Dodaj firmu

Mg Mobile servis i odrzavanje racunara

Servis laptopova i prodaja rezervnih delova i opreme za laptopove u Beogradu.
Pročitaj više

Ballkanska 35
Savski venac, Beograd

E-mobilni servis drzavanje racunara

Servis računara i laptopova u Beogradu. Veliki asortiman računarske opreme i sve vrste popravki, od kompletne dijagnostike računara, zamene delova, instalacije operativnih sistema
Pročitaj više

Novopazarska 8
Vračar, Beograd

Održavanje računara BGD računarski centar

Servis računara i laptopova za pravna i fizička lica u centru Beograda: IT podrška online i na terenu, zamena ekrana, instalacija sistema, čišćenje virusa i još mnogo drugih usluga
Pročitaj više

Kraljevića Marka 21
Savski venac, Beograd

Clickit Team IT podrška i servis računara

Clickit Team IT podrška i servis računara i druge kompjuterske opreme nalazi se u Beogradu. IT podrška i održavanje računarske opreme, postavljanje kompletne mrežne instalacije, servis računara i podrška za kompanije kod svakog problema u vezi sa kompjuterima
Pročitaj više

Španskih Boraca 24v, Arena
Novi Beograd, Beograd

Konovo – Servis laptop i desktop računara

Kompanija Konovo može se pohvaliti izuzetnim IT stručnjacima. Nalazi se na Čukarici i na jednom mestu ima i prodaju i servis laptopova, različitih modela.
Pročitaj više

Ratka Mitrovića 134
Čukarica, Beograd

Lajtnet - specijalizovani servis apple računara

Specijalizovani servis Apple računara Lajtnet je među prvima u Beogradu počeo sa servisiranjem uređaja renomiranog proizvođača upotrebom najsavremenije tehnologije. Pored dugogodišnjeg iskustva, ono po čemu se izdvajamo je kvalitet i brzina usluge.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 53
Vračar, Beograd

Odrzavanje racunara Sonic Electronic

Ukoliko Vaš računar radi otežano, usporeno ili uopšte ne radi, servisračunara Sonic Electronic je pravo mesto za Vas. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu nudimo Vam sve vrste intervencija na Vašim laptop, desktop, tablet i MacBook računarima, brzo i efikasno.
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 383
Zvezdara, Beograd

Odrzavanje racunara Mikros Novi Beograd

Osigurajte savršen rad Vašeg računara, izaberite Mikros servis koji poseduje više od 15 godina iskustva u servisiranju laptop, desktop i tablet računara. Takođe, nudimo mogućnost otkupa Vašeg starog laptopa, uz kupovinu novog računara kod nas
Pročitaj više

Dobanovačka 46
Novi Beograd, Beograd

Odrzavanje racunara Mikros

Mikros servis poseduje dugogodišnje iskustvo u servisiranju svih vrsta laptop, desktop i tablet računara. Bilo da je problem sa hardverom ili softverom, naš iskusni tim stručnjaka se trudi da kvar otkloni u najkraćem roku, uz upotrebu originalnih delova
Pročitaj više

Dobanovačka 46
Zemun, Beograd

Box4IT odrzavanje racunara

IT firma specijalizovana za softverska i hardverska rešenja za e fiskalizaciju, kao i održavanje i prodaju računara i laptopova za pravna lica, ali izradu veb sajtova i digitalni marketing.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 389
Zvezdara, Beograd

Servis računara Comeq

Servis računara Comeq se bavi IT outsourcing-om, pored klasičnog održavanja, zamene i zaštite operativnih sistema i mreža. Usluge pružamo kako fizičkim tako i pravnim licima (malim i srednjim preduzećima). Obezbedili smo i Remote podršku podršku za rešenja za razne softverske probleme. Pozovite nas i naši iskusni IT serviseri će doći do Vas i rešiti sve probleme sa Vašim računarom, operativnim sistemom ili mrežom.
Pročitaj više

Nikšićka 26
Voždovac, Beograd

Servis laptopova i kompjutera Cosmos Tehno Group

Kada Vam zatreba profesionalan, brz i pouzdan servis laptopova i računara, Cosmos Tehno Group Servis na Zvezdari je prava adresa za Vas. Dugogodišnje iskustvo, maksimalno zalaganje naših zaposlenih i pristupačne cene, samo su neke od karakteristika našeg rada.
Pročitaj više

Topalovićeva 2 ( blizina Arhitektonske škole i Sinđelićevog stadiona )
Zvezdara, Beograd

Laptop Servis

Već duže od 10 godina, uspešno rešavamo sve softverske i hardverske probleme na laptop i desktop računarima
Pročitaj više

Krunska 36
Vračar, Beograd

Odrzavanje racunara BGA Computers

Servis laptop i desktop računara "BGA Computers" pronaći ćete u ulici Cvetanova ćuprija 119.
Pročitaj više

Cvetanova ćuprija 119
Zvezdara, Beograd

Odrzavanje racunara je najbolje prepustiti profesionalcima. U današnje vreme gotovo da ne postoji poslovni ili životni prostor u kome se neće zateći bar jedan računar. Svakom kompjuteru je neophodno posvetiti minimalnu pažnju u vidu rutinskog održavanja i povremenih popravke. Službe za održavanje računara nude različite pakete usluga redovnih provera i popravki preduzećima svih veličina, javnim ustanovama i pojedincima kako bi se prilagodile svačijim potrebama. Ovaj vid održavanja računarske opreme ispostavlja se kao izuzetno praktičan i povoljan firmama i pojedincima koji nisu u prilici da priušte stalno zaposlenog IT tehničara.

Redovno održavanje računara

Službe za održavanje kompjutera trude se da računare i računarske mreže očuvaju u stanju besprekornog funkcionisanja. Sadržaj paketa redovnog održavanja računara zavisi od dogovora koji korisnici sklope sa serviserima. U najvećem broju slučajeva u održavanje kompjutera ulaze:

  • redovni rutinski obilasci i kontrola celokupne komjuterske opreme, od kablova do kućišta;
  • provera i popravka ili reinstalacija operativnog sistema po potrebi;
  • optimizacija i ubrzavanje rada sistema;
  • instalacija novih programa u skladu sa željama i potrebama korisnika;
  • skeniranje računara u potrazi za malicioznim programima i virusima, za kojim sledi čišćenje i sprečavanje njihovog ponovnog pojavljivanja;
  • čuvanje i bekap podataka;
  • čišćenje kućišta i ventilatora od prašine;
  • daljinska i telefonska podrška servisa itd.

Odabrani serviser redovne provere i popravke može vršiti jednom, dvaput ili više puta mesečno, zavisno od postignutog dogovora. Bez obzira na redovno održavanje, serviseri dolaze svojim klijenitma u pomoć i na izričit poziv.

Cena održavanja računara

Cena redovnog održavanja formira se s obzirom na broj računara i kompleksnost sistema i iznosi u proseku oko 1000 dinara po računaru mesečno. Ugovor o održavanju računara sklapa se periodično, na jednomesečnom, višemesečnom ili godišnjem nivou. 

Navedena cena je predstavljena u službi informativnog okvira. Molimo vas da se za tačan iznos obratite firmama čiji kontakti slede za tekstom.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane