CISCENjE i POLIRANJE ALU FELNI mozete pogledati na delu kako izgleda u nekoj od sledecih perionica

Izaberite neku od autoperionica gde mozete raditi usugu ČIŠĆENJA i POLIRANJA ČELIČNIH I ALU FELNI

Auto Detailing Neša

Đalinska 8, (Kotež)
Palilula, Beograd

Auto Detaling Neša nalazi se na Paliluli. Pruža usluge poliranja, dubinskog pranja i čišćenja putničkih vozila i motocikala.
Pročitaj više

Autoperionica Pause Car Wash

Ljubinke Bobić 9b
Novi Beograd, Beograd

Autoperionica Pause nalazi se u vlasništvu vozača trka i ljubitelja automobila, što garantuje da će Vaš ljubimac dobiti vrhunski tretman kakav zaslužuje. Nudimo Vam detaljno, dubinsko pranje vozila, uz upotrebu najkvalitetnije kozmetike.
Pročitaj više

Auto pranje AC Krug

Voždovački kružni put 17a
Voždovac, Beograd

Perfektnim radom obezbedili smo našoj auto perionici dobru reputaciju i stekli poverenje velikog broja naših sugrađana.
Pročitaj više

Detailing Garage Miloš

Petra Tekelije 25
Borča, Beograd

Detaling Garage Miloš bavi se dubinskim pranjem i poliranjem, kao i keramičkom zaštitom automobila u Borči.
Pročitaj više

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na uslugu ČIŠĆENjA FELNI

Diamond Car detailing studio

Ruže Jovanović 6
Zvezdara, Beograd

Car detaling Diamond nalazi se na Zvezdari. Pruža usluge kompletnog detalinga enterijera, keramičke zaštite, voskiranja vozila, poliranja vozila i farova.

Danilo 10 Auto detailing

Slobodana Macure 9
Zemun, Beograd

Auto Detaling Danilo 10 dubinsko pranje i poliranje vozila nalazi se u Batajnici. Poliranje i dubinsko pranje putničkih i teretnih vozila.

+OX Detailing


Zemun, Beograd

OX Detaling studio nalazi se u Zemunu. Detaljan detaling putničkih vozila i motora uz adekvatan tretman svih materijala u unutrašnjosti automobila.

Dubinsko pranje Železnik

Vuka Karadžića 15, Železnik
Čukarica, Beograd

Auto perionica u Železniku pruža dubinsko pranje automobila i svih vrsta vozila putničkog i teretnog programa.

BLACK & SHINE DETAILING - AUTOPERIONICA

Čingrijina bb
Zvezdara, Beograd

Auto perionica Black & Shine detaling nalazi se u Beogradu. Domaćinska atmosfera, kvalitetna usluga za sve vrste putničkih i teretnih vozila. Dubinsko pranje vozila, pink beskontaktno pranje vozila, najsavremeniji preparati za čišćenje vozila.

Deep Wash dubinsko pranje

Banjica
Voždovac, Beograd

Deep Wash profesionalno dubinsko pranje u Beogradu. Detaljno dubinsko pranje automobila i svih komponenti automobila.

Autocentar Dojčinović

Milorada Jovanovića bb
Čukarica, Beograd

Autocentar Dojčinović nalazi se na Čukarici. Kvalitetno dubinsko i spoljašnje pranje automobila, vulkanizerske usluge, poliranje farova.

B-mol Auto perionica

Ustavska 11
Borča, Beograd

Auto perionica B-mol vrši uslužno pranje automobila, dubinsko pranje i poliranje automobila i farova.

Auto perionica ML

Slavujev venac 22
Zvezdara, Beograd

Brzo i kvalitetno peremo sve marke putničkih automobila, kao i laka teretna vozila. Da bi Vaše vozilo bilo savršeno čisto posetite AUTO PERIONICU ML!

Ćuran auto perionica

Omladinskih brigada 18b
Novi Beograd, Beograd

Auto perionica Ćuran nudi širok asortiman usluga za sve vrste vozila po pristupačnim cenama. Upotrebom profesionalnih Karcher mašina i kvalitetne kozmetike učinićemo da Vaš četvorotočkaš blista kao nov kada izađe iz naše perionice.

Auto Corona poliranje auta i car detailing

Miloja Pavlovića 2
Voždovac, Beograd

Obezbedite kraljevski tretman za Vaš automobil, izaberite poliranje vozila Auto Corona. Naša usluga radi se mašinski upotrebom moderne opreme i pasti sa keramičkom zaštitom vodećih proizvođača. Pored poliranja vozila i farova, vršimo i mašinsko dubinsko pranje.

Poliranje Car Detailing Pro by Željko Rodić

Avalska 142ž, Železnik
Čukarica, Beograd

Ukoliko želite savršen izgled Vašeg vozila, izaberite najsavremenije poliranje Car Detailing Pro by Željko Rodić. Pored poliranja svih vrsta vozila, u našem moderno opremljenom servisu vršimo i dubinsko pranje vozila, keramičku zaštitu laka, kao i reparaciju kože.

Turbo carwash auto perionica

Brace Krsmanovica 12
Savski venac, Beograd

Auto perionica Turbo Car Wash nalazi se ispod Brankovog mosta i nudi kompletnu uslugu pranja svih vrsta putničkih, dostavnih i kombi vozila. Možete nas posetiti svaki dan i srediti Vašeg četvorotočkaša po najpovoljnijim cenama u gradu.

Akva P Auto perionica

Kraljice Marije 41
Palilula, Beograd

Auto perionica Akva P nalazi se na Paliluli. Bavi se dubinskim pranjem vozila, spoljašnjim pranjem, poliranjem i voskiranjem putničkih vozila.

Auto perionica Full Auto

Cerski venac 1d
Čukarica, Beograd

Auto perionica Full Auto u svojoj raznovrsnoj ponudi ima sledece usluge: hemijsko (dubinsko) čišćenje automobila, mašinsko pranje automobila, poliranje automobila, voskiranje, poliranje farova i jos mnogo toga

Auto perionica Patrik

Zarija Vujoševića 2, Staro sajmište
Novi Beograd, Beograd

Auto perionica Patrik pruža visokokvalitetnu uslugu pranja automobila i unutrašnjeg čišćenja. Za Vas smo otvoreni od 00-24h.

Auto pranje 36

Prote Mateje 40b
Vračar, Beograd

Autoperionica u centru grada, pruža usluge vrhunskog kvaliteta, mesto gde se rade vrhunska hemijska čišćenja unutrašnjosti vozila po niskoj ceni.

Čišćenje i poliranje alu felni vazno je za top izgled vaseg cetvorotockasa. Naš ljubimac je stalno u pokretu, a na putevima se nalaze prašina, pesak ili so, koji se mogu zalepiti za felne i razgraditi aluminijum. Na njih takođe pada i prašina sa kočionih obloga. Felne se prljaju jako brzo, to ste verovatno već mnogo puta primetili. 

Čiste felne imaju pre svega lep vizuelni efekat, međutim dobre felne imaju ulogu pre svega, u boljem odzivu na kočenje automobila, ubrzanje, kao i manju neogibljenu masu. Ovo vam omogućava lakše i preciznije upravljanje automobilom i bolje ponašanje u krivinama na putu.

Tehnika čišćenja alu felni

Pošto ste odlučili da svog mezimca na četiri točka poverite proverenoj autoperionici, oni će čišćenje alu felni obaviti tako, što će najpre sve detaljno oprati vodom. Zatim se na felne nanosi sredstvo za tu namenu, i ostavlja se da deluje. Posebnim abrazivnim sredstvima (koja naravno neće oštetiti aluminijum), uklanja se nečistoća. Ukoliko se primeti da je felna udarena o asfalt, ili pri udaru kamenčića, ta praznina se popunjava odgovarajućom olovkom za uklanjanje ogrebotina.  Sve se potom ispira vodom, i na kraju se nanosi tečni vosak, koji će odbijati prašinu, pesak i ostale nečistoće.

Zbog čega da brigu oko felni prepustite profesionalcima?

Ljudi često pokušavaju da uštede novac, i time sebi načine veću štetu nego korist. Konkretno, pošto je aluminijum osetljiv materijal, svako grublje abrazivno sredstvo može stvoriti ružne ogrebotine na felnama, koje svakako ne želite na vašem ljubimcu. Bilo koji kiseli proizvod, takođe može izazvati kontra-efekat. Korišćenjem laka ili bilo kog drugog sredstva za čišćenje hromiranih površina, jednako možete pogrešiti.

Nakon tretmana u profesionalnoj autoperionici, alu felne vašeg ljubimca trebalo bi da izgledaju ovako:

Koja je cena čišćenja alu felni?

Čišćenje alu felni se obavlja u redovnom pranju vozila u autoperionicama, i orijentaciona cena je od 250 do 550 dinara.

* Cena je okvirna, za tačnu informaciju za cenu ciscenja alu felni predlažemo da kontaktirate autoperionice ispod teksta.