U novije vreme, snimanje iz vazduha dronom je postalo veoma popularno. U našem tekstu saznajte mnoge korisne i zanimljive informacije o ovoj temi.

snimanje dronom iz vazduha

 

Snimanje dronom

Snimanje uz pomoć drona postaje sastavni deo raznih muzičkih spotova, manifestacija, reklama, promocija, svadbi, filmova... Primena je zaista široka.

Snimanje iz vazduha

Snimanje iz vazduha svakako ima svoje značajne prednosti u odnosu na snimanje sa zemlje. Firme koje se bave pružanjem ove vrste usluge, dostupne su kako za pravna, tako i za fizička lica.

Snimanje geometarskih parcela iz vazduha

U praksi je čest slučaj da se geometarske parcele snimaju iz vazduha. Sve se obavlja uz pomoć kamere koja beleži snimak u visokoj rezoluciji.

Snimanje svadbi i venčanja dronom

Svadba ili venčanje su događaji koji se dugo iščekuju i svi žele da ih zauvek urežu u sećanje. Mnogo lepše uspomene ćete imati ukoliko iskoristite uslugu snimanja dronom iz vazduha, nego ako snimate na uobičajen način.

Slikanje iz vazduha dronom

Kamere koje se koriste pri slikanju su Full HD ili 4k rezolucije. Zahvaljujući tome, snimci koje budete dobili biće krajnje impresivni i zadivljujući. Kada se kasnije puste na velikim ekranima, ostavljaju sjajan utisak.

snimanje dronom iz vazduha cena

 

Snimanje manifestacija dronom

Kako je protekla neka manifestacija, najbolje će se videti ako ista bude snimljena dronom iz vazduha. Dronovi su letilice koje imaju izuzetnu stabilnost, a to bi dalje značilo da snimci koji nastanu na ovaj način, ne moraju dodatno da se stabilizuju.

Snimanje fudbalskih utakmica iz vazduha

Dronovi su veoma mirni i bez vibracija, što daje snimke odličnog kvaliteta. Kada kasnije budete gledali fudbalsku utakmicu koja je snimana uz pomoć drona, imaćete vrlo upečatljiv utisak.

Snimanje dronom poljoprivrednog zemljišta

Dronovi se koriste i za snimanje poljoprivrednog zemljišta. Ono što je posebna prednost, to je da se snimci nastali putem drona, mogu nakon sletanja letilice odmah koristiti.

Snimanje koncerata dronom

Atmosfera na jednom koncertu uverljivo će biti prikazana ako je kamera u vazduhu i snima sve što se događa na jednoj velikoj površini. Svaki video zapis načinjen na ovaj način izaziva izuzetne impresije kada se kasnije pregleda, tako da su prednosti snimanja dronom u odnosu na kamere koje prave snimke sa zemlje, neuporedivo veće.

Snimanje dronom - iskustva

Ovo su snimci koji su nesvakidašnji, prelepi i deluju veoma skupo. To bi moglo biti nešto što će vas izdvojiti od drugih, od konkurencije. To je način zahvaljujući kome ćete biti prepoznatljivi, jer kadrovi iz vazduha nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Sve letilice su spremne da ostvare vaše visoke ciljeve, a snimatelji čine da sve protekne u najboljem redu. Snima se sa visine od 150 metara, i to je jedna nesvakidašnja perspektiva, koju nije moguće snimiti na drugi način. Posebni trenuci zaista treba da budu upamćeni na najlepši način, a u tome pomaže upravo snimanje dronom iz vazduha.

Snimanje dronom – cena:

Cena snimanja dronom zavisi od toga na kojoj lokaciji se snima, kao i od vremena trajanja snimanja. U tom smislu, cene se kreću od 150 do 250 evra i naviše, za unutrašnjost Srbije.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Snimanje iz vazduha dronom
Pitaj firme