Dodaj firmu

Car detailing Titanium

Neka i Vaš automobil zablista specijalnim sjajem, izaberite Car Detailing Titanium. Upotrebom najsavremenijih Rupes Dual Action polir mašina i Karcher Professional mašina, kao i inovativne kozmetike Chemical Guys garantujemo vrhunski kvalite...
Pročitaj više

Borska 94d
Rakovica, Beograd

Car detailing Neša

Auto Detaling Neša nalazi se na Paliluli. Pruža usluge poliranja, dubinskog pranja i čišćenja putničkih vozila i motocikala.
Pročitaj više

Đalinska 8, (Kotež)
Palilula, Beograd

Car detailing Miloš Detailing Garage

Detaling Garage Miloš bavi se dubinskim pranjem i poliranjem, kao i keramičkom zaštitom automobila u Borči.
Pročitaj više

Petra Tekelije 25
Borča, Beograd

Car detailing Auto Corona

Obezbedite kraljevski tretman za Vaš automobil, izaberite poliranje vozila Auto Corona. Naša usluga radi se mašinski upotrebom moderne opreme i pasti sa keramičkom zaštitom vodećih proizvođača. Pored poliranja vozila i farova, vršimo i maši...
Pročitaj više

Miloja Pavlovića 2
Voždovac, Beograd

Car detailing +OX Detailing

OX Detaling studio nalazi se u Zemunu. Detaljan detaling putničkih vozila i motora uz adekvatan tretman svih materijala u unutrašnjosti automobila.
Pročitaj više


Zemun, Beograd

Car detailing NCoat – poliranje i dubinsko pranje automobila

Povratite nekadašnji sjaj i atraktivan izgled Vašeg automobila, džipa ili motocikla samo u car detailing centru NCoat. Višegodišnje iskustvo u radu i primena najsavremenije opreme garantuju kvalitetnu, profesionalnu i pedantnu uslugu po naj...
Pročitaj više

Vojvode Stepe 228
Voždovac, Beograd

Car detailing Chemical Guys Auto kozmetika

Sređivanje automobila nikad nije bilo jednostavnije uz auto kozmetiku jednog od vodećih brendova Chemical Guys. U našoj ponudi očekuje Vas kompletan spektar proizvoda i alata za auto detailing: šamponi, polir mašine i paste, sredstva za čišć...
Pročitaj više

Borska 94d
Rakovica, Beograd

Car detailing Danilo 10

Auto Detaling Danilo 10 dubinsko pranje i poliranje vozila nalazi se u Batajnici. Poliranje i dubinsko pranje putničkih i teretnih vozila.
Pročitaj više

Slobodana Macure 9
Zemun, Beograd

Car Detailing Pro by Željko Rodić

Ukoliko želite savršen izgled Vašeg vozila, izaberite najsavremenije poliranje Car Detailing Pro by Željko Rodić. Pored poliranja svih vrsta vozila, u našem moderno opremljenom servisu vršimo i dubinsko pranje vozila, keramičku zaštitu laka,...
Pročitaj više

Avalska 142ž, Železnik
Čukarica, Beograd

Car detailing Vanja Dubinsko pranje

Dubinsko pranje Vanja već dugi niz godina svojim klijentima pruža profesionalno dubinsko pranje vozila, poliranje vozila i farova. U našem radu koristimo najkvalitetniju kozmetiku renomiranih proizvođača, što garantuje vrhunski kvalitet uslu...
Pročitaj više

Teodosijeva 30, (pored kafića TROY)
Zvezdara, Beograd

Car detailing AC Krug auto pranje

Perfektnim radom obezbedili smo našoj auto perionici dobru reputaciju i stekli poverenje velikog broja naših sugrađana.
Pročitaj više

Voždovački kružni put 17a
Voždovac, Beograd

Car detailing Auto pranje 36

Autoperionica u centru grada, pruža usluge vrhunskog kvaliteta, mesto gde se rade vrhunska hemijska čišćenja unutrašnjosti vozila po niskoj ceni.
Pročitaj više

Prote Mateje 40b
Vračar, Beograd

Car detailing Sheald

Car Detaling na Zvezdari. Usluge dubinskog pranja, poliranja farova, detaling eneterijera, keramičke zaštite.
Pročitaj više

Čingrijina 28
Zvezdara, Beograd

CAR DETAILING BEOGRAD

Kao što se ljudi sređuju u raznim salonima lepote, tako isto i limenim ljubimcima, s vremena na vreme, treba Car detailing, kako bi izgledali čisto i blistavo, kao i prvog dana kada su izašli iz salona automobila.

Upravo zbog toga, u svetu je odavno postala popularna usluga koja se naziva car detailing. Radi se o detaljnom sređivanju, a sve zbog toga da bi se postigao savršen izgled eksterijera, enterijera, stakala, guma, hromiranih i plastičnih delova...

Detaljno pranje automobila

Svako od nas voli da uđe u auto čija unutrašnjost odiše svežinom i čistoćom. Istina je da o urednosti enterijera automobila treba voditi računa isto koliko i o higijeni odeće. U tom smislu, dobro je iskoristiti uslugu detaljnog pranja auta.

Kada dovezete auto u perionicu koja pruža uslugu car detailing, tada će se prvo odraditi čišćenje eksterijera ili spoljašnjosti. Postupak izgleda tako što se prvo radi pretpranje, i nakon toga se skidaju sve grube nečistoće sa limarije. Ubrzo zatim će se automobil oprati i obrisati, odnosno osušiti uz pomoć peškira koji su za to namenjeni.

Kako se radi car detailing?

U procesu pranja, najpre se očiste felne i gume, i to posebnim hemijskim sredstvima i opremom koja se koristi samo u tu svrhu. Ukoliko želite, može da se odradi dekontaminacija felni korišćenjem namenske hemije.

Posao sa felnama tu još uvek nije gotov, jer se one štite zaštitnim sredstvom koje će umanjiti njihovo prljanje tokom vožnje a sledeće pranje će biti umnogome olakšano.

Posle svega navedenog, sređuju se šarke vrata i stubovi i za to se koriste određeni odmašćivači. Pretpranje se može uraditi beskontaktnim sredstvima, a stručna lica će naročitu pažnju posvetiti koncentraciji rastvora, iz jednostavnog razloga što ako bi rastvor bio prejak, to bi moglo da ima štetne posledice za gumu, plastiku, lak...

Pranje automobila za prodaju

Ako pripremate auto „za udaju“, to jest, za prodaju, onda bi svakako trebalo da iskoristite uslugu car detailing i da ljubimac bude blistav, sjajan, odnosno u svom najboljem izdanju.

Na četvorotočkašu tretiranom na ovaj način, pena se zadržava dosta dugo, a to se postiže posebnim spravicama. Pena će pomoći da se sva prljavština rastvori u potpunosti, pri čemu ima dovoljno vremena da se srede lajsne, oznake, maske...

Posle potapanja u peni, naravno sledi ispiranje automobila, a zatim se auto ručno pere metodom koja se naziva „dve kofe“, gde se ponovo upotrebljava namenska hemija. Nakon ručnog pranja, ponovo sledi njegovo ispiranje i brisanje. Brisanje i sušenje se rade uz pomoć posebnih krpa-peškira.

Sada je red na procenu stanja u kome se nalazi lak, i uklanja se sve što se nije moglo otkloniti pranjem. Za dekontaminaciju se koriste adekvatna hemijska sredstva. Ovaj postupak se može odraditi i fizički i tada se upotrebljava glina koja deluje sa lubrikantom.

Nakon svega što smo naveli, sledi faza zaštite automobila. Štite se sve površine koje su izložene spoljašnjim uticajima, tako da svaki deo ima svoju posebnu zaštitu. U tom smislu možemo spomenuti nano zaštitu, vosak, keramičke i staklene premaze.

Sve to se radi da bi zaštita primila sve udarce koje bi direktno primio lak, tako da kasnije neće biti potrebno da se radi poliranje, već će biti sasvim dovoljno da se ukloni stara zaštita i da se stavi nova.

Car detailing – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za detaljno čišćenje automobila, zavisi od toga da li je vaš auto mali, srednji ili veliki, odnosno od okvirnog vremena potrebnog za tretman.

Za detaljno spoljašnje čišćenje potrebno je platiti od 1500 din. do 2500 din, a za detaljno unutrašnje čišćenje, od 7000 din. do 10 000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane