O nama - LUKIĆ ROLET

Jedna od važnijih investicija u kući ili stanu koju treba pažljivo birati jeste oprema za prozore i druge staklene površine, zato što su to bitni elementi koji će ograničiti protok zvuka, u zimskim mesecima zadržati toplotu, a leti zaštiti od visoke temperature i sunca, kao i elementarnih nepogoda.

Upravo takvu opremu za prozore i druge staklene površine, ne samo za domove, već i za poslovne prostorije, izrađuje po meri Lukić Rolet, porodična firma sa tradicijom dugom više od 15 godina.

Za Vas izrađujemo po meri:

Svi naši proizvodi koje izrađujemo po meri u skladu sa Vašim željama i potrebama su vrhunskog kvaliteta, izdržljivi, elegantni i jedinstveni. Mi verujemo da je odnos cene i kvaliteta idealan, a tog mišljenja su i naše brojne mušterije koje nas rado preporučuju drugima.

Javite nam se ukoliko Vam trebaju zavese da Vas štite od radoznalih pogleda, spoljašnjih uticaja ili kao estetski dodatak vašem enterijeru. Nudimo Vam bogatu ponudu dezena i modela.

U ponudi imamo:

 • zebra zavese (dan-noć, 200 dezena)
 • rolo zavese (oko 300 dezena)
 • trakaste zavese
 • panelne zavese
 • rolo zavese za krovne prozore

Lukić Rolet Vam nudi i aluminijumske i PVC roletne, koje su miljenice arhitekata širom sveta. Mi Vam garantujemo da su aluminijumske i PVC roletne, koje izrađujemo u našoj radionici, izdržljive po pitanju najekstremnijih vremenskih prilika, i da su važna zaštita za prozore.

Po meri možemo da izradimo i rolo garažna vrata za Vaš dom, poslovni prostor, lokal...Mi proizvodimo, isporučujemo i montiramo garažna rolo vrata. U ponudi ih imamo u više boja, sa ručnim ili pogonom na elektro-motor i sa daljinskom komandom ili prekidačem.

Vrelo letnje sunce i snažan odsjaj biće za vas pitanje prošlosti ukoliko se opredelite za naše tende. U ponudi imamo 15 različitih italijanskih modela, a svaka tenda se odlikuje jedinstvenim karakteristikama. Reč je o tendama za dvorište i bašte renomiranog italijanskog proizvođača Para.

Lukić Rolet Vam nudi i više modela harmonika vrata, kao što su: jednodelna, dvodelna sa ALU pragom.

A, kada poželite da uživate u toplom vremenu, a da vam taj ugođaj ne remete insekti, rešenje su rolo komarnici. Mi ih izrađujemo za prozore i vrata, i verujemo da će Vas godinama štititi od muva, komaraca i drugih insekata.

Za Vas u ponudi imamo i venecijanere, kao što su aluminijumski, drveni i i ISSO venecijaneri za PVC stolariju.

Nudimo Vam da udobnost i zaštitu skrojite po meri, i garantujemo da će spretne ruke naših majstora realizovati svaku vašu želju!

Pratite nas na Facebook i Instagram

Radno vreme:

Ponedeljak - Petak: od 8.30 do 17 h
Subotom i nedeljom ne radimo

Lukić Rolet

Adresa: Voždovac
E-mail: lukicrolet@gmail.com

Iskustva i preporuke posetilaca

14.06.2020 18:35
Neregistrovan korisnik

Poštovani,

Ako se dobro sećam (nemam vašu vizit kartu), pre nekoliko godina ugradili ste mi roletne na ateljeu i konobi (Zemun,Vinarska 3).Zadovoljan sam. Radili su otac i sin. Sada bih želeo tendu na terasi. Ako ste to vi molim vas da mi se javite na telefon 064 254 3041 Milorad Pekić-radi dogovora.

Srdačan pozdrav.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Venecijaneri, tende i roletne
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Lukić Rolet
 • Lukić Rolet,
 • Lukić Rolet Beograd,
 • Lukić venecijaneri,
 • Lukić roletne,
 • Lukić tende,
 • Lukić Rolet radno vreme