Časovi fizike, matematike i osnovi elektrotehnike Saša Popović

 • 1
 • %
5.00 | 8 ocena
 • Ulica: /
 • Opština: Novi Beograd
 • Grad: Beograd
 • Mobilni: 064/Prikaži broj

O nama - ČASOVI FIZIKE, MATEMATIKE I OSNOVI ELEKTROTEHNIKE SAŠA POPOVIĆ


Ukoliko Vam je potrebna stručna pomoć u savladavanju gradiva iz fizike, časovi matematike i osnova elektrotehnike, predavač Saša Popović drži privatne časove za sve uzraste: osnovna škola, srednja škola, više škole i fakulteti.

Kao vrsni pedagog koji poseduje preko 30 godina iskustva u radu sa đacima svih nivoa znanja, uspešno ih sprema za kontrolne i pismene zadatke, prijemne ispite i kolokvijume.

Zahvaljujući vrhunskoj stručnosti, velikom strpljenju i maksimalnoj posvećenosti učenicima, predavač Saša Popović pokazaće Vam da matematika i fizika nisu bauk kako se to najčešće čini.

U svom radu praktikuje individualni pristup svakom učeniku koje podstiče da aktivno učestvuju na času, ali i da rade domaće zadatke i redovno vežbaju, jer samo tako mogu da ostvare maksimalan uspeh.

Predavač Saša Popović praktikuje dolazak na kućnu adresu, ali postoji i mogućnost održavanja časova na adresi Milentija Popovića broj 62.

Dvočas:
1.000 dinara za učenike osnovnih i srednjih škola
1.500 dinara za više škole i fakultete

Za svaki 5. dvočas odobrava se 50% popusta na cenu!

Časovi fizike, matematike i osnovi elektrotehnike Saša Popović, Novi Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

08.06.2019 05:24
Julija Miscevic

Privatni časovi su postali prava neophodnost, jer je gradivo za školarce sve teže i opširnije, tako da ako dete zapne na nekom predmetu najbolje je da odmah angažujete profesora. POsebna pogodnost je što oni rade jedan na jedan sa detetom, što je mnogo lakše kada je u pitanju usvajanje gradiva. Zato smo se odlučili za - Časovi fizike, matematike i osnovi elektrotehnike Saša Popović i nismo pogrešili. Preporučujemo dalje ovog divnog profesora!

08.06.2019 05:22
Miroslava Anastasijevic

Ako detetu ne ide dobro u školi, nemojte da čekate da padne na popravni, jednostavno angažujte profesora kroz privatne časove i videćete da će vam se to višestruko isplatiti. Uopšte nije skupo, tj. u pitanju je investicija koja se vraća, jer se ulaže u obrazovanje. Zato je naš izbor - Časovi fizike, matematike i osnovi elektrotehnike Saša Popović. što isto preporučujemo i vama, ako imate iste probleme!

08.06.2019 05:21
Stevan Stojiljkovic

Časovi fizike, matematike i osnovi elektrotehnike Saša Popović - to je naša odluka kada je u pitanju borba sa ovim teškim predmetima. Imamo dva sina, koji pohađaju elektrotehničku školu, i prosto su im neophodni privatni časovi... zato ne žalimo novac da bismo im omogućili znanje, i da budu zadovoljni i motivisani školom i onim što su postigli. Ne štedimo kada je obrazovanje u pitanju, pa predlažemo i vama da donesete istu odluku. Pozdrav od porodice Stojiljković iz Beograda!

08.06.2019 05:19
Katarina Predojevic

Fizika je meni bila teška kada sam išla u školu, nekada davno, mada malo lakša od matematike, koja je čista logika i zadaci, dok kod fizike ipak imate i teoriju. Kako god, i mom sinu je fizika isto pravi bauk, ali samo do trenutka dok ga nismo upisali na privatne časove. Časovi fizike, matematike i osnovi elektrotehnike Saša Popović je naš izbor i preporuka za sve koji imaju sličan problem kao što smo imali mi! Veliki pozdrav od Katarine!

08.06.2019 05:18
Snezana Milosavljevic

Elektrotehnika, iako je jedan od glavnih predmeta u školi mog sina, uvek je bila nešto strašno za njega, pa smo taj problem morali nekako da rešimo. Odlučili smo se za privatne časove i izabrali - Časovi fizike, matematike i osnovi elektrotehnike Saša Popović. Nijednog trenutka se nismo pokajali, jer je profesor pravi pedagog, koji zna kako da priđe deci, a da ga ona razumeju na pravi način i da usvoje gradivo.

08.06.2019 05:17
Miroslav Jelenic

Fizika je obično pravi bauk za mnogu decu, pa je tako bila i za moju ćerku, ali sve dok nije upisala privatne časove kod Saše Popovića - Časovi fizike, matematike i osnovi elektrotehnike Saša Popović. Svima preporučujem njegove usluge, zbog toga što radi individualno sa decom, zna kako da prenese znanje, tako da ga deca mogu razumeti, a pri tome, cene su više nego povoljne i prihvatljive za roditelje.

08.06.2019 05:15
Mirjana Vukovic

Časovi fizike, matematike i osnovi elektrotehnike Saša Popović su bili naš izbor kada su u pitanju privatni časovi za našu decu. Imamo tri sina, i svi kubure baš sa ovim predmetima. Uz profesora Sašu Popovića sve je mnogo lakše i jednostavnije. Vrlo je važno što sa decom radi individualno, jer to mnogima više odgovara nego da rade u grupi. Cene su vrlo povoljne i zbog toga sve preporuke od Mirjane iz Beograda!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Škole Privatni casovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Časovi fizike, matematike i osnovi elektrotehnike Saša Popović
 • Časovi fizike,
 • Časovi matematike,
 • Časovi osnovi elektrotehnike,
 • Časovi fizike matematike i osnovi elektrotehnike Saša Popović,
 • privatni casovi matematike,
 • casovi matematike dolazak kuci,
 • casovi fizike dolazak kuci,
 • casovi elektrotehnike dolazak kuci