Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Tajlandska masaža
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Tajlandska masaža

Tajlandska masaža predstavlja drevnu i staru terapeutsku veštinu, a svoje poreklo ima u jogi, budističkoj duhovnoj praksi i ajuverdskoj medicini.

tajlandska masaža

U pitanju je stručna terapijia koja za svoj cilj ima da pokrene energetske tokove, odnosno, da uskladi vitalnu energiju organizma, tako da se na kraju telo čoveka, njegov um i duh dovode u stanje harmonije i ravnoteže.

Po čemu se tajlandska masaža razlikuje od tradicionalnih vrsta masaže?

Kao što vidimo, tajlandska masaža i nije masaža u klasičnom smislu te reči, već je to jedan stari sistem prirodnog lečenja ili samoizlečenja. Kada pogledamo tradicionalnu tajlandsku medicinu, uvidećemo da je ova vrsta masaže jedna od ključnih metoda, i kada je reč o lečenju  zdravstvenih tegoba, i kada se radi o njihovom preveniranju.

Efekti tajlandske masaže

Pre svega, tajlandska masaža stimuliše limfnu drenažu i cirkulaciju, jača unutrašnje organe i opušta mišiće; doprinosi održavanju vitalnosti čitavog organizma, povećava gipkost tela i podstiče detoksikaciju organizma.

Takođe, ona utiče na jačanje imunog sistema tela čoveka. Ako dugo vremena patite od bolne ukočenosti u leđima, ramenima i vratu, kao i ukoliko dugo sedite, onda tajlandska masaža može da bude od velike pomoći za vas.

Osim svega navedenog, efikasna je kod mnogih bolesti savremenog čoveka, kao što su stres, depresija, nervoza, nesanica, visok krvni pritisak i slično.

Tajlandska masaža – iskustva

Holistička terapija posmatra duhovnu, emotivnu i fizičku prirodu kao jedno, tako i tajlandska masaža se bazira na teoriji energetskih kanala koji prolaze duž celog tela. Ovi kanali povezuju sve organe i telesne sisteme. Kada su ovi kanali normalno prohodni, čovekove funkcije su normalne. Međutim, ako je protok energije blokiran iz nekog razloga, kod čoveka će doći do slabljenja telesnih funkcija, pa telo postaje veoma podložno za pojavu raznih bolesti.

tajlandska masaža cena

Kada budete bili na terapiji tajlandskom masažom, osetićete da vam se telo i um maksimalno regenerišu i opuštaju, a iskustva ljudi ovu tehniku opisuju kao maksimalno energičnu i relaksirajuću i to u isto vreme.

Važno je da budete sasvim opušteni tokom seanse, i da svesno pratite sve senzacije koje će se događati u vašem telu. Ovo je terapija koja dubinski deluje na sve aspekte ljudskog bića. Kada je reč o jačini pritiska, ona se usklađuje u odnosu na konstituciju klijenta i na njegovu fizičku kondiciju.

Terapeut započinje tretman ritmičkim sistematskim pritiscima duž energetskih linija na telu, i pri tome koristi ruke, stopala, laktove, kolena, kao i težinu celog tela. Takođe, koriste se i razne tehnike istezanja, i telo klijenta se dovodi u više različitih položaja. Ti položaji su veoma slični jogi.

Tajlandska masaža – cena:

Po jednom tretmanu, cena je oko 10 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Iskustva i preporuke posetilaca

01.10.2018
Marina Dakic

Tajlandska masaža stimuliše limfnu drenažu i cirkulaciju, jača unutrašnje organe i opušta mišiće; doprinosi održavanju vitalnosti čitavog organizma, povećava gipkost tela i podstiče detoksikaciju organizma.