Psihoterapija Beograd

Adresa: Simina 21
Beograd
Adresa: Bulevar Mihajla Pupuna 145/62, ( srednji od 5 visokih solitera )
Beograd
Adresa: 27. marta 4
Beograd
Adresa: Bulevar umetnosti 27
Beograd

Psihoterapija Kragujevac

Adresa: Mirka Jovanovića 25
Kragujevac

Psihoterapija Pančevo

Adresa: Vojvode Petra Bojovića 18/52
Pančevo
Adresa: Vojvode Petra Bojovica 18/52
Pančevo
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Psihoterapija
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Razgovor sa psihologom - 3 seanse (3 x 50 minuta)

Akcija -27% 4400 Din.
Razgovor sa psihologom - 3 seanse (3 x 50 minuta) - 4.400 din! Metanoja savetovalište!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Razgovor sa psihologom 50 minuta - lečenje depresije (studenti)

Akcija -25% 1500 Din.
Razgovor sa psihologom 50 minuta - lečenje depresije (studenti) - 1.500 din! Metanoja savetovalište!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Razgovor sa psihologom 50 minuta - lečenje anksioznosti (studenti)

Akcija -25% 1500 Din.
Razgovor sa psihologom 50 minuta - lečenje anksioznosti (studenti) - 1.500 din! Metanoja savetovalište!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Psihoterapija

Svako od nas imao je u životu određene teške periode. Sa nekima od njih, možemo da se izborimo sami, a ponekad nam je potrebna pomoć stručnjaka. Jedan od načina da prevaziđemo teškoće, jeste psihoterapija.

psihoterapija

 

Šta je psihoterapija?

Psihoterapija je razgovor između pacijenta i terapeuta, koji ima za cilj da otkrije uzroke zbog čega se osoba oseća loše, depresivno, anksiozno, sa nedovoljno samopouzdanja, neurotično ili ima bilo kakav drugi poremećaj. Psihoterapija ne podrazumeva upotrebu medikamenata, tj. lekova, već se fokusira na to da se pacijentu pomogne da razume, prati i kontroliše svoja osećanja, raspoloženja, postupke i misli.

Psihoterapija iskustva

Kod psihoterapeuta može otići svako od nas, ko ima bilo kakav problem u životu, za koji smatra da ne može sam adekvatno da ga reši, iz bilo kog razloga. Često se javljaju ljudi koji dožive određene životne brodolome, nalaze se na prekretnicama, i sl, i tada psihoterapeut značajno može pomoći da osoba pronađe zdrave mehanizme odbrane, kao i načine da reši svoje životne okolnosti.

Psihoterapeut

Već to što možemo nekome da ispričamo svoje probleme i ono što nas muči, predstavlja izvesno olakšanje, jer je sam razgovor lekovit. Posebno je blagotvorno što znamo da sa druge strane sedi osoba kojoj je to struka, da sluša ljude i da im pruži stručne savete kako da se izbore sa životnim nedaćama.

Psihoterapija online

U današanjem savremenom svetu, nije neophodno ni da napuštate svoj dom da biste imali seansu, jer mnogi psihoterapeuti rade online, putem Skajpa ili drugih programa. Dovoljno je samo da budete konektovani na internet.

Psihoterapija depresije

Depresija je veoma ozbiljno stanje, međutim, i ovo oboljenje može da bude lakše, srednje teško i teško. Ponekad zahteva hospitalizaciju, a nekada se radi samo o subdepresivnosti, npr. Depresija je poremećaj raspoloženja, kada osoba sve oko sebe vidi kao crno i bez smisla, ni u čemu ne pronalazi radost, ispunjenost... Psihoterapija ima značajne rezultate u lečenjima ovakvih stanja.

psihoterapija cena

 

Psihoterapija anksioznosti

Anksioznost je stanje u kome je osoba stalno zabrinuta, zamišljena, strahuje da će se nešto loše dogoditi njoj ili bliskim osobama, tako da nikada nije opuštena. Ne bi trebalo posebno naglašavati da takvo stalno stanje napetosti značajno može da ugrozi i fizičko zdravlje osobe. Psihoterapijom se pronalaze uzroci depresije i pacijent shvata šta je iracionalno a muči ga, te nalazi mehanizme odbrane da se oslobodi negativnim misli i osećanja.

Psihoterapija za decu

I deca mogu da imaju poremećaje slične kao i odrasli, na primer, mogu da pate od pomenute depresije ili stanja anksioznosti. Psihoterapeuti koji rade sa decom pronalaze pravi način da dopru do mališana, da ih otvore i da zaista shvate u čemu je suština problema.

Vrste psihoterapije

Postoji više vrsta psihoterapije, a koja će biti upotrebljena, zavisi od procene terapeuta, tj. od stanja osobe koja ima određene psihološke probleme.

Cena psihoterapije

Seanse traju od 45 minuta do sat i po vremena, a cena za to je od 3500 do 6000 dinara, u zavisnosti od ordinacije.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije koje se nalaze oglašene na strani koju upravo čitate.

 

Razgovor sa psihologom 50 minuta

Akcija -20% 1600 Din.
Razgovor sa psihologom 50 minuta - 1.600 din! Metanoja savetovalište!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon