Rajak Škola matematike

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - RAJAK ŠKOLA MATEMATIKE

Već 20 godina uspešno prenosimo znanje iz matematike osnovcima i srednjoškolcima, kao i budućim studentima FTN-a.

Pratimo inovacije i znamo da je online način jedini put do današnje generacije. Online časovi imaju mnogo prednosti, ali oni ne mogu preneti znanje magičnim štapićem. Potrebna je Vaša volja i upornost da savladate ovu važnu disciplinu i jedan od najvažnijih predmeta, koji je predviđen po nastavnom program osnovnog i srednjeg obrazovanja.

Naš rad bazira se na 3 nivoa i 3 zasebna programa:

1. PROGRAM UČENJA MATEMATIKE ZA OSNOVCE:

Kroz funkcionalni program koji se sastoji od 2 puta po 2 časa nedeljno za osnovce od petog do osmog razreda, koji kroz virtuelnu učionicu imaju mogućnost da savladaju školsko gradivo. Kurs prati školski program i pruža jedinstvenu pomoć u razumevanju i rešavanju zadataka koji učeniku nisu jasni.

Jedna od prednosti je jednostavno korišćenje bez komplikovanih softvera, dovoljan je samo internet i slušalice sa mikrofonom.

Svaki učenik ima svoj profil i na njemu sačuvane screenshotove svih zadataka koje je prešao sa profesorom. Profesor Vam je maksimalno posvećen i sa Vama rešava sve nedoumice, objašnjavajući vam detaljno ceo process rešavanja zadataka, sve dok ga sasvim ne savladate.

Upis je u toku, pa nas slobodno pozovite i prijavite svog školarca.

2. ONLINE PRIPREMA ZA ZAVRŠNI ISPIT IZ MATEMATIKE

Ukoliko želite da uštedite vreme na odlazak i dolazak na čas, izaberite sve čari nove tehnologije i izaberite online pripremu za malu maturu iz matematike. Iako je online, ovakav način je ozbiljan. Bazira se na radu u malim grupama, gde smo posvećeni svakom učeniku i organizujemo nastavu u zavisnosti od nivoa njegovog znanja.

Proveravamo koliko je učenik napredovao u različitim vremenskim intervalima, sve do samog kraja i polaganja male mature. Naše višegodišnje iskustvo nas je naučilo na koji način deci da prenesemo znanje i kako da uči sa razumevanjem.

Ostvarili smo značajne rezultate, zato Vas pozivamo da se oslonite na nas i da zajedničkim snagama položimo malu maturu.

3. ONLINE PRIPREMA ZA PRIJEMNI ISPIT IZ MATEMATIKE NA FTN-U

Priprema za prijemni za FTN nije laka i zahteva naporan rad, zato ukoliko je FTN Vaš izbor, javite se na vreme.

Ostvarujemo značajne rezultate na prijemnom na FTN-u i trudimo se da svaki naš učenik da svoj maksimum.

Informisani smo i pratimo aktuelnosti u vezi sa prijemnim ispitom, tako da imamo najnovije informacije, koje Vam mogu olakšati upis. Naravno, potreban je Vaš ozbiljan rad ali sa nama će to biti efikasan rad i priprema na najbolji mogući način.

U okviru svoje platforme organizujemo i besplatne webinare, kako bi pomogli učenicima i nastavnicima po svim najznačajnijim pitanjima koje se tiču njihovog posla i učenja.

ONLINE PRIPREMA ZA ZAVRŠNI ISPIT IZ MATEMATIKE- BESPLATNI WEBINAR

Organizujemo besplatni webinar za sve učenike koji se spremaju za prijemni iz matematike. Broj mesta je ograničen, zato se prijavite na vreme. Prilikom prijave napišite koju školu želite da upišete, a mi ćemo se potruditi da na Zoom aplikaciji razjasnimo sve nedoumice koje Vas muče u vezi sa matematikom.

INOVACIJE ONLINE EDUKACIJE- WEBINAR POSVEĆEN NASTAVNICIMA I PROFESORIMA:

U subotu 11.4.2020 u 18:30 organizujemo besplatan webinar za sve nastavnike koji su se po prvi put našli u ulozi online predavača, pokušavajući da im na najbolji mogući način prenesu gradivo. Broj mesta je ograničen, pa požurite da se prijavite da zajedno poboljšamo online nastup i efikasno prenošenje znanja.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Škole Privatne škole
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Rajak Škola matematike
  • Rajak Škola matematike,
  • Rajak Škola matematike Beograd,
  • Rajak Škola matematike radno vreme