Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Thai masaza
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Thai masaza

Thai masaža predstavlja veom staru veštinu lečenja i preventive raznih bolesti. Ova masaža predstavlja jednu od kompleksnijih masaža jer je sama po sebi složena od više disciplina i delovanja na celokupan organizam. Masaža se sastoji od optimalnih pritisaka na akupresurne tačke i od laganih istezanja koje vodi terapeut.

Ova tako drevna tehnika opuštanja i lečenja pronalazi svoje mesto i u današnjem svetu. Svakodnevica našeg doba ume da bude veoma zamorna i opterećujuća, a vi se morate bezuslovno nositi sa svim izazovima postavljenim pred vašim nogama. 

Priuštite sebi oazu mira u svojevrsnom opuštajućem ambijentu uz prijatnu masažu i opuštajuću muziku.

Thai masaža iskustva

Thai masaža predstavlja deo holističke ideologije jer povezuje delovanje čovekove fizičke, mentalne i emotivne prirode. Ovo je ujedno i jedna od najstarijih terapija na svetu, koja se koncipira na temeljima metafizike.

Ova blagodet se najjednostavnije opisuje kao spoj Yoge i Ayurvede, a i obe su deo vedske tradicije, te deluju u sinergiji. Obzirom da se uz pomoć joge dosežu neki viši ciljevi samoostvarenja i fleksibilnosti usled ulaganja sopstvenih snaga i emocija, a da se uz pomoć ajurvede postiže zdravlje na svim nivoima, kao i njegovo održavanje – ovaj spoj predstavlja idealno rešenje za savremenog čoveka.

Tokom Thai masaže klijent i terapeut su obučeni u komotno i laganu odeću. U samom početku, osoba koja se masira razgovara sa terapeutom na temu svog zdravstvenog stanja. Nakon toga slede lagane pasivne vežbe iz joge pomoću kojih terapeut intuitivno prepoznaje sadržane stvari u klijentu. Terapeut se prilikom tretmana saživi sa klijentovim mogućnostima i obimom pokreta, te uz pomoć ovog istraživanja prilagođava svoje pokrete prema individui.

U toku tretmana različitim tehnikama pritiska i istezanja deluje se na energetske meridjane u telu, pomoću kojih se podstiče protok vitalne energije.

Postoje dve tehnike delovanja. Prva je sa naglaskom izvođenja pasivnih joga istezanja pomoću kojih se telo oslobađa tenzije, neelastičnosti, bola, ukočenosti i raznih drugih loših uticaja na celom energetskom nivou.

Druga  predstavlja  podsticanje određenih akupresurnih tačaka na telu kako bi se uskladio protok vitalne energije kroz kanale. Prilikom izvođenja ove terapije terapeut koristi celo telo ili pojedine delove kao dejstvo ili oslonac prilikom masaže.

Thai masaža se može raditi u četiri položaja: sedeći, ležeći na leđima, na stomaku ili na bokovima. Za svaku od ovih poza postoji veliki broj zahvata koji se primenjuju u toku tretmana, i klijenti načešće izmenjaju sve četiri pozicije.

Masaža se uvek radio d nožnih prstiju pa do glave, sa izuzetkom prilikom pozicije u kojoj klijent sedi. Tim putem se na najbolji način pravilno raspoređuje energija. Ovom terapijom se naročito dobro deluje na:

  • Porast vitalnosti
  • Poboljšanje cirkulacije
  • Poboljšava funkcije unutrašnjih organa i žlezda sa unutrašnjim lučenjem
  • Usklađuje metabolizam
  • Uravnotežuje nervno-mišićno-koštani sistem
  • Uklanja toksine iz organizma
  • Oslobađa stresa
  • Pruža balans i emotivni mir
  • Otklanjanje nesanice

Ova masaža najviše prija osobama koje dugo sede u neudobnom položaju, te pate od bolova u vratu i leđima. Osobama koje se bave plesom, borilačkm veštinama ili su jednostavno fizički aktivni pomaže u harmonizaciji zglobno-mišićnog sistema, što za posleicu ima povećanje gipkosti.

Tretman vrlo rado koriste osobe u trećem dobu, kao i osobe koje s u imale razne povrede. Trudnicama takođe odgovara ova masaža jer se jednim delom radi u bočnom položaju.  

Preporučuje se svima koji žele sebi da priušte ugodan osećaj pun zadovoljstva i opuštenosti.

Thai masaža cena

Tretman Thai masaže se u većini  SPA i kozmetičkih slona može naći po ceni od 1 200 dinara za 30 minuta masaže ili oko 2 000 dinara za 45 minuta masaže.  Za tretman u trajanju od 90 minuta potrebno je izdvojiti oko 5 000 dinara. Naravno, postoje i razne kompleksnije verzije Thai masaže te se za pojedinačan tretman cena krece i do 8 000 dinara.  

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za thai masažu predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone ispod teksta.

 

Iskustva i komentari posetilaca

Zoran Milic
Ukoliko planirate da uradite Thai masazu, onda biste svakako trebali da se po ovom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem. Svakako da su sve ovo egziticne masaze u koje mozete da imate puno poverenje da ce da vam pomognu.
Mihajlo Nastasovic
Ukoliko nesto valja u celoj prici, onda je to u svakom slucaju thai masaza.
Lea Stankovic
Po mnogo cemu je ovo i vise nego dobra masaza kako god da okrenete.
Todor Markovic
Ukoliko po meni nesto valja u celoj prici, onda je to thai masaza koja u svakom slucaju nije ni malo jeftina kako god da okrenete.
Simona Vucinic
Ova masaza je nesto po meni sto je zaisat i vise nego odlicnog kvaliteta. Sve drugo je mnogo losijeg resenje.
Janko Zivanovic
Ova masaza je u svakom slucaju nesto sto treba i mora da ima sovju posebnu cenu. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.
Marta Dencevic
Sto se mene licno tice, kako god da okrenete, ovo nije bas masaza koja je namenjena svakome. Ipak je treba izdrzati.
Petar Jankovic
Licno mislim da je sto se tice thai masaze, tu veoma bitno da se odlucite za kvalitet ali i da svoju fizicku potrebu prilagodite upravo ovoj masazi.
Ljubinka Sreckovic
Ovde je samo veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
Ivan Stojanovic
Po pitanju ove masaze, samo treba da se odlucite za kvalitet. Ukoliko to budete uradili sigurno se necete pokajati. Nije tu samo poenta u kvalitetu nego i u pristupacnoj ceni.
Nikolina Pantelic
Ako mene pitate, po pitanju thai masaze, samo treba da se odlucite za kvalitet i ukoliko to budete uradili sigurno se onda po tom pitanju necete pokajati.
Jana Stankovic
Thai masaza je zaista jedna posebna vrsta masaze. Zato je po tom pitanju najbolje da posetite salon za masazu Estetic Studio.
Marko Petrovic
Ovo su definitivno najpopularniji tipovi masaze kod nas. Mada, mozda i nisu toliko popularni koliko ljudi smatraju da im zaista pomazu. Iz tog razloga Thai masazu treba da uradite iskljucivo na nekom proverenom mestu.
Dusan Markovic
Ukoliko planirate da uradite Thai masazu, onda biste svakako trebali da se po ovom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem. Svakako da su sve ovo egziticne masaze u koje mozete da imate puno poverenje da ce da vam pomognu.
Biljana Brankovic
Mislim da je ta cena od 7000 dinara poprilicno jaka cena za Thai masazu. Ukoliko se odlucite da posetite neki od centara koji se bavi pruzanjem usluge na polju Thai masaze, najbolje je da se u napred rasptate o svim troskovima.
Jovana Milinkovic
Ovo je veoma zahtevna masaza i zbog toga ne moze bas svako da je uradi. Ukoliko vec trazite kvalitet na ovom polju onda je svakao najbolje da posetite nekog profesionalca i da budete spremni da dobor platite. Cena je u proseku negde oko 7000 dinara.