Dodaj firmu

Keramička zaštita Auto Detailing Neša

Auto Detaling Neša nalazi se na Paliluli. Pruža usluge poliranja, dubinskog pranja i čišćenja putničkih vozila i motocikala.
Pročitaj više

Đalinska 8, (Kotež)
Palilula, Beograd

Arhont Detailing keramička zaštita

Dragoslava Srejovića 1
Palilula, Beograd

Keramička zaštita Broutality

Zaštitite Vaše vozilo na pravi način, izaberite auto folije Broutality. Bilo da su Vam potrebne folije za presvlačenje vozila ili zatamnjivanje stakala, kod nas možete naći originalne folije vodećih proizvođača: 3M, Oracal, Avery, Grafityp
Pročitaj više

Petra Kočića 45
Zemun, Beograd

Keramička zaštita Auto folije Dark Glass

Neka se za Vašim automobilom svi okreću, izaberite auto folije Dark Glass. Naš servis ovlašćen je za ugradnju svih vrsta folija vodećih proizvođača koje će Vašem vozilu pružiti bezbednost i udobnost, zaštitu od sunčevih zraka, ekonomičnost, stil i kvalitet
Pročitaj više

Ariljska 2
Zvezdara, Beograd

Keramička zaštita +OX Detailing

OX Detaling studio nalazi se u Zemunu. Detaljan detaling putničkih vozila i motora uz adekvatan tretman svih materijala u unutrašnjosti automobila.
Pročitaj više


Zemun, Beograd

Keramička zaštita Deep Wash

Deep Wash profesionalno dubinsko pranje u Beogradu. Detaljno dubinsko pranje automobila i svih komponenti automobila.
Pročitaj više

Banjica
Voždovac, Beograd

U ovom tekstu saznajte zbog čega je bitna keramička zaštita vozila, njene prednosti, kao i sve razloge zbog kojih bi trebalo da istu koristite.

Keramička zaštita auta

Svaki vozač želi da mu automobil što duže izgleda kao da je nov, tek izašao iz salona. U tu svrhu, koriste se razne vrste zaštita. Automobili se voskiraju, i to prirodnim i sintetičkim voskom, a jedan od načina je i keramička zaštita.

Keramička zaštita za auto

Razlika je u tome što se keramička zaštita nanosi jednom na auto i to je trajno. Da bi se ovakav postupak izveo, potrebno je pre toga, odraditi temeljnu i kvalitetnu pripremu vozila, što najčešće podrazumeva poliranje.

Keramička zaštita za farove

Kada su farovi zamrljani, to bi značilo da ćete imati slabiju vidljivost, a i lošiji estetski izgled auta. Iz tog razloga se keramička zaštita stavlja i na farove. Farovi ni sa ovom zaštitom neće biti otporni na ogrebotine, na primer, ali ih zaštita može znatno ublažiti.

Keramička zaštita farova

Pre nego što se radi nanošenje keramičke zaštite, potrebno je da se farovi dobro ispoliraju. Sve se ovo radi na stručan način, tako da se ne savetuje da sami obavljate ovaj posao, već da četvorotočkaša odvezete u odabrani servis.

Keramička zaštita vozila

Dakle, osnovna svrha zbog koje se i stavlja keramička zaštita jeste da se zaštiti lak na vozilu, isto što je i u slučaju zaštite putem voska. Razlika, tj. prednost je u tome što keramička zaštita traje duže, čuva bolje vaš auto, ima i jači sjaj, a sve nabrojano vozačima dosta znači.

Keramička zaštita iskustva

Automobil je stalno u pokretu ili se nalazi na otvorenom prostoru, tako da je izložen raznim spoljašnjim faktorima, kao što su UV zraci, kiša, razne kiseline, ptičji izmet, itd. Upravo zato i štitimo vozilo, da ono što duže očuva svoj prvobitni izgled, tj. da olakšamo njegovo redovno održavanje.

Keramička zaštita stakla

I staklo se može keramički zaštititi, kao i lak na vozilu. Naravno, i za ovaj postupak je potrebna detaljna priprema u odabranom auto servisu.

Keramička zaštita laka

Lak uvek lako strada, tako da je najbolje da o tome mislite na vreme. Kao što smo saznali iz teksta iznad, keramička zaštita ne može da spreči ogrebotine koje mogu nastati, ali je sposobna da ih znatno ublaži.

Keramička zaštita auta cena

Cena nano keramičke zaštite je oko 150 do 350 evra u proseku, što zavisi od vrste vašeg vozila i od same zaštite koja se koristi.

Keramička zaštita cena

Za keramičku zaštitu vašeg automobila, potrebno je platiti između 150 i 350 evra u proseku. Cena zavisi od vrste zaštite koja se koristi, a takođe i od samog vozila. Najbolje bi bilo da pozovete odabrani servis koji će vam ovu uslugu pružiti i da se raspitate za svoj konkretan slučaj, jer samo na taj način ćete dobiti tačne i proverene informacije.

Vaša odluka da stavite keramičku zaštitu na lak, farove i staklo, svakako je dobra odluka, jer će auto dugo izgledati kao nov i održavanje će biti olakšano.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane