu.

Auto centar Neša nudi Vam sledeće usluge auto pranja:


Dubinsko pranje vozila je najefikasniji način da se oslobodite prljavštine i prašine koja se vremenom nakupila u unutrašnjosti Vašeg vozila, a koja može biti štetna za zdravlje, posebno ako dosta vremena provodite u automobilu. Naša vrhunska usluga radi se pedantno i detaljno, što podrazumeva da se vade sedišta i rasklapaju delovi. Takođe, vršimo dubinsko pranje sedišta upotrebom najkvalitetnijih sredstava koja neće oštetiti mebl i učiniće da enterijer Vašeg automobila ponovo zablista.

Automobilski farovi su svakodnevno izloženi različitim uticajima koji skraćuju njihov vek trajanja i smanjuju performanse. Auto centar Neša nudi uslugu poliranja farova koja podrazumeva skidanje oštećenog sloja, ravnanje spoljašnje površine i nanošenje zaštitnog premaza. Zahvaljujući ovom procesu Vaši zamagljeni i požuteli farovi biće reparirani i na taj način će ponovo moći da efikasno vrše svoju funkciju. Takođe, vršimo voskiranje automobila upotrebom vrhunskih voskova marke Ma-fra.

Pored pranja Vašeg vozila, u našem savremeno opremljenom auto centru nudimo kompletnu uslugu za Vaš automobil: auto servis, vulkanizerske usluge, centriranje trapa, šlep služba. Naš tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom je specijalizovan za popravku putničkih i poluteretnih vozila vodećih svetskih proizvođača: Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Fiat, Opel, Renault, Citroen, Peugeot, BMW, Mercedes, Toyota.

Radno vreme:
svaki dan od 08-20h


Auto perionica – Auto centar Neša, Kneza Višeslava 59, preko puta VMC-a kod Eco pumpe, u blizini MC Donalds-a, Vidikovac

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Ivan Ratkovic
  18.06.2018 11:02

  Auto perionica Auto Centra Nesa jedna je od boljih u beogradu. Posebno bih istakao da sam nedavno polirao farove kod njih i kada sam video kako su momci uradili nisam mogao da verujem da su to oni farovi pod kojima sam vozio nocu. Rezultat je neverovatan.

  Firme u blizini

  Auto perionica Relaks, Josipa Slavenskog 7 (kod TC Banjica), Voždovac, Beograd
  Autocentar Dojčinović, Milorada Jovanovića bb, Čukarica, Beograd
  Auto pranje AC Krug, Voždovački kružni put 17a, Voždovac, Beograd
  Dubinsko pranje Železnik, Vuka Karadžića 15, Železnik, Čukarica, Beograd
  Auto perionica Full Auto, Cerski venac 1d, Čukarica, Beograd
  Auto Corona poliranje auta i car detailing, Miloja Pavlovića 2, Voždovac, Beograd
  Car detailing Titanium, Borska 94d, Rakovica, Beograd
  Deep Wash dubinsko pranje, Banjica, Voždovac, Beograd
  Petar Auto perionica, Ljubice Ivošević Dimitrov 9, Žarkovo, Čukarica, Beograd