Dodaj firmu

Lambo Detailing Beograd pranje sedišta u kolima

Poliranje farova, premium detailing vozila, kompletno voskiranje i keramička zaštita vozila u Beogradu
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Dubinsko pranje sedišta u kolima Marjanovic

Dubinsko pranje automobila i nameštaja u našem servisu u Beogradu ili na vašoj adresi.
Pročitaj više

Andjelka Cobanovica 14
Surčin, Beograd

Arhont Detailing pranje sedišta u kolima

Auto detailing paketi, poliranje i keramika, full body detailing paketi i paketi održavanja za vaša vozila i brodove u Beogradu
Pročitaj više

Dragoslava Srejovića 1
Palilula, Beograd

Dubinsko pranje Nenad Pranje sedišta u kolima

Profesionalno dubinsko pranje nameštaja, dušeka, od svih materijala, kože, stilskog nameštaja, pliša, eko kože na Čukarici
Pročitaj više

Cerak, Žarkovo
Čukarica, Beograd

Pranje sedišta u kolima +OX Detailing

OX Detaling studio nalazi se u Zemunu. Detaljan detaling putničkih vozila i motora uz adekvatan tretman svih materijala u unutrašnjosti automobila.
Pročitaj više


Zemun, Beograd

Family Pro tepih servis pranje sedista u kolima

Family Pro tepih servis radi profesionalno dubinsko pranje tepiha, itisona ali i nameštaja i dubinsko pranje automobila na teritoriji Beograda uz besplatnu dostavu.
Pročitaj više

Božidara Timotijevića 11
Rakovica, Beograd

Pranje sedišta u kolima Dojčinović Autocentar

Autocentar Dojčinović nalazi se na Čukarici. Kvalitetno dubinsko i spoljašnje pranje automobila, vulkanizerske usluge, poliranje farova.
Pročitaj više

Milorada Jovanovića bb
Čukarica, Beograd

Auto perionica ML

Brzo i kvalitetno peremo sve marke putničkih automobila, kao i laka teretna vozila. Da bi Vaše vozilo bilo savršeno čisto posetite AUTO PERIONICU ML!
Pročitaj više

Slavujev venac 22
Zvezdara, Beograd

Pranje sedišta u kolima Auto Detailing Neša

Auto Detaling Neša nalazi se na Paliluli. Pruža usluge poliranja, dubinskog pranja i čišćenja putničkih vozila i motocikala.
Pročitaj više

Đalinska 8, (Kotež)
Palilula, Beograd

Pranje sedišta u kolima Akva P Auto perionica

Auto perionica Akva P nalazi se na Paliluli. Bavi se dubinskim pranjem vozila, spoljašnjim pranjem, poliranjem i voskiranjem putničkih vozila.
Pročitaj više

Kraljice Marije 41
Palilula, Beograd

Pranje sedišta u kolima Deep Wash

Deep Wash profesionalno dubinsko pranje u Beogradu. Detaljno dubinsko pranje automobila i svih komponenti automobila.
Pročitaj više

Banjica
Voždovac, Beograd

Pranje sedišta u kolima Auto pranje 36

Autoperionica u centru grada, pruža usluge vrhunskog kvaliteta, mesto gde se rade vrhunska hemijska čišćenja unutrašnjosti vozila po niskoj ceni.
Pročitaj više

Prote Mateje 40b
Vračar, Beograd

Kada uđemo u automobil, želimo da osetimo miris svežine i čistoće. Pranje sedišta u kolima je zato jako vazno. Naime, unutrašnjost vašeg četvorotočkaša je vrlo slična enterijeru kuće – sedišta u kolima su kao fotelje ili ugaone garniture, tako da bi njihovoj higijeni trebalo poklanjati istu pažnju.

Pranje auto sedišta

Automobil koristimo svakoga dana, a često njime prevozimo i decu i kućne ljubimce. Svako ko uđe u auto, za sobom ostavi neki trag – deca ostatke od grickalica i slatkiša, a kuce i mace tragove svojih šapa i dlake... – sve u svemu, ne želimo nečistoću u unutrašnjosti vozila.

Pored svega toga, na sedištima se nakuplja prašina, kao i grinje, što je bitno za ljude koji pate od alergija. Interesantno je da vozači često zanemaruju pranje sedišta, iako veoma vode računa o tome da automobil odvoze u auto perionicu da se on opere spolja.

To ne bi trebalo da bude tako.

Pranje sedišta

Na primer, i volan i menjač su, sasvim sigurno, puni bakterija, ali vi o tome nikada niste razmišljali, zar ne? Začudili biste se čega sve tu ima, i odmah poželeli dubinsko pranje enterijera automobila.

Ipak, od svega što smo naveli, najvažnije je da sedišta budu čista.

Pranje automobilskih sedišta

Sedišta ne možete oprati sami, tj. nije moguće oprati ih dubinski i sa profesionalnim sredstvima, iz prostog razloga što ne posedujete mašine kao profesionalci i kućna hemija neće biti dovoljna.

Naš predlog je da svog limenog ljubimca odvezete na detaljno pranje enterijera, posebno sedišta, jer o njima bi trebalo da se vodi računa isto kao i o higijeni odeće koju nosimo.

Kada auto stigne na pranje, prvo što će se uraditi, to je detaljno usisavanje. Na taj način se otklanja sva gruba nečistoća koja se nakupila, kao što su dlake kućnih ljubimaca, ostaci hrane, itd.

Usisivači koje biste koristili u sopstvenoj režiji, obično su male snage u odnosu na profesionalne mašine, tako da efekat rada ne bi bio nikada isti. Sedišta se peru jedno po jedno, a sve iz razloga što ako bi se nanelo sredstvo za pranje na sva sedišta odjednom, ne bi se moglo stići da se sve opere i ispere, već bi te hemikalije mogle da oštete sedišta, tj. da izblede boju materijala, i sl.

Sve je to još jedan razlog više da pranje sedišta u kolima prepustite stručnim licima, jer ćete samo tako biti sto posto sigurni da je posao urađen na najbolji mogući način i da dobijate savršeno blistavo vozilo.

Pranje sedišta u kolima cena:

Prosečna cena je 1500 dinara za pranje auta sa 5 sedišta, i to ako ne želite kompletnu uslugu koja bi podrazumevala pranje kompletnog enterijera.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane