Video studio V

5.0 | 4 ocena
Ulica: /
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
Mobilni: 064/
www.videostudio.rs

O nama

VIDEO STUDIO V

Video studio V pruža profesionalnu, stručnu i kvalitetnu uslugu snimanja svih Vama bitnih i važnih događaja, kako na terenu, tako i u studijskim uslovima. U mogućnosti smo, ukoliko Vi to želite, da radimo snimanje iz vazduha, i to najsavremenijom opremom, kao i uz sve potrebne dozvole za vršenje letova.

Odabirom našeg studija dobićete video najboljeg kvaliteta, jer mi smo ljudi iz sveta filma i televizije, i posedujemo višegodišnje iskustvo u snimanju najrazličitijih događaja.

Nudimo Vam usluge:

 • snimanje venčanja
 • snimanje rođendana
 • snimanje krštenja
 • snimanje poslovnih događaja
 • snimanje korporativnih filmova
 • snimanje spotova
 • snimanje reklama
 • i ostalo

Napominjemo da, kada je reč o svadbama i venčanjima, naše angažovanje obuhvata celodnevno snimanje događaja.

Mi snimamo isključivo filmskim kamerama. Standardne kamere ne koristimo, kao ni reflektore na kamerama, tako da smo u mogućnosti da na najkvalitetniji način zabeležimo i dočaramo pravu atmosferu sa venčanja i drugih Vaših radosnih događaja.

Snimanja i montažu realizujemo vrhunskom 4K i Full HD opremom i spremni smo da na sve izazove i potrebe snimanja odgovorimo maksimalno profesionalano, kreativno i kvalitetno. Mi smo tim profesionalaca koji svaku Vašu želju i ideju posmatra kao izazov!

Sa našim znanjem, iskustvom, kreativnošcu i vrhunskom tehnikom kreiramo najbolji video koji će prevazići Vaša očekivanja.

To znači da Vam Video studio V pruža komplentu produkciju, zaokružen proces – od ideje do realizacije: scenario, snimanje, montaža, post produkcija, kolor korekcija.

Oblasti u kojima smo se dokazali su široke - od beleženja venčanja do praćenja poslovnih događaja. I to nije sve! Realizujemo i snimanje korporativnih filmova, muzičkih spotova i priloga, dokumentarnih i namenskih filmova, reklama i svih ostalih proslava…

Pored video snimanja, u prilici smo da Vam ponudimo najkvalitetnije fotografisanje DSLR foto aparatima, kao plod dugogodišnje saradnje sa više foto studija. Okom našeg objektiva zabeležićemo najvažnije momente maksimalno profesionalno i kreativno. Post obradu fotografija radimo na najkvalitetnijoj opremi.

Osnivač Video studio V je iskusni kamerman i fotograf Vladan Jovančić.

Video studio V - Profesionalizam, stručnost, kvalitet, iskustvo! U radu koristimo uvek najsavremeniju opremu, kako bi izašli u susret i najzahtevnijim klijentima.

Mi znamo svoj posao i verujemo da će Vam saradnja sa nama biti zadovoljstvo.

Pogledajte neke od naših video snimaka na vimeo.com/user8524604

Video studio V, Milice Srpkinje, Beograd

Email: vlada@videostudio.rs

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Foto video studio FVS, Bulevar Vojvode Mišića 41a, Savski venac, Beograd
  Foto Dragan, 27. Marta 15, Palilula, Beograd
  Foto studio Pixel, Požeška 67a, Čukarica, Beograd
  Obra Obra foto studio, Hercegovačka 8, Zemun, Beograd
  IMS Infinity Marketing Foto Studio, Borčanskih žrtava 1914, br.15, Borča, Beograd
  Fotografisanje Kuca maca, Izvorska 42, Čukarica, Beograd
  Vilindol Dečiji fotograf, /, Palilula, Beograd