Poliranje Car Detailing Pro by Željko Rodić

4.5 | 11 ocena
Ulica: Avalska 142ž, Železnik
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
Poliranje Car Detailing Pro by Željko Rodić
Mobilni: 065/
www.poliranjeautomobila.net

O nama

POLIRANJE CAR DETAILING PRO BY ŽELJKO RODIĆ


Učinite da Vaš četvorotočkaš zasija kao da je upravo izašao iz prodajnog salona, uz najsavremenije poliranje Car Detailing Pro by Željko Rodić. U našem moderno opremljenom servisu u Železniku vršimo poliranje i negu svih vrsta vozila, kako polovnih, tako i novih.

Poliranje vozila je najefikasnije rešenje za održavanje savršenog izgleda karoserije Vašeg vozila koje je dosta pristupačnije od farbanja automobila. Prilikom postupka poliranja vozila efikasno se ukljanjaju oštećenja na laku od ptičije kiseline, kamenca, rđe, ogrebotina od pranja ili usled kontakta sa drugim vozilima.

Vođeni željom da Vašem četvorotočkašu podarimo savršen sjaj opredeili smo se za rad sa najkvalitetnijim pastama vodećih svetskih proizvođača: Scholl, Farcela, Koch-Chemie, Menzerna, Visomax. U zavisnosti od stanja laka na Vašem automobilu, prilikom poliranja vozila postoji mogućnost kombinovanja više vrsta pasti.

Polazeći od stava da je svaki automobil priča za sebe, svakom klijentu prilazimo sa posebnom pažnjom kako bismo učinili da njegovo vozilo u potpunosti zasija kada izađe iz našeg servisa. Nakon poliranja obavezno se vrši zaštita keramičkim premazima, voskom ili silicijumom svih delova vozila (laka, plastike, stakala).

Osim poliranja automobila, servis Car Detailing Pro nudi i usluge dubinskog pranja i sređivanja enterijera vozila, kao i motornog prostora. U okviru ove usluge nudimo detaljno pranje:

 • vozila spolja
 • pragova i šarki
 • felni
 • neba
 • svih plastika
 • poda
 • tapacirunga
 • gepeka

Prilikom dubinskog pranja i čišćenja automobila koristimo najsavremenije Karcher mašine, kao i jedan od najboljih alata za enterijer, tornador. Savršenu čistoću enterijera Vašeg vozila garantuje visokokvalitetna kozmetika vodećih brendova: FraBer, Ledezentrum, Automagic, Gyeon. Na kraju procesa dubinskog pranja, sledi dresing, odnosno zaštita svih plastika. Takođe, nudimo reperaciju kože, brzo i efikasno.

Dugogodišnje iskustvo u radu i preko 600 ulepšanih limenih ljubimaca najbolji su pokazatelj vrhunskog kvaliteta naše usluge. Ukoliko i Vi želite da ulepšate Vaše vozilo, izaberite poliranje Car Detailing Pro by Željko Rodić.

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 09-18h

Poliranje Car Detailing Pro by Željko Rodić, Avalska 142ž, Železnik, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Auto kozmetika Chemical Guys, Borska 94d, Rakovica, Beograd
  Auto kozmetika - Mutata Auto Bulevar, Bulevar kralja Aleksandra 501, Zvezdara, Beograd