Izaberite neki od servisa za racunare gde mozete naci ponudu za CISCENjE RACUNARA

Konovo – Servis laptop i desktop računara

Ratka Mitrovića 134
Čukarica, Beograd

Kompanija Konovo može se pohvaliti izuzetnim IT stručnjacima. Nalazi se na Čukarici i na jednom mestu ima i prodaju i servis laptopova, različitih modela.
Pročitaj više

Servis računara i laptopova Total Computing

Kopaonička 41, Kaludjerica
Grocka, Beograd

Servis račinara i laptopova Total Computing svojim klijentima usluge pruža još od 2011. godine. Naš servis će se postarati da Vaš računar radi besprekorno. Pored usluga servisa, bavimo se i prodajom računarskih komponenti i perifernih uređaja, kao i izradom web sajtova
Pročitaj više

Moj Servis 011 servis računara i laptopova

Bulevar Mihajla Pupina 10z NP 04, YUBC
Novi Beograd, Beograd

U svakoj situaciji možete da računate na nas, jer pored mogućnosti servisiranja u našem lokalu, nudimo rad na terenu, kao i uslugu preuzimanja i vraćanja uređaja na željenu adresu
Pročitaj više

Laptop Expert servis računara i laptopova

Kraljice Natalije 17
Stari grad, Beograd

Laptop Expert Beograd je kompanija koja neprestano raste, postavlja nove standarde i unapređuje kvalitet usluge kada je servis laptopova u pitanju. Dajemon garanciju na naše usluge, a klijentima nudimo i TOP uslugu – dolazak po uređaj i vraćanje popravljenog
Pročitaj više

Pupin Electronics servis računara i laptopova

Pera Ćetkovića 35a, Karaburma
Palilula, Beograd

Brz, siguran i pouzdan servis desktop i laptop računara, koji poštuje rokove i daje garancije

IT servis centar

Poručnika Spasića i Mašere 14
Čukarica, Beograd

IT Servis Centar pruža kompletnu uslugu servisiranja laptop, desktop i tablet računara za firme, ali i fizička lica. Naš tim čine iskusni serviseri koji poseduju neke od najpriznatijih sertifikata u IT industriji i u svom radu koriste originalne rezervne delove.

Lajtnet - specijalizovani servis apple računara

Maksima Gorkog 53
Vračar, Beograd

Specijalizovani servis Apple računara Lajtnet je među prvima u Beogradu počeo sa servisiranjem uređaja renomiranog proizvođača upotrebom najsavremenije tehnologije. Pored dugogodišnjeg iskustva, ono po čemu se izdvajamo je kvalitet i brzina usluge.

Mikros servis računara Novi Beograd

Dobanovačka 46
Novi Beograd, Beograd

Osigurajte savršen rad Vašeg računara, izaberite Mikros servis koji poseduje više od 15 godina iskustva u servisiranju laptop, desktop i tablet računara. Takođe, nudimo mogućnost otkupa Vašeg starog laptopa, uz kupovinu novog računara kod nas

Technovert softversko-hardversko održavanje računara

6. ličke divizije 16
Rakovica, Beograd

Obezbedite savršen rad Vaših računara, izaberite firmu Technovert iz Beograda. Osnovna delatnost našeg rada je pružanje usluga IT podrške, tj. održavanje računara i računarskih mreža brzo i kvalitetno, po pristupačnim cenama. Takođe, nudimo mogućnost izlaska na teren

Mikros servis računara i laptopova

Dobanovačka 46
Zemun, Beograd

Mikros servis poseduje dugogodišnje iskustvo u servisiranju svih vrsta laptop, desktop i tablet računara. Bilo da je problem sa hardverom ili softverom, naš iskusni tim stručnjaka se trudi da kvar otkloni u najkraćem roku, uz upotrebu originalnih delova

Servis računara Sonic Electronic

Bulevar Kralja Aleksandra 383
Zvezdara, Beograd

Ukoliko Vaš računar radi otežano, usporeno ili uopšte ne radi, servisračunara Sonic Electronic je pravo mesto za Vas. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu nudimo Vam sve vrste intervencija na Vašim laptop, desktop, tablet i MacBook računarima, brzo i efikasno.

Servis računara Comeq

Nikšićka 26
Voždovac, Beograd

Servis računara Comeq se bavi IT outsourcing-om, pored klasičnog održavanja, zamene i zaštite operativnih sistema i mreža. Usluge pružamo kako fizičkim tako i pravnim licima (malim i srednjim preduzećima). Obezbedili smo i Remote podršku podršku za rešenja za razne softverske probleme. Pozovite nas i naši iskusni IT serviseri će doći do Vas i rešiti sve probleme sa Vašim računarom, operativnim sistemom ili mrežom.

Servis laptop i desktop računara Smart Servis

Požeška 93
Čukarica, Beograd

Servis laptop računara Smart Servis nalazi se na Čukarici. Pruža kompletne usluge servisiranja laptop i desktop uređaja od zamene ekrana do kompletne dijagnostike, instalacije sistema, održavanja i tehničke podrške.

Servis laptop i desktop računara BGA Computers

Cvetanova ćuprija 119
Zvezdara, Beograd

Servis laptop i desktop računara "BGA Computers" pronaći ćete u ulici Cvetanova ćuprija 119.

Servis laptopova i mobilnih telefona Vudu-Tritel

Balkanska 35-39, I sprat, lokal 8
Savski venac, Beograd

15 godina sa vama i preko 10000 zadovoljnih klijenata su garancija kvaliteta usluge koju pružamo. Vršimo popravke: laptop računara, tableta, kućnih kompjutera, mobilnih telefona i ostalih elektronskih uređaja

Servis laptopova i kompjutera Cosmos Tehno Group

Topalovićeva 2 ( blizina Arhitektonske škole i Sinđelićevog stadiona )
Zvezdara, Beograd

Kada Vam zatreba profesionalan, brz i pouzdan servis laptopova i računara, Cosmos Tehno Group Servis na Zvezdari je prava adresa za Vas. Dugogodišnje iskustvo, maksimalno zalaganje naših zaposlenih i pristupačne cene, samo su neke od karakteristika našeg rada.

Ciscenje racunara je potrebno uraditi sa vrema na vreme. Kako bi vaš računar mogao neometano i besprekorno da funkcioniše neophodno mu je povremeno čišćenje kako od softverskog otpada, tako i od nataloženog smeća i prašine. Redovno oslobađanje kompjutera od tereta virusa, malicioznih programa i viška podatka, praćeno zatim mehaničkim čišćenjem kućišta, ventilatora i ostatka računarske opreme, značajno produžava radni vek vašeg računara i sprečava pregrevanje i pad sistema.

Čišćenje računara od virusa

Ukoliko nisu uočeni i uklonjeni na vreme, virusi uzrokuju niz različitih problema na bilo kom računaru. U ekstremnim situacijama virusi i maliciozni programi mogu oštetiti ili obrisati bitne sistemske fajlove čineći time popravku nemogućom, a reinstalaciju sistema jedinim izborom. Novi virusi i drugi preteći programi pojavljuju se svakodnevno na mreži. Zato je bitno obavljati postupak čišćenja računara od virusa koji najčešće podrazumeva:

  • uklanjanje smeća oličenog u nepotrebnim podacima i dodacima;
  • onemogućavanje malicioznih startnih programa;
  • instaliranje programa namenjenih detekciji i eliminaciji preostalih virusa, špijuna i pretnji;
  • instaliranje adekvatnog antivirus programa kojim se vrši poslednja provera celokupnog sistema i sprovodi njegova zaštita.

Posao čišćenja računarski stručnjaci obavljaju u servisu ili na dogovorenoj adresi. Trajanje čišćenja kompjutera može biti od 30 do 120 minuta, a od količine utoršenog vremena zavisi i cena (otprilike od 1000 do 2500 dinara).

Čišćenje računara od prašine

Koliko god pažljivo da se ophodite prema svom računaru, ne možete ga zaštiti od neminovnog taloženja prašine i prljavštine u nepristupačnim delovima uređaja. Uvlačeći vazduh, računar uvlači i zadržava prašinu koja na taj način sprečava efikasnost hlađenja. Taloženje smeća može prouzrokovati pregrevanje komponenata i ozbiljne kvarove koji mogu dovesti do gubljenja podataka. Ukoliko ventilator (kuler) na vašem računaru šušti ili ispušta topao vazduh, te znake treba  uzeti kao upozorenje da mu je potrebno čišćenje. Postupak čišćenja kućišta od prašine podrazumeva:

  • uklanjanje nagomilane prljavštine;
  • čišćenje i podmazivanje ventilatora;
  • proveru ostalih komponenata koje su potencijalno trpele pregrevanje.

Čišćenje računara cena

Čišćenje računara od prašine spada u redovno održavanje i potrebno ga je obavljati u intervalu od nekoliko meseci do jednom godišnje, u zavisnosti od toga koliko se računar korisiti. Mehaničko čišćenje traje od 30 do 60 minuta, a njegova cena iznosi od 500 do 1500 dinara.