Proizvodi Servis monitora

Izaberite neki od servisa za racunare gde mozete naci ponudu za SERVIS MONITORA

Servis računara i laptopova Total Computing

Kopaonička 41, Kaludjerica
Grocka, Beograd

Servis račinara i laptopova Total Computing svojim klijentima usluge pruža još od 2011. godine. Naš servis će se postarati da Vaš računar radi besprekorno. Pored usluga servisa, bavimo se i prodajom računarskih komponenti i perifernih uređaja, kao i izradom web sajtova
Pročitaj više

IT servis centar

Poručnika Spasića i Mašere 14
Čukarica, Beograd

IT Servis Centar pruža kompletnu uslugu servisiranja laptop, desktop i tablet računara za firme, ali i fizička lica. Naš tim čine iskusni serviseri koji poseduju neke od najpriznatijih sertifikata u IT industriji i u svom radu koriste originalne rezervne delove.
Pročitaj više

Pre 1 d poslednji put pozvana firma

Lajtnet - specijalizovani servis apple računara

Maksima Gorkog 53
Vračar, Beograd

Specijalizovani servis Apple računara Lajtnet je među prvima u Beogradu počeo sa servisiranjem uređaja renomiranog proizvođača upotrebom najsavremenije tehnologije. Pored dugogodišnjeg iskustva, ono po čemu se izdvajamo je kvalitet i brzina usluge.
Pročitaj više

Pre 12 h poslednji put pozvana firma

Mikros servis računara Novi Beograd

Dobanovačka 46
Novi Beograd, Beograd

Osigurajte savršen rad Vašeg računara, izaberite Mikros servis koji poseduje više od 15 godina iskustva u servisiranju laptop, desktop i tablet računara. Takođe, nudimo mogućnost otkupa Vašeg starog laptopa, uz kupovinu novog računara kod nas
Pročitaj više

Pre 15 h poslednji put pozvana firma

Mikros servis računara i laptopova

Dobanovačka 46
Zemun, Beograd

Mikros servis poseduje dugogodišnje iskustvo u servisiranju svih vrsta laptop, desktop i tablet računara. Bilo da je problem sa hardverom ili softverom, naš iskusni tim stručnjaka se trudi da kvar otkloni u najkraćem roku, uz upotrebu originalnih delova

Servis računara Sonic Electronic

Bulevar Kralja Aleksandra 383
Zvezdara, Beograd

Ukoliko Vaš računar radi otežano, usporeno ili uopšte ne radi, servisračunara Sonic Electronic je pravo mesto za Vas. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu nudimo Vam sve vrste intervencija na Vašim laptop, desktop, tablet i MacBook računarima, brzo i efikasno.

Sve za komp - Servis računara

Bulevar Zorana Đinđića 132
Novi Beograd, Beograd

Sve za komp - Servis računara se bavi prodajom i popravkom svih vrsta laptop i desktop uređaja. Radimo i servis LCD monitora, matičnih ploča, UPS-eva, umrežavamo računare i pružamo daljinsku podršku klijentima. Trudimo se da sve popravke budu urađene u toku jednog radnog dana ili u dogovorenom roku sa klijentom.

Laptop Servis

Krunska 36
Vračar, Beograd

Već duže od 10 godina, uspešno rešavamo sve softverske i hardverske probleme na laptop i desktop računarima

Servis laptop i desktop računara BGA Computers

Cvetanova ćuprija 119
Zvezdara, Beograd

Servis laptop i desktop računara "BGA Computers" pronaći ćete u ulici Cvetanova ćuprija 119.

Servis laptopova i kompjutera Cosmos Tehno Group

Topalovićeva 2 ( blizina Arhitektonske škole i Sinđelićevog stadiona )
Zvezdara, Beograd

Kada Vam zatreba profesionalan, brz i pouzdan servis laptopova i računara, Cosmos Tehno Group Servis na Zvezdari je prava adresa za Vas. Dugogodišnje iskustvo, maksimalno zalaganje naših zaposlenih i pristupačne cene, samo su neke od karakteristika našeg rada.

Treba vam servis monitora? Kada se monitor pokvari, najčešće je u pitanju problem sa inverterom, procesorskom pločom ili panelima sa lampama. TFT i LCD monitori, nažalost, podležu različitim kvarovima, ali je dobra vest to što se ti kvarovi u najvećem broju slučajeva mogu brzo i povoljno otkloniti.

Kako je rad na računaru u potpunosti onemogućen pri nedostatku monitora, servis monitora svojim klijentima izlazi u susret pozajmljivanjem zamenskog uređaja dok je korisnikov monitor na popravci.

Popravka monitora

Popravka monitora umesto kupovine novog često se ispostavlja kao jednostavnija, brža i isplativija opcija. Najčešći tipovi popravki i zamena koje serviseri vrše na monitorima svih marki i dimenzija su:

  • zamena procesora na monitoru;
  • menjanje displeja;
  • zamena CCFL lampi;
  • promena dotrajalih i pokvarenih kondenzatora;
  • zamena elektirčnih kola, dioda i raznih drugih električnih komponenti.

Popravka LCD monitora

LCD (Liquid Crystal Display) monitori su sve popularniji za korišćenje u kućnom ili kancelarijskom okruženju usled njihovog visokog kvaliteta, modernog dizajna i pristupačnosti cene. Rutinske zamene potrošnog materijala i popravke LCD monitora zato su sve češća delatnost u servisima monitora.

Popravka TFT monitora

TFT monitori spadaju u LCD grupu monitora. Oni ne poseduju katodnu cev, već tečne kristale koji se nalaze između dve staklene ploče. TFT monitori su tanki i štedljivi – zauzimaju malo prostora na radnoj površini i ne troše mnogo elektirične energije. Određeni delovi TFT monitora su potrošni materijal, zato je potrebno obavljati njihove zamene i popravke kada uređaj pokaže znake neuobičajenog ponašanja.

Cena popravke monitora iznosi od 1500 do 3000 dinara, osim u slučaju vrlo ozbiljnih kvarova. Ovaj okvir cene je informativnog karaktera, stoga je preporučljivo da se oko tačnog iznosa konsultujete sa