Izaberite neki od servisa za racunare gde mozete naci ponudu za SERVIS APPLE RACUNARA

Lajtnet - specijalizovani servis apple računara

Maksima Gorkog 53
Vračar, Beograd

Specijalizovani servis Apple računara Lajtnet je među prvima u Beogradu počeo sa servisiranjem uređaja renomiranog proizvođača upotrebom najsavremenije tehnologije. Pored dugogodišnjeg iskustva, ono po čemu se izdvajamo je kvalitet i brzina usluge.
Pročitaj više

Pre 13 h poslednji put pozvana firma

Laptop Expert servis računara i laptopova

Kraljice Natalije 17
Stari grad, Beograd

Laptop Expert Beograd je kompanija koja neprestano raste, postavlja nove standarde i unapređuje kvalitet usluge kada je servis laptopova u pitanju. Dajemon garanciju na naše usluge, a klijentima nudimo i TOP uslugu – dolazak po uređaj i vraćanje popravljenog
Pročitaj više

Pupin Electronics servis računara i laptopova

Pera Ćetkovića 35a, Karaburma
Palilula, Beograd

Brz, siguran i pouzdan servis desktop i laptop računara, koji poštuje rokove i daje garancije
Pročitaj više

IT servis centar

Poručnika Spasića i Mašere 14
Čukarica, Beograd

IT Servis Centar pruža kompletnu uslugu servisiranja laptop, desktop i tablet računara za firme, ali i fizička lica. Naš tim čine iskusni serviseri koji poseduju neke od najpriznatijih sertifikata u IT industriji i u svom radu koriste originalne rezervne delove.
Pročitaj više

Pre 1 d poslednji put pozvana firma

Servis računara Sonic Electronic

Bulevar Kralja Aleksandra 383
Zvezdara, Beograd

Ukoliko Vaš računar radi otežano, usporeno ili uopšte ne radi, servisračunara Sonic Electronic je pravo mesto za Vas. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu nudimo Vam sve vrste intervencija na Vašim laptop, desktop, tablet i MacBook računarima, brzo i efikasno.

Rabbit servis računara

Zemunska 35
Novi Beograd, Beograd

Nudimo Vam popravku i servis istog dana, a najkasnije u roku od 24 sata. Dijagnostika i servisiranje desktop, laptop i MacBook računara. Prodaja i otkup novih i polovnih računara, po najpovoljnijim cenama u gradu…

Laptop Servis

Krunska 36
Vračar, Beograd

Već duže od 10 godina, uspešno rešavamo sve softverske i hardverske probleme na laptop i desktop računarima

Servis laptop i desktop računara BGA Computers

Cvetanova ćuprija 119
Zvezdara, Beograd

Servis laptop i desktop računara "BGA Computers" pronaći ćete u ulici Cvetanova ćuprija 119.

Servis laptopova i mobilnih telefona Vudu-Tritel

Balkanska 35-39, I sprat, lokal 8
Savski venac, Beograd

15 godina sa vama i preko 10000 zadovoljnih klijenata su garancija kvaliteta usluge koju pružamo. Vršimo popravke: laptop računara, tableta, kućnih kompjutera, mobilnih telefona i ostalih elektronskih uređaja

Servis laptopova i kompjutera Cosmos Tehno Group

Topalovićeva 2 ( blizina Arhitektonske škole i Sinđelićevog stadiona )
Zvezdara, Beograd

Kada Vam zatreba profesionalan, brz i pouzdan servis laptopova i računara, Cosmos Tehno Group Servis na Zvezdari je prava adresa za Vas. Dugogodišnje iskustvo, maksimalno zalaganje naših zaposlenih i pristupačne cene, samo su neke od karakteristika našeg rada.

Servis racunara PC Doktori

Stevana Brakusa 4, Beograd
Čukarica, Beograd

Servis racunara i laptopova PC Doktori je specijalizovan servis racunara koji se nalazi na Čukarici. Jedan od najstarijih servisa racunara, monitora i lapotpova ne samo na Cukarici, vec i u celom Beogradu.

Trazite dobar servis Apple računara? Računari koje koristimo najčešće su bazirani na Windows platformi, pa u skladu sa tom činjenicom, autentičnih servisa za Apple računare je veoma malo. Sa druge strane, svaki uređaj može da se pokvari u nekom trenutku, a da nam pri tome baš bude neophodan, na primer, za posao. 

U tom slučaju, brzo će nam biti potrebna popravka u Apple servisu kompjutera. Servisi koriste najnaprednije dijagnostičke alate, kao i aplikacije za rešavanje problema. 

Servis Apple računara – kvarovi

Moderni servisi u mogućnosti su da pruže uslugu popravke vašeg računara čak i ako je najsloženiji mogući kvar u pitanju. 

To mogu biti nepravilnosti u radu matične ploče, memorije, problemi sa hard diskom i CPU problemi. 

Sa višegodišnjim iskustvom, za profesionalne servise skoro da ne postoji Apple računar koji ne može biti popravljen.

Ukoliko vam je potrebna instalacija operativnog sistema, takođe će se odraditi brzo i povoljno.

Servis Apple računara – iskustva

Servisi nude niz usluga kao što su: zamena ili opravka hard diskova i matičnih ploča, otklanjanje uzroka pada sistema, nadogradnja procesora, zamena kućišta, zamena konektora i napojnih kablova, servis ili zamena tastatura i touchpadova, nadogradnja Mac memorija (RAM)...

Takođe, ukoliko ste izgubli neke podatke koji su vama jako važni, pisani dokumenti, slike, video zapisi, ovlašćeni Apple servisi ih mogu spasiti i preneti na drugu memorijsku jedinicu. 

Sva pitanja vezana za Internet konekciju, kao i žični i bežični networking, takođe će biti rešena. 

Možda ste lozinku toliko dobro smislili da ste je i sami zaboravili? Svi ovi kvarovi i nedoumice biće rešeni u najkraćem mogućem roku. 

Ipak, imajte na umu da je posao servisiranja računara namenjen za posvećene i strpljive ljude, pa bi trebalo imati strpljenja kada je potrebno, na primer, nabaviti deo iz inostranstva koga nema na domaćem tržištu. 

Apple iMac računar

Možda vam se nakupila prašina na kuleru, pa zbog toga ne radi i ne hladi vam procesor računara? Potrebno je naglasiti da se sami ne smete upuštati u akcije čišćenja Apple iMac računara, jer je njega veoma teško očistiti. 

Sa druge strane, nemojte ga ni iz nekog drugog razloga sami otvarati, jer postoji veoma realna šansa da oštetite izuzetno skup panel.

Ukoliko niste u mogućnosti da donesete lično vaš računar u servis, postoji mogućnost da pošaljete isti brzom poštom, i on će u servisu biti već narednog dana. 

Mi sami nismo serviseri, i zato ako imamo problem, da ne bismo napravili veću štetu nego korist, i da se ne bismo igrali majstora, potrebno je da se obratimo profesionalnim servisima, jer Apple računar je veoma skupa „igračka“.

Servis Apple računara – cena:

Cene su različite, u zavisnosti kakav kvar je u pitanju, recimo od 1000 dinara za Jailbreak, do 1500 dinara za Restore, odnosno slučaj kada vaš Apple računar neće da se uključi i stoji vam jabuka na ekranu. Bekap i spašavanje podataka, od 1500 do 7000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise ispod teksta.