Izaberite neki od servisa za racunare gde mozete naci ponudu za ODRZAVANjE RACUNARA

Clickit Team IT podrška i servis računara

Španskih Boraca 24v, Arena

Clickit Team IT podrška i servis računara i druge kompjuterske opreme nalazi se u Beogradu. IT podrška i održavanje računarske opreme, postavljanje kompletne mrežne instalacije, servis računara i podrška za kompanije kod svakog problema u vezi sa kompjuterima
Pročitaj više

Konovo – Servis laptop i desktop računara

Ratka Mitrovića 134

Kompanija Konovo može se pohvaliti izuzetnim IT stručnjacima. Nalazi se na Čukarici i na jednom mestu ima i prodaju i servis laptopova, različitih modela.
Pročitaj više

Servis računara i laptopova Total Computing

Kopaonička 41, Kaludjerica

Servis račinara i laptopova Total Computing svojim klijentima usluge pruža još od 2011. godine. Naš servis će se postarati da Vaš računar radi besprekorno. Pored usluga servisa, bavimo se i prodajom računarskih komponenti i perifernih uređaja, kao i izradom web sajtova
Pročitaj više

Lajtnet - specijalizovani servis apple računara

Maksima Gorkog 53

Specijalizovani servis Apple računara Lajtnet je među prvima u Beogradu počeo sa servisiranjem uređaja renomiranog proizvođača upotrebom najsavremenije tehnologije. Pored dugogodišnjeg iskustva, ono po čemu se izdvajamo je kvalitet i brzina usluge.
Pročitaj više

Servis računara Sonic Electronic

Bulevar Kralja Aleksandra 383

Ukoliko Vaš računar radi otežano, usporeno ili uopšte ne radi, servisračunara Sonic Electronic je pravo mesto za Vas. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu nudimo Vam sve vrste intervencija na Vašim laptop, desktop, tablet i MacBook računarima, brzo i efikasno.

Mikros servis računara Novi Beograd

Dobanovačka 46

Osigurajte savršen rad Vašeg računara, izaberite Mikros servis koji poseduje više od 15 godina iskustva u servisiranju laptop, desktop i tablet računara. Takođe, nudimo mogućnost otkupa Vašeg starog laptopa, uz kupovinu novog računara kod nas

Technovert softversko-hardversko održavanje računara

6. ličke divizije 16

Obezbedite savršen rad Vaših računara, izaberite firmu Technovert iz Beograda. Osnovna delatnost našeg rada je pružanje usluga IT podrške, tj. održavanje računara i računarskih mreža brzo i kvalitetno, po pristupačnim cenama. Takođe, nudimo mogućnost izlaska na teren

Mikros servis računara i laptopova

Dobanovačka 46

Mikros servis poseduje dugogodišnje iskustvo u servisiranju svih vrsta laptop, desktop i tablet računara. Bilo da je problem sa hardverom ili softverom, naš iskusni tim stručnjaka se trudi da kvar otkloni u najkraćem roku, uz upotrebu originalnih delova

Sve za komp - Servis računara

Bulevar Zorana Đinđića 132

Sve za komp - Servis računara se bavi prodajom i popravkom svih vrsta laptop i desktop uređaja. Radimo i servis LCD monitora, matičnih ploča, UPS-eva, umrežavamo računare i pružamo daljinsku podršku klijentima. Trudimo se da sve popravke budu urađene u toku jednog radnog dana ili u dogovorenom roku sa klijentom.

Servis računara Comeq

Nikšićka 26

Servis računara Comeq se bavi IT outsourcing-om, pored klasičnog održavanja, zamene i zaštite operativnih sistema i mreža. Usluge pružamo kako fizičkim tako i pravnim licima (malim i srednjim preduzećima). Obezbedili smo i Remote podršku podršku za rešenja za razne softverske probleme. Pozovite nas i naši iskusni IT serviseri će doći do Vas i rešiti sve probleme sa Vašim računarom, operativnim sistemom ili mrežom.

Servis laptopova i kompjutera Cosmos Tehno Group

Topalovićeva 2 ( blizina Arhitektonske škole i Sinđelićevog stadiona )

Kada Vam zatreba profesionalan, brz i pouzdan servis laptopova i računara, Cosmos Tehno Group Servis na Zvezdari je prava adresa za Vas. Dugogodišnje iskustvo, maksimalno zalaganje naših zaposlenih i pristupačne cene, samo su neke od karakteristika našeg rada.

Laptop Servis

Krunska 36

Već duže od 10 godina, uspešno rešavamo sve softverske i hardverske probleme na laptop i desktop računarima

Servis racunara PC Doktori

Stevana Brakusa 4, Beograd

Servis racunara i laptopova PC Doktori je specijalizovan servis racunara koji se nalazi na Čukarici. Jedan od najstarijih servisa racunara, monitora i lapotpova ne samo na Cukarici, vec i u celom Beogradu.

Servis laptop i desktop računara BGA Computers

Cvetanova ćuprija 119

Servis laptop i desktop računara "BGA Computers" pronaći ćete u ulici Cvetanova ćuprija 119.

Odrzavanje racunara je najbolje prepustiti profesionalcima. U današnje vreme gotovo da ne postoji poslovni ili životni prostor u kome se neće zateći bar jedan računar. Svakom kompjuteru je neophodno posvetiti minimalnu pažnju u vidu rutinskog održavanja i povremenih popravke. Službe za održavanje računara nude različite pakete usluga redovnih provera i popravki preduzećima svih veličina, javnim ustanovama i pojedincima kako bi se prilagodile svačijim potrebama. Ovaj vid održavanja računarske opreme ispostavlja se kao izuzetno praktičan i povoljan firmama i pojedincima koji nisu u prilici da priušte stalno zaposlenog IT tehničara.

Redovno održavanje računara

Službe za održavanje kompjutera trude se da računare i računarske mreže očuvaju u stanju besprekornog funkcionisanja. Sadržaj paketa redovnog održavanja računara zavisi od dogovora koji korisnici sklope sa serviserima. U najvećem broju slučajeva u održavanje kompjutera ulaze:

  • redovni rutinski obilasci i kontrola celokupne komjuterske opreme, od kablova do kućišta;
  • provera i popravka ili reinstalacija operativnog sistema po potrebi;
  • optimizacija i ubrzavanje rada sistema;
  • instalacija novih programa u skladu sa željama i potrebama korisnika;
  • skeniranje računara u potrazi za malicioznim programima i virusima, za kojim sledi čišćenje i sprečavanje njihovog ponovnog pojavljivanja;
  • čuvanje i bekap podataka;
  • čišćenje kućišta i ventilatora od prašine;
  • daljinska i telefonska podrška servisa itd.

Odabrani serviser redovne provere i popravke može vršiti jednom, dvaput ili više puta mesečno, zavisno od postignutog dogovora. Bez obzira na redovno održavanje, serviseri dolaze svojim klijenitma u pomoć i na izričit poziv.

Cena održavanja računara

Cena redovnog održavanja formira se s obzirom na broj računara i kompleksnost sistema i iznosi u proseku oko 1000 dinara po računaru mesečno. Ugovor o održavanju računara sklapa se periodično, na jednomesečnom, višemesečnom ili godišnjem nivou. 

Navedena cena je predstavljena u službi informativnog okvira. Molimo vas da se za tačan iznos obratite firmama čiji kontakti slede za tekstom.

Idi na vrh strane