Proizvodi Ciscenje kulera na laptopu

Izaberite neki od servisa za racunare gde mozete naci ponudu za CISCENjE KULERA NA LAPTOPU

Konovo – Servis laptop i desktop računara

Ratka Mitrovića 134
Čukarica, Beograd

Kompanija Konovo može se pohvaliti izuzetnim IT stručnjacima. Nalazi se na Čukarici i na jednom mestu ima i prodaju i servis laptopova, različitih modela.
Pročitaj više

Servis računara i laptopova Total Computing

Kopaonička 41, Kaludjerica
Grocka, Beograd

Servis račinara i laptopova Total Computing svojim klijentima usluge pruža još od 2011. godine. Naš servis će se postarati da Vaš računar radi besprekorno. Pored usluga servisa, bavimo se i prodajom računarskih komponenti i perifernih uređaja, kao i izradom web sajtova
Pročitaj više

Moj Servis 011 servis računara i laptopova

Bulevar Mihajla Pupina 10z NP 04, YUBC
Novi Beograd, Beograd

U svakoj situaciji možete da računate na nas, jer pored mogućnosti servisiranja u našem lokalu, nudimo rad na terenu, kao i uslugu preuzimanja i vraćanja uređaja na željenu adresu
Pročitaj više

Laptop Expert servis računara i laptopova

Kraljice Natalije 17
Stari grad, Beograd

Laptop Expert Beograd je kompanija koja neprestano raste, postavlja nove standarde i unapređuje kvalitet usluge kada je servis laptopova u pitanju. Dajemon garanciju na naše usluge, a klijentima nudimo i TOP uslugu – dolazak po uređaj i vraćanje popravljenog
Pročitaj više

Pre 8 h korisnik je porucio Servis maticne ploce

Lajtnet - specijalizovani servis apple računara

Maksima Gorkog 53
Vračar, Beograd

Specijalizovani servis Apple računara Lajtnet je među prvima u Beogradu počeo sa servisiranjem uređaja renomiranog proizvođača upotrebom najsavremenije tehnologije. Pored dugogodišnjeg iskustva, ono po čemu se izdvajamo je kvalitet i brzina usluge.

Mikros servis računara Novi Beograd

Dobanovačka 46
Novi Beograd, Beograd

Osigurajte savršen rad Vašeg računara, izaberite Mikros servis koji poseduje više od 15 godina iskustva u servisiranju laptop, desktop i tablet računara. Takođe, nudimo mogućnost otkupa Vašeg starog laptopa, uz kupovinu novog računara kod nas

Technovert softversko-hardversko održavanje računara

6. ličke divizije 16
Rakovica, Beograd

Obezbedite savršen rad Vaših računara, izaberite firmu Technovert iz Beograda. Osnovna delatnost našeg rada je pružanje usluga IT podrške, tj. održavanje računara i računarskih mreža brzo i kvalitetno, po pristupačnim cenama. Takođe, nudimo mogućnost izlaska na teren

Mikros servis računara i laptopova

Dobanovačka 46
Zemun, Beograd

Mikros servis poseduje dugogodišnje iskustvo u servisiranju svih vrsta laptop, desktop i tablet računara. Bilo da je problem sa hardverom ili softverom, naš iskusni tim stručnjaka se trudi da kvar otkloni u najkraćem roku, uz upotrebu originalnih delova

Servis računara Sonic Electronic

Bulevar Kralja Aleksandra 383
Zvezdara, Beograd

Ukoliko Vaš računar radi otežano, usporeno ili uopšte ne radi, servisračunara Sonic Electronic je pravo mesto za Vas. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu nudimo Vam sve vrste intervencija na Vašim laptop, desktop, tablet i MacBook računarima, brzo i efikasno.

Servis računara Comeq

Nikšićka 26
Voždovac, Beograd

Servis računara Comeq se bavi IT outsourcing-om, pored klasičnog održavanja, zamene i zaštite operativnih sistema i mreža. Usluge pružamo kako fizičkim tako i pravnim licima (malim i srednjim preduzećima). Obezbedili smo i Remote podršku podršku za rešenja za razne softverske probleme. Pozovite nas i naši iskusni IT serviseri će doći do Vas i rešiti sve probleme sa Vašim računarom, operativnim sistemom ili mrežom.

Servis laptop i desktop računara Smart Servis

Požeška 93
Čukarica, Beograd

Servis laptop računara Smart Servis nalazi se na Čukarici. Pruža kompletne usluge servisiranja laptop i desktop uređaja od zamene ekrana do kompletne dijagnostike, instalacije sistema, održavanja i tehničke podrške.

Servis računara Vizion 111

Dragoslava Srejovića 95
Beograd

Servis računara i laptopova Vizion 111 već više od 12 godina pruža Vam usluge popravke svih modela monitora, laptop uređaja i računara koji se nalaze na domaćem tržištu…

Laptop Servis

Krunska 36
Vračar, Beograd

Već duže od 10 godina, uspešno rešavamo sve softverske i hardverske probleme na laptop i desktop računarima

Servis laptopova i kompjutera Cosmos Tehno Group

Topalovićeva 2 ( blizina Arhitektonske škole i Sinđelićevog stadiona )
Zvezdara, Beograd

Kada Vam zatreba profesionalan, brz i pouzdan servis laptopova i računara, Cosmos Tehno Group Servis na Zvezdari je prava adresa za Vas. Dugogodišnje iskustvo, maksimalno zalaganje naših zaposlenih i pristupačne cene, samo su neke od karakteristika našeg rada.

Servis racunara PC Doktori

Stevana Brakusa 4, Beograd
Čukarica, Beograd

Servis racunara i laptopova PC Doktori je specijalizovan servis racunara koji se nalazi na Čukarici. Jedan od najstarijih servisa racunara, monitora i lapotpova ne samo na Cukarici, vec i u celom Beogradu.

Ciscenje kulera na laptopu je potrebno za pravilan i tih rad samog uredjaja. Nataloženo smeće može značajno ugroziti ispravnost vašeg laptopa i izazvati ozbiljne probleme kao što je pregorevanje procesora ili grafičke kartice. Ukoliko se tastatura pregreva, a ventilator ubrzano radi i izduvava vruć vazduh, vreme je za hitno čišćenje kulera na laptopu. Usporen rad računara i teško dizanje sistema takođe mogu ukazivati na potrebu za čišćenjem. 

Ukoliko temperatura u laptopu prelazi 60 stepeni Celzijusa, stanje je alarmantno. Toplota ugrožava matičnu ploču i integrisane čipove, što ih konačno može dovesti do otkazivanja. 

Upotreba i odlaganje laptopa u prostorijama punim duvanskog dima, korišćenje ćebeta ili kreveta kao podloge i dodirivanje uređaja prljavim i masnim rukama dovode do gomilanja prljavštine u kućištu laptopa i usporavanja njegovog rada.

Čišćenje laptopa od prašine

Odlaganje čišćenja može imati ozbiljne posledice u pogledu oštećenja kompjuterskih komponenata i nepovratnog gubljenja podataka. 

Proces čišćenja postoji u više varijanti i prilagođava se svakom datom uređaju. Postupak čišćenja laptopa od prašine u najvećem borju slučajeva podrazumeva:

  • mehaničko uklanjanje nagomilane prašine i prljavštine;
  • čišćenje i podmazivanje ventilatora;
  • proveru i izduvavanje kompletnog kućišta laptopa;
  • premazivanje čipova specijalnom termičkom pastom čime se postiže bolja provodljivost i kontrola toplote.

Čišćenje laptopa od prašine podrazumevana je stavka redovnog održavanja računara. Postupak čišćenja neophodno je obavljati bar jednom godišnje i to najbolje pre letnjih meseci, kada je usled visokih temperatura posao kulera otežan. 

Serviseri čišćenje obavljaju u prostorijama servisa ili na željenoj adresi korisnika, po dogovoru. Cena čišćenja kulera na laptopu iznosi od 1000 do 2500 dinara. Ovaj iznos je informativnog karakatera, molimo vas da se o tačnoj ceni raspitate kod servisa ispod teksta.