Dodaj firmu

Paketo zavese Domina

Domina zavese, garnišne i tapete nalazi se na Novom Beogradu. Nudi veliki izbor materijala za uređenje doma i enterijera, od tapeta, zavesa, garnšni, rolo zavesa i mahanizama do mebl štofova
Pročitaj više

Jurija Gagarina 153, lok 21
Novi Beograd, Beograd

Markiza - sistemi roletni i zavesa

Preduzeće Markiza bavi se proizvodnjom, veleprodajom, maloprodajom i ugradnjom venecijanera, roletni, tendi, rolo zavesa, komarnika
Pročitaj više

Stefana Prvovenčanog 28
Voždovac, Beograd

Paketo zavese Rolten-Rolo Sistem

Rolten Rolo Sistem nalazi se u Beogradu. Firma se bavi proizvodnjom, maloprodajom i veleprodajom zavesa i garnišni...
Pročitaj više

Lazarevački drum ll deo 5
Čukarica, Beograd

Alena Emin studio za dizajn tekstila i zavesa

Alena Emin studio za dizajn tekstila i zavesa je nova firma ali u njoj rade izuzetno kvalitetni stručnjaci i dizajneri. Bave se izradom tekstila i zavesa po meri, koristeći širok izbor najkvalitetnijih materijala kako bi ostvarili i najzahte...
Pročitaj više

Stevana Opačića 3
Beograd

Paketo zavese Home Textile

Ulepšajte dnevni boravak, dečiju ili spavaću sobu, uz moderne, elegantne i kvalitetne zavese Home Textile. Iz našeg bogatog asortimana posebno se izdvajaju Rolo Zebra zavese koje su dostupne u više od stotinu dezena i izrađuju se u dimenzija...
Pročitaj više

Živka Davidovića 86
Zvezdara, Beograd

Paketo zavese Dekor Plus Zemun

Dekor Plus iz Zemuna nudi veliki izbor dekorativnih artikala za uređenje Vašeg prostora: mebl štofovi, zavese, posteljine Kada jednom kročite u naš fantastičan svet različitih stilova, boja, dezena i kolorita, poželećete da tu zauvek i ostane...
Pročitaj više

Lagumska 4
Zemun, Beograd

Home Decor

Odaberite pravi stil za Vaš dom, kancelariju, hotel ili restoran, posetite salon Home Decor. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor zavesa, draperija, mebl štofova, tapeta i garnišni iz vodećih zemalja u ovoj oblasti. Takođe, nudimo kompletn...
Pročitaj više

Južni Bulevar 130
Vračar, Beograd

SHADOW COMPANY

Shadow Company bavi se izradom, montažom i servisom roletni, komarnika, venecijanera, zavesa, garažnih vrata na teritoriji Beograda.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 6a/3
Zvezdara, Beograd

Zavese Rebeka

Kako bismo Vam izašli u susret i pomogli Vam da što lakše uredite dom po svojoj meri i želji, pružamo i mogućnost izlaska na teren. Sve što je potrebno da uradite je da nas kontaktirate i vrlo brzo stižemo na željenju adresu.
Pročitaj više

Makenzijeva 46
Vračar, Beograd

Paketo zavese Tier

Omladinskih Brigada 100 (Idea Extra)
Novi Beograd, Beograd

Paketo zavese D-art Collection

D-art Collection je brend firme Madara d. o. o sa sedištem u Beogradu,koja dugi niz godina uspešno posluje u oblasti zavesa, draperija i baldahina.
Pročitaj više

Svetogorska 5
Stari grad, Beograd

Verovatno ništa ne daje toplinu domu do te mere, kao što to čine paketo zavese. Njihova uloga u prostoru je mnogostruka: najpre, štite od radoznalih pogleda i time čuvaju našu privatnost; stvaraju nam prijatnu hladovinu u stanu, jer delimično sprečavaju prodor sunčeve svetlosti ka unutra; pri svemu tome, omogućavaju dovoljan prodor svežeg vazduha čineći prostoriju svežijom; i na kraju, njihovu estetsku ulogu bi posebno trebalo naglasiti, jer lepe boje zavesa kao i motivi na njima, čine naš enterijer oplemenjenim i obogaćenim.

Šta su to paketo zavese?

Drugi naziv za paketo zavese, jesu rimske zavese. Ako želite moderno opremljen dom, izbor ove vrste dekorativnih elemenata, biće pun pogodak. 

Možda se pitate, koji su to najvažniji razlozi da odaberete paketo zavese, a ne neke druge? Najpre, objasnićemo u čemu je draž ovih lepotica. Naime, one se sastoje od platna, koje je veoma lako skinuti, ukoliko je potrebno da se isto očisti ili zameni.

Takva platna, mogu se naći u najrazličitijim bojama i dezenima. Na šta će pasti vaša konačna odluka, zavisi od vašeg već postojećeg enterijera, pa ćete u skladu s tim i birati dizajn paketo zavesa. 

Nije moguće ne dobiti kombinaciju koja vam je potrebna, pošto je izbor veoma bogat, a ukoliko ste neodlučni šta odabrati, na usluzi vam stoje profesionalni dizajneri, koji će rado izaći u susret sa svojim savetima.

Paketo zavese - iskustva

Pošto smo se upoznali sa najvažnijim osobinama ove vrste zastora za prozore, hajde da se pozabavimo nekim njihovim specifičnostima. Na primer, karakterističan za paketo zavese jeste mehanizam koji omogućava da se zakače dve zavese na njega, što bi značilo da imate zavese za noćnu i dnevnu varijantu.

Koje su prednosti paketo zavesa?

Svojim dobrim osobinama, paketo zavese su veoma privlačne domaćicama koje žele moderno opremljen enterijer, a pri tome cene praktičnost. Ovakvi dekorativni elementi se mogu pohvaliti svojom jednostavnošću, koja u sebi poseduje i više od toga; lepota i privlačnost paketo zavesa, sve više zamenjuju klasične zavese.

Kao što smo napomenuli, vrlo su moderne i dekorativne, pa će se lepo uklopiti u svaki prostor, dajući mu notu atraktivnosti i savremenog izgleda. 

Mehanizam paketo zavesa

Reč je o zavesama koje poseduju mehanizam, odnosno pakovanje po vertikali sa šipkicama, bez šipkica (traditional), i nabrane (baloni), odnosno liberty.

Zašto odabrati paketo zavese?

Ponekad ljudi naviknu na stare, oprobane varijante opremanja prostora, pa zaborave koliko toga novog donosi savremeno doba. Setite se samo teških, kabastih zavesa, koje je bilo veoma teško skinuti, pa potom oprati, ispeglati, okačiti... One verovatno jedva da su propuštale svetlost a vrlo rado su upijale dim cigarete i druge neprijatne mirise...

Sa paketo zavesama dajete sebi i svom domu šansu da idete u korak sa vremenom, pri tome pojednostavljujući brigu oko održavanja, a vaš dom odisaće ukusom i sofisticiranošću. Svoju primenu nalaze i u poslovnim prostorima.

Paketo zavese – cena:

Cena zavisi od visine, odnosno širine paketo zavesa. U tom smislu, u proseku se kreće od 23 do 121 evra. Montaža nije uračunata u prikazanu cenu. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane