Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Kraljevska masaža
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Kraljevska masaža

Ako hoćete najbolje – onda odaberite kraljevsku masažu! Mnogi zadovoljni klijenti će vam reći da od toga ne postoji ništa bolje. Zbog čega je to tako, saznajte u nastavku našeg teksta, ali i druge korisne infomracije, kao što su cene i slično.

kraljevska masaža

Kakva je to kraljevska masaža?

Ako vas je početak našeg teksta dovoljno zainteresovao, sada svakako želite da znate šta ovu masažu razlikuje, tj. čini boljom u odnosu na ostale vrste masiranja tela?

To bi značilo da dva terapeuta, dva iskusna, obučena masera rade zajedno, i pri tome se sinhronizuju, tako da je vaš osećaj stvarno vrhunski!

Zahvaljujući svemu tome, dobijate odjednom dupli tretman, što sve pomaže da se duplo opustite, relaksirate i u potpunosti oslobodite stresa.

Prednosti kraljevske masaže u odnosu na standardne masaže

Prednosti su očigledne – umesto dve, masiraju vas četiri ruke, tako da doživljavate neverovatno iskustvo oslobađanja od tenzije, dobijate osećanje duboke relaksacije, i vraća se vaša mentalna i spiritualna snaga.

Ako nikada niste probali, onda pokušajte da zamislite četiri ruke na sebi, kako intenzivno rade svoj posao, a sve u cilju da se vi osećate fantastično. Pri svemu tome, sasvim ćete se odvojiti od ovog vremena i prostora, tj. izgubićete privremeno osećaj za realnost, jer će vam biti toliko lepo i prijatno.

Kraljevska masaža – iskustva

Dakle, šta se sve to dešava u našem telu tokom kraljevske masaže? Prvo i osnovno, ona dozvoljava našoj krvi da prostruji kroz organizam, dok se telo ispunjava energetskim nabojem. Masaža može da bude koncetrisana na ona područja na telu koja zahtevaju više pažnje, dakle, to nije standardna rutina koja je ista za sve klijente.

kraljevska masaža cena

Terapeuti slušaju klijenta, jer to i jeste samo vaša seansa. Drugi naziv za ovu masažu je masaža u četiri ruke, i interesantno je da se biraju terapeuti koji su sličnog senzibiliteta. Njihovi pokreti su skladni i sinhronizovani, i kombinuju različite masažne tehnike. Kreme za masažu se pažljivo biraju, tako da sve to zajedno blagotvorno deluje na smanjenje napetosti i opuštanje mišića.

Drugim rečima, kraljevska masaža je veoma kreativna i koristi se dobro uigrana koreografija, i terapeuti osluškuju reakcije vašeg tela, vibracije, prepoznaju energetske blokade, i utiču na balansirano opuštanje desne i leve strane tela.

Iako sasvim sinhronizovani, i prateći, terapeuti uvek dopuštaju da jedan od njih bude vodeći, odnosno da ima glavnu ulogu u primeni pokreta. Efekat bi na kraju mogao da se uporedi da ste odjednom doživeli dve masaže, a poenta je u tome da kada dva terapeuta spuste ruke na vaše telo, i um će reagovati na drugi način.

Klijent u početku ima potrebu da prati pokrete oba terapeuta, i to iz razloga da bi se zadržao logičan sled pokreta koji diktira um, ali se od ovoga brzo odustaje, i od želje da se kontroliše situacija. Ovo se posmatra kao najznačajniji psihološki momenat u kraljevskoj masaži. 

Kraljevska masaža – cene:

U proseku, cena kraljevske masaže je oko 4000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

 

Iskustva i komentari posetilaca

Miroslav Jagnjic
Kraljevska masaza je tip masaze gde dva terapeuta, dva iskusna, obučena masera rade zajedno, i pri tome se sinhronizuju, tako da je vaš osećaj stvarno vrhunski! Zahvaljujući svemu tome, dobijate odjednom dupli tretman, što sve pomaže da se duplo opustite, relaksirate i u potpunosti oslobodite stresa.