Izaberite neki od servisa za racunare gde mozete naci ponudu za SERVIS MACBOOK

Lajtnet - specijalizovani servis apple računara

Maksima Gorkog 53

Specijalizovani servis Apple računara Lajtnet je među prvima u Beogradu počeo sa servisiranjem uređaja renomiranog proizvođača upotrebom najsavremenije tehnologije. Pored dugogodišnjeg iskustva, ono po čemu se izdvajamo je kvalitet i brzina usluge.
Pročitaj više

Moj Servis 011 servis računara i laptopova

Bulevar Mihajla Pupina 10z NP 04, YUBC

U svakoj situaciji možete da računate na nas, jer pored mogućnosti servisiranja u našem lokalu, nudimo rad na terenu, kao i uslugu preuzimanja i vraćanja uređaja na željenu adresu
Pročitaj više

Laptop Expert servis računara i laptopova

Kraljice Natalije 17

Laptop Expert Beograd je kompanija koja neprestano raste, postavlja nove standarde i unapređuje kvalitet usluge kada je servis laptopova u pitanju. Dajemon garanciju na naše usluge, a klijentima nudimo i TOP uslugu – dolazak po uređaj i vraćanje popravljenog
Pročitaj više

Servis računara Sonic Electronic

Bulevar Kralja Aleksandra 383

Ukoliko Vaš računar radi otežano, usporeno ili uopšte ne radi, servisračunara Sonic Electronic je pravo mesto za Vas. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu nudimo Vam sve vrste intervencija na Vašim laptop, desktop, tablet i MacBook računarima, brzo i efikasno.
Pročitaj više

Computer Repair Service

Kneževačka 12/1

Computer Repair Servis nalazi se u Rakovici. Obavlja kompletni servis računara i laptopova, reinstalaciju sistema, zamenu hardvera, telefonsku podršku i podršku na terenu.

Servis laptopova i kompjutera Cosmos Tehno Group

Topalovićeva 2 ( blizina Arhitektonske škole i Sinđelićevog stadiona )

Kada Vam zatreba profesionalan, brz i pouzdan servis laptopova i računara, Cosmos Tehno Group Servis na Zvezdari je prava adresa za Vas. Dugogodišnje iskustvo, maksimalno zalaganje naših zaposlenih i pristupačne cene, samo su neke od karakteristika našeg rada.

Laptop Servis

Krunska 36

Već duže od 10 godina, uspešno rešavamo sve softverske i hardverske probleme na laptop i desktop računarima

Servis laptopova i mobilnih telefona Vudu-Tritel

Balkanska 35-39, I sprat, lokal 8

15 godina sa vama i preko 10000 zadovoljnih klijenata su garancija kvaliteta usluge koju pružamo. Vršimo popravke: laptop računara, tableta, kućnih kompjutera, mobilnih telefona i ostalih elektronskih uređaja

Servis racunara PC Doktori

Stevana Brakusa 4, Beograd

Servis racunara i laptopova PC Doktori je specijalizovan servis racunara koji se nalazi na Čukarici. Jedan od najstarijih servisa racunara, monitora i lapotpova ne samo na Cukarici, vec i u celom Beogradu.

Servis MacBook Rabbit servis računara

Zemunska 35

Nudimo Vam popravku i servis istog dana, a najkasnije u roku od 24 sata. Dijagnostika i servisiranje desktop, laptop i MacBook računara. Prodaja i otkup novih i polovnih računara, po najpovoljnijim cenama u gradu…

Servis laptop i desktop računara BGA Computers

Cvetanova ćuprija 119

Servis laptop i desktop računara "BGA Computers" pronaći ćete u ulici Cvetanova ćuprija 119.

Trazite dobar servis MacBook? Mac računari privlače veliki broj ljudi. Na pitanje zašto, odgovori su veoma jednostavni – Mac računari poseduju barem desetak konkretnih prednosti. Kako budete dalje čitali, verujemo da će vam se zavrteti u glavi.

MacBook iskustva

Dakle, Mac računare odlikuje najpre savršen dizajn. Elegantne i jednostavne linije ostavljaju utisak savršenosti i perfekcije a vas bez daha. Ovakvi računari su besprekorno izrađeni, jer su napravljeni od jednog komada aluminijuma, perfektno oblikovanog. 

Dalje, Apple veliku pažnju posvećuje izboru hardvera koji će se naći u Mac mašinama. Žična i bežična napredna konektivnost, još je jedna stavka koja preporučuje Mac računare. Po pitanju komfora, ne postoji konkurencija, dok OS X operativni sistem, već više od jedne decenije slovi za najstabilniji i najfunkcionalniji.  

U svakom slučaju, kada jednom sednete za Mac računar, i počnete da kucate tekst, ili da surfujete, uočićete odmah značajnu razliku posle koje više ništa neće biti isto.

Ali, mašina kao i svaka mašina, može da ima neki problem u radu, da se pokvari i da sasvim stane. Ne očajavajte, skoro svaki problem se može rešiti sem teških fizičkih oštećenja, zato bi trebalo da pozovete servis MacBook računara.

Servis MacBook laptopova

Možda vam je potrebna nadogradnja Apple Mac, jer je računar usporen i počeo je da vas nervira? Profesionalci iz ovlašćenog servisa predložiće vam najbolje i najjednostavnije rešenje. 

Ukoliko je u pitanju punjač, ili zamena tastature, takođe brzo možete rešiti problem. Na tastaturu veoma lako možemo proliti kafu ili čašu soka, i u tom slučaju najbolje je odmah pozvati servis da bi vas posavetovali šta dalje da uradite.

Pored zamene LCD ekrana, tu je i usluga servisa hardvera i podrška, kao i podrška za software, ukoliko imate neki problem sa softverom ili aplikacijama, kao što su: Mac Mail, Adress Book; Mac operativni sistem i slično.

Servis MacBook pro

Ukoliko je vaš MacBook pro usporen ili ima staru verziju OS X softvera, ili ga je potrebno očistiti, reinstalirati ili nadograditi ram memoriju ili neku drugu komponentu, da bi funkcionisao brzo i precizno, Apple stručnjaci odabranog servisa su tu za vas.

                       

Možda vam je potreban servis matične ploče, ili grafičkih i drugih čipova, ili imate problem sa kulerom, za koji se kaže da je „srce“ laptopa? Jer, najčešći uzroci kvara na laptopovima su upravo začepljeni ili loši kuleri.

Servis MacBook air

Ako vam je potrebna instalacija OSX softvera, odnosno optimizovanje laptopa i instalacija svih korisničkih programa koji se podrazumevaju uz sistem za standardne korisnike, servisi će vam ovu uslugu pružiti u najkraćem roku.

Pored toga, moguća je reparacija odnosno popravka LCD ekrana, koja se vrši samo kod ekrana koji nisu fizički slomljeni, već iz nekog razloga elektronske prirode, nisu u funkciji. Može se desiti da imaju liniju po sebi, fleke, nemaju osvetljenje i slično. Ako popravka ne uspe, ili je ekran slomljen, ne brinite jer profesionalni servisi imaju u ponudi nove ekrane za Mac računare. 

U svakom slučaju, kakav god kvar da imate, nemojte se sami igrati majstora, jer ovo je skupa „igračka“, ipak namenjena profesionalcima kada je u pitanju njena popravka.

Servis MacBook – cena:

Cene su različite u zavisnosti koja vrsta intervencije vam je potrebna, na primer: servis matičnih ploča, od 6000 do 15000 dinara; za cenu popravke punjača potrebno je izdvojiti 2000 din, dok je za opravku tastature neophodno 4000 dinara. Cena instalacije OSX sistema je u proseku oko 950 din, što je prosečna cena i čišćenja kulera; za opravku WiFi bežične kartice, potrebno je izdvojiti od 2000 do 4500 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise ispod teksta.

Idi na vrh strane